Skittles 6206 Napisano pre 8 sati Nemanja Stojanović, 1709 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se inače bavim videom pa mi je najnormalnije da montiram 4K video, sve ispod toga mi je neprihvatljivo. Kao da sednete sada na 125cc, jer za po gradu i ne treba jače, a troši manje benzina Ja najviše i praktikujem i savetujem da se snima u što boljoj rezoluciji zbog futureproofinga. Kada ostarite kao Vuk, pa gledate snimke iz prošlih dana, a tada je 16K normalan ekran, pa nek bude makar polu upotrebljivo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20031 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Integrisan, 6249 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Razumljivo ko se bavi time ili ako klijent zahteva. Koliko korisnika gleda snimke na mobilnim telefonima i tabletima a ovamo 4k rezolucija. Isto je sa gejmerima, na Steamu vecina igra na 1080p i 1440p. Ja na Panasonicu 4k i ne koristim jer ne vidim neku primetnu razliku. Ali ajde zbog futureproofinga ok. Ova usporedba sa kubikazom mi nema smisla Promenio pre 7 sati član Motorcyclist Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2676 Napisano pre 6 sati Drug član, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Starost je grozna 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 943 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Darko Mihajlovic said: Gledao sinoc , te cetvorke - samo nove ... Jel to niko ne prodaje ili ...? Stae fora?! Fora je da su kamere odlične i retko ko je spreman da je se odrekne tek tako. Po neko se zajebe pa proda i kupi peticu ali kad vidi HDR-om napucanu sra*e sliku koju noviji model pravi brzo se pokaje. Inače potraži Advneture Combo komplet i dobićeš sve što ti treba. Vidim da ga ima za 299 eur u MediaMarktu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 294 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam GoPro 11,snimam 4k 60f,ne greje se,snimam svoje voznje za sebe a izbacujem na yt jer nemam prostora da cuvam snimke.kada snimam krace koristim bateriju I ona izdrzi oko sat vremena,kada snimam druze koristim power bank.zadovoljan sam kvalitetom snimaka,dal je neka druga bolja ne znam,nisam probao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 300 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Skittles je napisao: tada je 16K normalan ekran, pa nek bude makar polu upotrebljivo. Tačno tako. Bilo koj snimak stariji od 10 godina izgleda kao da je od pre 100 godina. Snimci starijih sportskuh prenosa od pre više od 15 godina su potpuno negledljivi, a koristila se vrhunska tehnika za to vreme. Promenio pre 4 sati član Kkovic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7482 Napisano pre 3 sati Drug član, 2138 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da se ubacim i ja u temu. Imam i koristim jos uvek GoPro Hero 5, za snimanje voznje, snimanje na moru i pod/iznad bilo koje vode odlicna je. Svaki put me odusevi kako je dobar snimak a toliko stara kamera. Da li bi kupio noviju gopro? ne…. Nekada su bili dobri ali zgazila ih konkurencija. Za sve ostale snimke/slike koji nisu u toku voznje motora i nemaju dodira sa vodom tu je iphone i dji mini 4K Inace sto se samog snimanja tice obicno postavim 2,7k rezoluciju ili fullHD a vise frejmova po sekundi, pogotovu za brze snimke kao sto su u toku voznje ili brzi preleti dronom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...