Patriota 849 Napisano Jul 18 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju kaciga iz naslova,L velicina. Dolazi sa pinlock i fabrickom komunikacijom. U dobrom je stanju,ima mozda dve ogrebotine ali nista strasno. Prodaje se jer mi ne pase oblik,zulja me. Cena za forum 300 eur. Kontakt PM ili 0695140207 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 849 Napisano Ponedeljak u 16:16 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 81 Napisano Utorak u 15:44 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Pa prijatelju nije samo dve ogrebotine ....jastucici osteceni . A cena kao u radnji .. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5332 Napisano Utorak u 19:43 Drug član, 1922 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To što im se ljušti onaj skaj je stara mana. Ja sam imao Concept (prva verzija) i isto se ljuštilo. Nije mi jasno kako im je još uvek to boljka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8730 Napisano Utorak u 20:48 Drug član, 1820 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan To se, nažalost, dešava na mnogim kacigama... I meni na Shark-u VisionR, išao u Osijek da kupim novi "okovratnik", olakšao se za pedesetak jurosa. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 849 Napisano Sreda u 18:25 (promenjeno) Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan On 8/5/2025 at 5:44 PM, deys said: Pa prijatelju nije samo dve ogrebotine ....jastucici osteceni . A cena kao u radnji .. Prijatelju skaj se guli na manje vise svakom Schubertu,ako je nadjes po ovoj ceni sa SC komunikacijom u radnji daj da i ja kupim par komada Cena nije fiksna Promenio Sreda u 18:27 član Patriota Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 849 Napisano Sreda u 18:29 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja cena 250 eur,za te pare nema u radnji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 4039 Napisano Sreda u 20:00 Astro Puki krsi sva pravila!, 975 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 RT , X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi prodao komunikaciju odvojeno,mislim na slot koji se ubacuje ne na slusalice i mikrofon? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 849 Napisano Sreda u 20:39 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih odvajao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...