Jump to content

Moto Zajednica

Uzicka Republika - Voznja za Marka - Nedelja, 13.07.

Recommended Posts

• Ne silazi, 2982 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Bravo za akciju !

I da je bilo ko drugi u pitanju, treba akcija.

I juče, i večeras, preko zajedničkog prijatelja sam ostvario kontakt sa Markovom suprugom. Dobro su, trenutno im ne treba ništa, i ( za sada) neće da daje broj računa. Marku sve prenosi, i oboje su zahvalni na našoj podršci.

Upravo sam imao prepisku sa @andrej.,baš u vezi računa.

Normalno da bih išao i na ovu vožnju, ali sam iz zdravstvenih razloga sprečen, trenutno...

• Sviđa mi se 8
  • Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 157 postova
  • Motocikl: XT1200Z

Bravo za inicijativu!

Nažalost, za vikend nisam tu pa se nećemo družiti ovaj put. 

Što se tiče donacija, trenutno je sve nepoznanica. Probaću malo da se angažujem da vidim šta i kako. Možda @Don_Kihot ima neki predlog? Ako baš ništa ne uspemo, može i preko mene (ko se seća ujdurme sa Bojanom, uplate iz inostranstava su išle preko mene).

• Sviđa mi se 2

• BJB Maxi Scooter Club, 6355 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Bože zdravlja, vidimo se u nedelju :takoje: Gde ćeš uzvišenijeg razloga da se napravi 550 km :moto3:

• Sviđa mi se 9

• U prolazu, 92 postova
  • Motocikl: BMW 650cs Suzuki Vstrom 650

Stiže i moj Tamnavski odred

Nije velik ali smo lepi...

Mi vas čekamo kod Meka posle Ubske rampe

• Sviđa mi se 10

• Drug član, 953 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer

Pretpostavljam da je maršuta auto-put?!

Verujem da će se okupiti veliki broj motora... ostavio bi se jak utisak da se ide kroz naseljena mesta (naročito Čačak)....:neznam:

Ako neko ima kontakt od N1 (a da nije Aljoša) mogao bi da im javi da dođu barem na ispraćaj....

• BJB Maxi Scooter Club, 783 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Policijske pratnje neće biti, mnogo bi se odužilo, a biće fina km za taj dan. 

Za sve: na AP desna traka, redovno plaćanje putarine (spremite kartice ili tačan iznos da prodjemo koliko je moguće brzo), zatvaraćemo uključenja i to je to.

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 8829 postova

Vraćam se u zemlju ranije zbog ove vožnje, zbog Marka, zbog solidarnosti, zbog pravde, protiv nepravde! 

Ovima koji čitaju oo zadatku, iskreno predlažem da razmisle i jave na gore, do nedelje oslobodite i Marke i sve ostale otete, pa utamnicene u Užicu. Bolje je svima tako. I vama je bolje, doći će vreme kada će vam značiti. 

@Marko05 Ovo pišem Vama, gospodjo... Vaše dostojanstvo razoruzava, a Vaša lojalnost suprugu i pravdi je ništa manje nego dirljiva. Mi smo velika zajednica, možda se pokrećemo teško, ali kada jednom krenemo, teško i stajemo. Molim Vas da znate ovo: IMATE LEĐA. Dokle god treba, dok Marko ponovo ne bude to. U svakom mogućem smislu... fizičkom, finansijskom, intelektualnom... Mi smo zaista veliko bratstvo i sestrinstvo, držimo se zajedno i kada nekome možda ne izgleda tako, Marko je svojim viteškim držanjem pred nepravdom zaslužio naše ogromno poštovanje, duplo na ono koje je već imao. Naši smo, možda to čudno zvuči ovako iz prve, ali zaista jesmo. A, pred svojima se ne ustručava. Kada zatreba.

Eto, neka ostane to kao mentalna zabeleska, zlu ne trebalo. Tu smo za vas, siguran sam da to mogu reći u ime svih ovde, pa zato i kažem - tu smo za vas i ovo nije fraza. ❤️

Za sve nas - ako smo za Sonju zemlju prevrnuli i moto svet promenili, za Marka, Pavla i sve druge koji u ovom trenutku nepravedno nemaju slobodu, iz hira jedna patološki narcisoidne ličnosti, iz besa i straha mu, onda zaista treba u nedelju da nas bude toliko da Užice podrhtava! Kao onomad, kada je Užice bilo prva slobodna teritorija u okupiranoj Evropi. 

Grad da podrhtava, a zločinac i njegovi zločinci da drhte!

Ne postoji NIŠTA važnije u nedelju, NIKOME od nas! Ali, bukvalno. Nema izgovora. Ovo je pitanje elementarne pravde i međusobne solidarnosti. Dve pojedinačno najvažnije osobine u moto svetu! Iste one zbog koje podignete dva prsta u pozdrav Viktorije, svaki put kada prođete pored nekog kolege. 

Pozivam nas sve, da našim pozdravom pozdravimo Marka, našeg brata i kolegu, u dostojanstvenoj, ledeno preciznoj, vožnji pored pritvora. A onda, zagrmimo JAAAKO i pozdravimo i sve ostale utamnicene! 

Ovo ne smemo dopustiti!

• Sviđa mi se 11

• Svrati ponekad, 252 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX

Ljudi svaka čast. Verovatno svi znate da je za nedelju svakako najavljen veliki skup. Ja nisam siguran još uvek u kojoj meri i kada ću moći da se priključim, ali nadam se da ću moći da vas dočekam.

Ono o čemu trenutno razmišljam jeste parking, kada su neka dešavanja tipa moto skupa ili dedamrazijada, skupljanje uvek bude na "vrhu" trga, tj površina obeležena zeleno. Nije površina predviđena za to, ali do sada nikada nije bilo problema, skoro svaki dan tu ima parkiranih motora. Iznad, kod pozorišta je velika površina koja takođe može biti iskorišćena. Nijedno nije parking, ali meni nije u znanju da bilo gde imamo uopšte predviđeno mesto za parkiranje bicikli, motora... Možda će i organizatori predvideti nešto, a verujem i da će se iz Markovog kluba uključiti. 

image.thumb.png.4d31a741797099fc189505f9918f78d3.png

Promenio član Don_Kihot

• Cool tip, 3155 postova
  • Motocikl: Xjr 1300 black lady

Ja se izvinjavam sto necu ucestvovati u koloni iz BG, mojoj kicmi je nemoguca misija sve ovo u jednom danu. Cekam vas kod Lidla u Pozezi pa dalje do naseg Marinja.

• Sviđa mi se 1

@Don_Kihot trebaće pomoć za Užice svakako - gde ih drže uopšte, kuda je najbolje da prodjemo, spominjalo se i da prodjemo pored Markove kuće.. ako bi mogao neko iz kluba do Požege pa da sprovede kolonu napred uz redare - bilo bi super

• Zainteresovan, 814 postova
  • Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900

Treba racunati na to da ce kolonu presecati semafori a u ovoj situaciji nisam siguran da ce policija lako preci preko toga... 

Treba dogovoriti mesta sacekivanja da bi na autoputu kolona bila cela, da ne bi izgledali kao grupice turista koji voze ka moru... ili da vide taj cuveni tunel za koji Drobnjak garantuje da je bezbedan

• U prolazu, 13 postova

Jos od voznje za Sonju pa preko svih sledecih protesta,prolazak nase kolone kroz gradove i ulice je sa ukljucenom redovnom signalizacijom-semaforima.Koliko sam dobio info,slike sa kamera za prolazak kroz crveno se redovno skida i ceka se trenutak da krenu da se salju prijave.

Prekrivajte tablice obavezno.

Biće kolona okej, dovoljno redara sa medjusobnom komunikacijom, neće biti problema. Kamo sreće da nas bude toliko da bude problem kontrolisati :) 

Za Vidovdan je išla kolona iz NS u BG, preko 100 motora na početku, bez pratnje - stali na crveno gde je bilo pa se sačekali, na AP svi uzeli kartice i sačekali na proširenju posle rampe, isto i kod plaćanja.

Stigli živi i zdravi, bez prekršaja, sve po PSu. Da li će biti 20 minuta sporije ili brže, stvarno nije krucijalno na ovakvim vožnjama.

Ne treba im davati više povoda nego što mogu da izmisle da nas zajebavaju - a prolasci kroz crveno bez pratnje i lepljenje tablica su im legitiman povod. Na tapetu smo svakako, nema potrebe da pojačavamo to

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 11

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja