the_doctor 9593 Napisano Jul 7 Drug član, 958 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Uslužan oglas za pobratima @Niksha. Fenomenalan primerak. Naslepo da ga kupite. Kontakt telefon: +381659981988 2012god 26 000km Link ka PA sa više detalja u opisu. Yamaha FZ8-SA WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha FZ8-SA, 2012. godište, Touring, vozilo prešlo 26000 km, Beograd. Cena 7.000 € - Motori... 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6683 Napisano Jul 7 Drug član, 1536 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Шаљем потенцијалном купцу и гарантујем за мотор као да је мој. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8646 Napisano Jul 7 Drug član, 1808 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Lutka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 9593 Napisano Petak u 11:50 Drug član, 958 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Moguć dogovor oko cene... Bez kofera npr. PS: Već je na vidiku drugi motor, koristite priliku. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19978 Napisano Petak u 11:57 Integrisan, 6231 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 69 Napisano Petak u 13:38 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Kako je Yamaha od ovakvih lepota linija, unikatnog dizajna i specifičnosti došla do sadašnjeg Tracera, ili mt07 koji su meni iskreno jako ružni, nekako nemaju nikakav karakter. Izvini za off, ali zaista prelep motor meni neostvarena želja - srećno u prodaji! 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5334 Napisano Petak u 13:58 Drug član, 1305 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Dzoni1991 je napisao: Kako je Yamaha od ovakvih lepota linija, unikatnog dizajna i specifičnosti došla do sadašnjeg Tracera, ili mt07 koji su meni iskreno jako ružni, nekako nemaju nikakav karakter. Izvini za off, ali zaista prelep motor meni neostvarena želja - srećno u prodaji! Vanzemaljci sa tabletima umesto pravih cajgera, neka hvala. Daj mi pare za nov, ne bi ga uzela, ni jedan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 9593 Napisano Petak u 14:39 Drug član, 958 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995 Ali na ovom iz 2012 ne možeš film da pustiš? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2981 Napisano Petak u 14:57 Drug član, 1654 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor. Pre par godina je dugo u oglasima stajao jedan slican beli sa malom km i nekim sitnim ostecenjem. Mnogo sam razmisljao da ga kupim, i na kraju ga ne uzeh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 219 Napisano Nedelja u 21:21 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan @the_doctor je učestvovao u održavanju ovog motora, hvala Doco Ja sam sebi ispunio želju sa FZ8, želeo sam isključivo ovu boju, a sada je vreme za nešto drugo. Ko god ima neko pitanje vezano za motor, slobodno neka zove ili piše (viber, whatsapp, sms itd). 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...