severian 21574 Napisano Jul 7 Integrisan, 8829 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko pozove na protest, da bi isti uspeo, mora hrabro da stane iza poziva. Poziv, sa ovakvim rezimima, nosi određeni kratkoročni rizik. Ali i osećaj zadovoljstva kasnije. Ne pozivati olako, a onda i preuzeti odgovornost i štafetu. Inace prodje kako je prošlo. Generalno, za sve nas, strahom sigurno nećemo menjati ljude koji su kartel. Defile ne znači ništa, treba stati iza svojih stavova kada je tvrdo. Ako već glumimo tvrdo! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6325 Napisano Jul 7 Nemanja Stojanović, 1730 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i stao iza svog poziva, odnosno pojavio se tamo gde sam rekao da ću biti. Ne razumem šta sam drugo trebao da uradim? Ja da teram ovde ljude, da animiram, neću, poziv je hajde da uradimo nešto - i to brzo, i jako. Ovde se manje više niko nije odazvao, a ni na grupi. Ako ne uradimo ništa, i ovo im prođe, na svakoj sledećoj blokadi može da ide tu i tamo po par motora i rešili su za nedelju dana neće biti ni jedan motor na blokadama. Ne od nošenja, nego od straha, jer i ovo već ima nekog efekta, ljudi su počeli da dolaze peške na proteste. Ako vam je dobro onda ništa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21574 Napisano Jul 7 Integrisan, 8829 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moraš da animiras, to je poenta. Nije kritika, nego predlog za sledeći put. I ovde na forumu vidimo koliko su se ljudi uplasili ove mere. Sa jedne strane normalno, sa druge - nismo valjda mislili da ce neko da se uplaši paradiranja. Represija je name of the game. Pobuna uvek kosta bundzije, neki to znaju odavno, neki trenutno uče. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6325 Napisano Jul 7 Nemanja Stojanović, 1730 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Zapisano, mada ja svakako ne vidim sebe kao nekoga ko održava i započinje skupove bilo koje vrste. Ne samo vezano za ovo, i kada sam organizovao početničku vožnju, tebe sam gurnuo da pričaš i brifuješ ljude. Nekima to ide, nekima ne. I evo organizovaću je opet, i kampovanje, jer smatram da treba da se i organizuje i dešava. Dokle god se pojavljuju ljudi, znači da sam u pravu. Ja sam prvo i osnovno osetio potrebu da odreagujem na ovaj vid direktnog udara na nas. Sve i da mi Vaske nije lični prijatelj, i za momke iz Zrenjanina i za ostale bih isto želeo da odreagujem. Nadao sam se da će se nekako kao grudva zarolati i porasti. Ako treba svima da se crta, a kreda je samo kod mene, jebiga. Onda nisam u pravu, kao što jutros nisam bio, i zajednica kao celina se ne buni na ove mere. Ja ću i dalje i dolaziti i blokirati i sve ostalo šta sam radio i do sada, a svako po svojoj savesti seče gde i kako učestvuje. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1954 Napisano Jul 7 (promenjeno) Drug član, 356 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za inicijativu! Treba reagovati, treba napraviti neki korak. Sutra oduzimanje može da se desi bilo kome. Šta mislite da podnesemo pritužbe na rad službenika koji je oduzeo motor? Ništa nas ne košta, može preko mail-a da se podnese. Ako primi npr. 50 pritužbi, zaboleće ga fino njegov izbor, a Boga mi i one koji moraju sve to da zavedu. Red je da pored blokada dobiju i nešto totalno neočekivano Samo treba napraviti kvalitetan tekst. Zamislite da ih bude 100, 500, 1000... Promenio Jul 7 član Luka9905 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4347 Napisano Jul 8 Drug član, 2789 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da naglasim da nam je @Marko05 uhapšen. Što se mene tiče nije mi problem da sednem na motor do Užica da odem i stanem ispred policijske stanice. 105 Reaktionen | Užice! Podrška uhapšenima! ️ Marko Radovanović |... WWW.FACEBOOK.COM Užice! Podrška uhapšenima! ️ Marko Radovanović. 3 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Jul 10 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Idemo li za Uzice u nedelju ili ne? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1960 Napisano Jul 10 BJB Maxi Scooter Club, 780 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy https://forum.bjbikers.com/topic/231422-uzicka-republika-voznja-za-marka/ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 457 Napisano Jul 21 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE (u dolasku) Prijavi odgovor kao problematičan Можда ми је промакло Шта се десило са моторима који су одузети, да ли се зна нешто? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoHonda 13 Napisano Jul 21 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel mu vratise motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...