Markone88 5063 Napisano Jul 4 Drug član, 1559 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi jedna felna, za rezervni tocak, 15ica, za Ford Fiestu 2014g. Moze i sa gumom, al da je upotrebljiva. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 4552 Napisano Jul 10 Drug član, 767 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Jesi l' nabavio ? 'oćeš ceo set sa odličnim Sava AS gumama (DOT23, prešle ~20K). Sve OK i u balansu, gume pravilno trošene, izgledaju i voze se k'o nove. Skinuto sa našeg fokusa kad sam pazario od kolege onaj alu set 16" sa letnjim gumama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5063 Napisano Jul 10 Drug član, 1559 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, RaS said: Jesi l' nabavio ? 'oćeš ceo set sa odličnim Sava AS gumama (DOT23, prešle ~20K). Sve OK i u balansu, gume pravilno trošene, izgledaju i voze se k'o nove. Skinuto sa našeg fokusa kad sam pazario od kolege onaj alu set 16" sa letnjim gumama. Aj videcu sa majkom pa javljam. Koja cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 4552 Napisano Jul 10 Drug član, 767 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Cena dogovor, ponude u inbox. Besplatna dostava. Samo danas, i samo za vas, 15K ? Ako vam cena odgovara, mogu da ih dostavim tamo krajem avgusta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5063 Napisano Jul 10 Drug član, 1559 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, RaS said: Cena dogovor, ponude u inbox. Besplatna dostava. Samo danas, i samo za vas, 15K ? Ako vam cena odgovara, mogu da ih dostavim tamo krajem avgusta. Proverio, na novoj fiestu nam nove gume all seasson, tako da nece majka jos jedan set. Samo da nadjemo rezervnu Hvala na ponudi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 4552 Napisano Jul 10 Drug član, 767 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, jer i moja majka nije bila oduševljena kad sam joj preneo šta sam vam ponudio... Kaže, pa šta komplikuješ sad, je l' nisi kupio onaj udarni odvijač da bi sam menjao točkove i rekao da ćeš save ostaviti kao zimski set za fokusa? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2473 Napisano Jul 12 Drug član, 1159 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jel su to alu felne za Forda? Pazario sam Volvo V50 pa mu tražim neki lep letnji set sa alu felnama, koliko znam sve je isto, 5x108. Mare izvini za ovakav upad u temu, javio sam se zbog ponude iznad. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...