Markone88 5065 Napisano Jul 1 Drug član, 1559 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Licčo moj. Dobio na poklon, ali imam neki Samsonite na koji sam navikao. Za kolege 3000din Novcanik koza vuna - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Dobijen na poklon. Kupljen u Engleskoj. Ručni rad. Made in UK. Kombinacija kvalitetne vune i... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1951 Napisano Jul 1 (promenjeno) Drug član, 356 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide i sadržaj? Promenio Jul 1 član Luka9905 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5065 Napisano Jul 1 Drug član, 1559 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Moze, al onda je cena 6000 P.S. stavio sam zbog velicine da se vidi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...