mx_rider1990 12 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan E pa ljudi polozih i ja !Hteo bih samo da iznesem svoja iskustva u vezi polaganja,posto koliko sam uspeo da saznam,polaganje ovde(Nemacka),i kuci(SRBIJA) 2 sveta.Znaci dozvola me izasla oko 900€ :-\ Sa tim sto 2 godine ne smem da vozim nista jace od 35ks. E sad sto se tice voznje_Svaku voznju sam vozio u pratnji instrunktora,koji vozi auto iza mene,a komunicira s mnom preko voki-toki-a(bem li ga,kako se zove). I tako svaka voznja..Svaki put samo €vrici ispadaju ;)Samo da naglasim da mi nimalo nije bilo lako...Znaci napolju 30C,a ja u punoj opremi na cesti:o . Tokom obuke sam imao nekoliko kriticnih situacija u saobracaju.Da nije bilo instruktora,da me posavetuje,boga mi ne znam sta bi moglo biti.sva sreca da sam i neki prsluk nosio,na kojem je pisalo da sam (Moto)ucenik,pa su ljudi gledali da mi ustupe sto je vise mesta.Pa onda poligon,i opet taj poligon....Samo kad se setim E sad me interesuje jedno:kako se vi snalazite u saobracaju,posto vozite sami? Da li ste i vi imali problema tokom obuke? PS.generalno mislim da je bolja ova metoda polaganja s instruktorm.Vi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_RaShA_ 56 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Ja motor tek imam u planu!!! Cestitam na polozenoj A kategoriji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6219 Napisano Februar 11, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, čestitam ti na položenoj A! A kod nas...sve se može objasniti u 3 reči: J L Z. (Jebo lud zbunjenog...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Februar 11, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Mozda jeste bolja obuka sa instruktorom ali ovde maltene niko ne bi ni isao na obuku kad bi kostala 900eur. Cestitam na polozenoj voznji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Februar 11, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke! Prvo ovde bi gledali da te "sobale" s puta kada bi ti videli "učenički" prsluk. Ili bisvi gledali da te preteknu da se ne "vuku" za tobom. A u toku obuke imaš isto problema kao i kad položiš, što će reći- MNOGO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14715 Napisano Februar 11, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan sretna ti dozvola :) prvi motoric sam dobio kad sam imao sedam godina, dok je doslo vreme za polaganje vec sam znao sve sudije za prekrsaje u vrscu. obucavao sam sam sebe kao i vecina ovde kod nas i mogu da ti kazem da sam bio zadovoljan sobom kao ucenikom, na polaganju je komisija zbog guzve u saobracaju ostala iza mene pa sam im posle samo ispricao kako sam vozio. uglavnom ih interesuje uplatnica za sve ostalo, ako iole znas da vozis, nije ih briga. mada ne bi bilo lose da sam imao profi instruktora. ali ne za te pare ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ljudi,svaka cast! pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bg 0 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan mi to ovde odma na tocak!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Bar znas zasta si dao tih 900e. Mi ovde dajemo odokativno oko 200e ali NIZASTA BUKVALNO. Instruktor - Nema Auto skola - Nema Ustvari nema nista :o :o :o Mi smo samouki ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 13, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Tja, nismo baš svi samouki. Mnogi su dovoljno pametni pa su učili od starijih i iskusnih bajkera. Čisto sumnjam da bi me instruktor naučio svemu što sam naučio od bajkera u svoje vreme. Čak mislim da je naš način obuke bolji jer učimo pravu vožnju a ne knjišku koja ne mora nužno biti ispravna. Auto-škola za motor mi deluje kao teoria sine praxis (čista teorija bez prakse). A zaista ne znam zašta sam dao pare u svoje vreme za A kat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan kod nas moze da polozis za te pare A B i C a pritom da neznas svaslova da citas . sto licno nesavetujem . mada po zakonu i kod nas treba da vozis u pratni instruktora , ipak je ovde u praksi drukcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...