Vax 18 Napisano Jun 5 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tekst iz Blica: Quote Otac i dva sina iz Aleksinca ukrali su juče motocikl koji su zatekli na kolovozu nakon što je povređenog vozača odvezla Hitna pomoć a zatim su se potukli sa četvoricom ljudi koji su ih primetili. 1 2 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19706 Napisano Jun 6 Integrisan, 6096 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jebote sta sve necu procitati!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19706 Napisano Jun 6 Integrisan, 6096 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje: ako padnete sa motociklom, otvoren put, nema nikoga, cak se i ne povredite vi mozete dobiti prekrsajnu prijavu zbog krsenja Zakona o bezbednosti saobracaja? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12444 Napisano Jun 6 (promenjeno) Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da, čak i kada stojiš na semaforu i čekaš zeleno svetlo a noga ti se oklizne i padneš u mestu.... Zbog toga, ako već mora da se zatraži medicinska pomoć, opremu skinuti i okriviti klizave stepenice za nezgodu. Promenio Jun 6 član bajker71 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5268 Napisano Jun 6 Drug član, 1296 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Umalo i ja da omastim asfalt prošle nedelje na Bul. Medijana u Nišu, da stanem na semafor - samo kliznu noga, asfalt je klizav kao led... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14533 Napisano Jun 6 Integrisan, 7869 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dešavalo se i da ljudima kojima treba pomoć, uzmu novčanik, nakit, patike... To je toliko nečasno, grešno i sramota za čoveka. 3 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11120 Napisano Jun 6 Hronični Motociklopata, 7592 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan I taticu i sinčiće, svu trojicu poslati u američki crnački zatvor da ih karaju kurati crnci par godina, pa da dooobro razmisle sledeći put kad krenu u krađu. 2 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1974 Napisano Jun 6 Drug član, 1499 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pre jedno 25 godina drugaru se zapali auto, dok je gasio požar u motornom prostoru, neko od posmatrača mu je zdipio kasetofon iz kola i nove Levis farmerke koje je kupio tog dana.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5918 Napisano Jun 6 Drug član, 2548 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, bajker71 said: Da, čak i kada stojiš na semaforu i čekaš zeleno svetlo a noga ti se oklzne i padneš u mestu.... Zbog toga, ako već mora da se zatraži medicinska pomoć, opremu skinuti i okriviti klzave stepenice za nezgodu. Ja pao sa bajsa 2017te na magistralnom putu u CG. Bili na pripremama sa reprezentacijom. Izbio 4 zuba i rascep donje usne 4cm. Kad sam došao u bolnicu toliko sam bio svestan da sam rekao da sam pao sa stepenica. Kao sprinterice klizavo bla bla. Tad imao 21 god i stigao sam i o tome da razmišljam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2117 Napisano Jun 6 (promenjeno) Zainteresovan, 770 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Prilikom izlaska iz gradskog prevoza, sapleo sam se i izgubio ravnotežu, s obzirom da sam u rukama nosio kutiju sa dokumentacijom. Prilikom pada došlo je do povrede prsta leve šake kojim sam udario u visok i oštar ivičnjak. Eventualni svedoci događaja su NN putnici, koji su nastavili da žive svoje uobičajene živote. Jer sam odmah ustao. Promenio Jun 6 član feniks 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2230 Napisano Jun 6 (promenjeno) Drug član, 1171 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Motorcyclist said: Jedno pitanje: ako padnete sa motociklom, otvoren put, nema nikoga, cak se i ne povredite vi mozete dobiti prekrsajnu prijavu zbog krsenja Zakona o bezbednosti saobracaja? U tom slucaju ne zoves policiju niti hitnu. Ako mozes, sednes na motor i kuci. Po nasem zakonu cim padnes popijes kaznu, nema veze ako nisi nikoga ostetio. Ja sam prosle godine leteo sa motora i hvala Bogu nisam apsolutni niti bilo koga niti bilo sta ostetio osim sebe i svoj motor. Dobio sam poziv, platio kaznu i na sudu mi je rekla sudinica (bilo je zbog neprilagodjene brzine itd.) da cak i ako na znaku pise 60kmh i ti vozis 59kmh da nema veze jer to znaci da si mozda trebao da vozis 40kmh, recimo magla je bila. Tako da drugim recima "usled neprilagodjene brzine" nema ti spasa osim mozda da unajmih advokata pa da se zajebavas. Inace, ovo vazi i ako padnete sa bicikle i polomite se. Kazete da ste pali u dvoristu osim ako vas hitna nije pokupila negde. Promenio Jun 6 član Abi 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19706 Napisano Jun 6 Integrisan, 6096 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nema mi nikakve logike ako nisi ostetio trece lice ali puno toga nema logike. Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 549 Napisano Jun 6 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan I taticu i sinčiće, svu trojicu poslati u američki crnački zatvor da ih karaju kurati crnci par godina, pa da dooobro razmisle sledeći put kad krenu u krađu.Šta ako im se svidi Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11120 Napisano Jun 6 Hronični Motociklopata, 7592 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Bojan_87 je napisao: Šta ako im se svidi E vidiš, tu mogućnost nisam uzeo u obzir, sve je moguće pa i to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2230 Napisano Jun 6 Drug član, 1171 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Danas bas pricam sa komsijom koji mi je cuvao motor kada je mene hitna odvezla i kaze bio je na kraju jedan auto kada se smrklo, koji se non stop vrteo (inace kilometrima nema nicega tamo). I on rekao zeni, ovaj je smeknuo motor i ceka da odemo. Nazalost se to cesto desava. Ima tih lesinara oduvek. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 574 Napisano Jun 6 Zainteresovan, 481 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko je hitna pomoć izašla na intervenciju po pozivu (obavezni su obavestiti odmah policiju), trebala je i policija automatski izaći na uviđaj i obezbeđenje saobraćaja na tom delu puta.Shodno tome policija bi trebala slikati zatečeno stanje, napraviti zapisnik, i skloniti vozilo sa puta ako je vozač teže povređen i zbrinut od strane hitne pomoći.Postoji služba koja je predviđena za sklanjanje vozila.Nemogu se vozila ostavjati na putu ili pored puta nakon saobraćajke.Nešto tu smrdi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8161 Napisano Jun 6 (promenjeno) Drug član, 3345 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Abi said: Dobio sam poziv, platio kaznu i na sudu mi je rekla sudinica (bilo je zbog neprilagodjene brzine itd.) da cak i ako na znaku pise 60kmh i ti vozis 59kmh da nema veze jer to znaci da si mozda trebao da vozis 40kmh, recimo magla je bila. Tako da drugim recima "usled neprilagodjene brzine" nema ti spasa osim mozda da unajmih advokata pa da se zajebavas. Inace, ovo vazi i ako padnete sa bicikle i polomite se. Kazete da ste pali u dvoristu osim ako vas hitna nije pokupila negde. U našem zakonu postoji jedna rečenica koja je KRIMINALNO formulisana: Vozač je dužan da prilagodi vožnju stanju puta uslovima saobraćaja. Sve nezgode na ovom svetu ikada, ikada, popadaju pod to da nij3 ispunjeno jedno od ova dva. Time su dobili da je uvek neko kriv, osim onog ko je trebao da obezbedi drugačije stanje puta ili uslove saobraćaja. Promenio Jun 6 član Andrej_Hotstepper 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11120 Napisano Jun 6 Hronični Motociklopata, 7592 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ta sramotna stavka u zakonu je totalno neljudska, znači sam padneš i nikom i ničemu ne naudiš sem samom sebi i država te još dodatno kazni, kao da ti nije dovoljna muka što si polomio motor i sebe, znači ne može klošarskije od toga... u najmanju ruku bi država trebala da te ostavi na miru ako već ne želi da ti pomogne. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11631 Napisano Jun 6 Ne silazi, 1202 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Tereti te za izazivanje saobraćajne nezgode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 6929 Napisano Jun 6 Drug član, 1533 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre desetak godina, moj drugar popio na planini, i krene nanize kuci u selo. I kako se mantao oko radija u kolima na krivini mu desni tockovi skliznu u kanal za vodu i oljusti desnu stranu vozila od stenu. Pokusa da izveze auto iz kanalica, ne ide. Izadje iz auta da nekog zaustavi, kad nailazi Pajero policijski. I oni mu svojom sajlom iscupali vozilo, i cao caci. "Neki davitelji se rode pod sretnom zvezdom"| Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1487 Napisano Jun 6 Vinyl rider, 857 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: U našem zakonu postoji jedna rečenica koja je KRIMINALNO formulisana: Vozač je dužan da prilagodi vožnju stanju puta uslovima saobraćaja. Sve nezgode na ovom svetu ikada, ikada, popadaju pod to da nij3 ispunjeno jedno od ova dva. Time su dobili da je uvek neko kriv, osim onog ko je trebao da obezbedi drugačije stanje puta ili uslove saobraćaja. Dzoker nad dzokerima - znaci neverujete koliko pizdim na to. Pre par godina je moja majka biciklom preticala drugog biciklistu dok je taj skretao levo (bez da pokaze rukom) , sudare se dve zene na biciklu , moja majka slomi obe ruke a drugoj zeni samo modrica - pretpostavljate da je moja majka dobila poziv za sud i naravno kaznjena. Kazu trebala je smanjiti brzinu i "pretpostaviti" da ce drugi biciklista skrenuti (tek to mi je nonsens nad nonsensima) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1487 Napisano Jun 6 Vinyl rider, 857 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Vax je napisao: Tekst iz Blica: A ovo bih uveo posebnu kaznu koja bi se sastojala od ideja iz komentara i poseban krug pakla !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11631 Napisano Jun 6 Ne silazi, 1202 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina mislim da sam i pisao o tome sam sleteo po mećavi u kanal. U stvari nisam sleteo već sam bio stao i onda skliznuo. Neko zvao policiju i kad su došli lepo mi predložili da u izjavi napišem da je auto skliznuo kad sam ja već izašao iz njega jer u protivnom ako bi napisao da sam bio u njemu morali bi da mi pišu prijavu. Kazao jedan od njih "imaš ti već dosta problema...". Ipak nisu ni policajci uvek loši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1986 Napisano Jun 6 Drug član, 1433 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Disko Nindža je napisao: Ta sramotna stavka u zakonu je totalno neljudska, znači sam padneš i nikom i ničemu ne naudiš sem samom sebi i država te još dodatno kazni, kao da ti nije dovoljna muka što si polomio motor i sebe, znači ne može klošarskije od toga... u najmanju ruku bi država trebala da te ostavi na miru ako već ne želi da ti pomogne. Ja se uvek čudim tom zakonu, ovde gde ja živim nesrećni slučaj je nesrećni slučaj, naravno ukoliko nema smrtno stradalih i nije uključen alkohol I dokazano brza vožnja. Osiguranje plati troškove i gotova stvar. A ako padnes sa motora i pri tom ne nacinis nikome štetu, ni državnoj imovini, niko te neće kazniti... opet pod uslovom da nisi pijan, drogiran.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19706 Napisano Jun 6 Integrisan, 6096 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Bas me zanima koji je to slepac napisao i koje godine je to ubaceno u Zakon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...