kumche 334 Napisano Četvrtak u 18:10 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8133 Napisano Četvrtak u 18:21 Drug član, 3332 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 20 godina.. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 9036 Napisano Petak u 06:28 (promenjeno) Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Tugo majkina, čitam jutros vesti dopuna zakon o bezbednosti saobraćaja, uvode nove represije. Nigde obuke i bilo kakvih drugih vidova unapređenja bezbednosti, samo udri. Ne znam šta da kažem, ovo dete je mlađe od moje dece, duša me boli jer ne vidim ni da će biti bolje išta. Promenio Petak u 12:28 član shlem 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1965 Napisano Petak u 09:23 Drug član, 1495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga, na žalost moj rođak je u pitanju, sahrana je sutra u 14h na groblju u Aleksandrovu.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 745 Napisano Petak u 09:25 Zainteresovan, 347 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan moje iskreno saucesce 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2174 Napisano Petak u 14:34 Drug član, 1163 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Krete lepo vreme i vec 3-4. tema osvanula... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 580 Napisano Petak u 16:14 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn moje iskreno saucesce... Nek mu Bog dusu prosti i cisti putevi nebeski... Tuga velika mlad covek 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8133 Napisano Petak u 17:45 Drug član, 3332 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ne bilo zapoveđeno... Napiši ime... Nije on broj godina... Iza svake ove teme je neko. Da ostane i da se ne zaboravi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1965 Napisano Subota u 07:17 Drug član, 1495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, Vukan Vukmirović, večna mu pamjat...Sent from my SM-A556B using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...