Jump to content

Moto Zajednica

CFMoto 800MT

Recommended Posts

• U prolazu, 71 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT Explore

Tako sam i ja razumeo, ali nisam proveravao... inače, sreo sam lika koji vozi 800mt za bjb dugoročni test... sad je na 16 000 i menjao je lanac, nesto nije bio ok. fabrički... Nismo se ni bas najbolje izrazgovarali, on bio ma motoru, ja u kolima... ali eto 😃

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2269 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT
Pre 4 sati, VOKS081 je napisao:

Ima valjda cornering ako ti je upaljen zmigavac

Pojma nisam imao, bas cu da proverim, retko vozim po mraku i neosvetljenom putu pa nemam pojma da li se maglenke pale osim ako ih ja ne upalim

@Marko86nf taj lik je nas Jovan i ima i tema o tom dugorocnom testu explorera 😃

Jednu stvar nisam probao na novom displeju da li su slucajno promenili a pisao sam i kinezima o tom problemu.

Kada je telefon preko blututa povezan sa motorom a uvek se poveze kada upalim motor, kad me neko pozove, poziv se pokaze bas preko indikatora u kojoj sam brzini i stoji tu dokle god ne prekinem poziv.

Na otvorenom putu nije problem ali me nervira kada sam po gradu gde je kreni stani i saltaj svaki cas.

IMG_5524.jpeg

Promenio član Sharky - Alex

• U prolazu, 71 postova

E, pa znam da je @Jovan Risticpisao, ali nisam razumeo da baš on lično vozi 😃 ja bio u namunjenoj, žutoj Ladi Nivi na novosadskom autoputu, seća se Nive sigurno 😂

I ja sam pisao kinezima 🙈 ali to da bi mogli da ubace ograničenje brzine puta na kom se nalaziš. Pre ovog motor sam imao Piaggio mp3 530 i on je kao u iole modernijim kolima pokazivao na tabli koje je ograničenje trenutno na putu, znači nekad. Popio sam vec jednu kaznu... ali sad nosim lanac preko tablice... pao slučajno tu 🙈

• Drug član, 1710 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic
On 19. 2. 2026. at 23:27, Sharky - Alex je napisao:

To ne znam, ali znam da treba dijagnostika da bi se zamenio displej, upisuje se kilometraza, uparuje se sa motorom, radi se kalibracija senzora pritiska i temperature u gumama….

Edit: ima na aliju i displej da se kupi 🤣

i posle neko brine za delove

IMG_2111.png

Koliko vidim je to cena sa 48% popusta na letnjoj rasprodaji......+ carina, + PDV= erotika...

Cena displeja u Sloveniji je 1200 eur-a....a ako je touch displej (ne znam koji CF model motora ima taj touch displej) onda se cena diže na 1700 eura...+ programiranje naravno......ludo i nezaboravno 

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: -
Pre 5 sati, bmw je napisao:

Koliko vidim je to cena sa 48% popusta na letnjoj rasprodaji......+ carina, + PDV= erotika...

Cena displeja u Sloveniji je 1200 eur-a....a ako je touch displej (ne znam koji CF model motora ima taj touch displej) onda se cena diže na 1700 eura...+ programiranje naravno......ludo i nezaboravno 

1000 MTX

• Ne silazi, 5223 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4
Pre 16 sati, Marko86nf je napisao:

E, pa znam da je @Jovan Risticpisao, ali nisam razumeo da baš on lično vozi 😃 ja bio u namunjenoj, žutoj Ladi Nivi na novosadskom autoputu, seća se Nive sigurno 😂

I ja sam pisao kinezima 🙈 ali to da bi mogli da ubace ograničenje brzine puta na kom se nalaziš. Pre ovog motor sam imao Piaggio mp3 530 i on je kao u iole modernijim kolima pokazivao na tabli koje je ograničenje trenutno na putu, znači nekad. Popio sam vec jednu kaznu... ali sad nosim lanac preko tablice... pao slučajno tu 🙈

To si bio ti? Sećam se kako ne, vidim da se neko kulturno pomerio da napravi mesta za motor. Drago mi je da smo se sreli!

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 71 postova

Da, da ja 🙈 i meni je takodje drago 🍻

Napiši nam nekad nešto sa čim se srećeš, naravno vezano za 800mt. Npr. eto taj lanac. Nemoj sve da nam ostavis za kraj testa 😃

• Drug član, 1253 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008.
18 hours ago, Marko86nf said:

Da, da ja 🙈 i meni je takodje drago 🍻

Napiši nam nekad nešto sa čim se srećeš, naravno vezano za 800mt. Npr. eto taj lanac. Nemoj sve da nam ostavis za kraj testa 😃

Imaš celu temu na tu temu :D 

• Haha 1

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: -

Ako sam dobro shvatio priču iz one teme Kinezi vs World, postavlja se pitanje da li se isti kvalitet dijelova koristi u tim različitim linijama proizvodnje.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja