VOKS081 72 Napisano Petak u 20:18 U prolazu, 96 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima valjda cornering ako ti je upaljen zmigavac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 49 Napisano Petak u 20:23 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja razumeo, ali nisam proveravao... inače, sreo sam lika koji vozi 800mt za bjb dugoročni test... sad je na 16 000 i menjao je lanac, nesto nije bio ok. fabrički... Nismo se ni bas najbolje izrazgovarali, on bio ma motoru, ja u kolima... ali eto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7939 Napisano Subota u 00:34 (promenjeno) Drug član, 2269 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, VOKS081 je napisao: Ima valjda cornering ako ti je upaljen zmigavac Pojma nisam imao, bas cu da proverim, retko vozim po mraku i neosvetljenom putu pa nemam pojma da li se maglenke pale osim ako ih ja ne upalim @Marko86nf taj lik je nas Jovan i ima i tema o tom dugorocnom testu explorera Jednu stvar nisam probao na novom displeju da li su slucajno promenili a pisao sam i kinezima o tom problemu. Kada je telefon preko blututa povezan sa motorom a uvek se poveze kada upalim motor, kad me neko pozove, poziv se pokaze bas preko indikatora u kojoj sam brzini i stoji tu dokle god ne prekinem poziv. Na otvorenom putu nije problem ali me nervira kada sam po gradu gde je kreni stani i saltaj svaki cas. Promenio Subota u 00:40 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 49 Napisano Subota u 04:31 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan E, pa znam da je @Jovan Risticpisao, ali nisam razumeo da baš on lično vozi ja bio u namunjenoj, žutoj Ladi Nivi na novosadskom autoputu, seća se Nive sigurno I ja sam pisao kinezima ali to da bi mogli da ubace ograničenje brzine puta na kom se nalaziš. Pre ovog motor sam imao Piaggio mp3 530 i on je kao u iole modernijim kolima pokazivao na tabli koje je ograničenje trenutno na putu, znači nekad. Popio sam vec jednu kaznu... ali sad nosim lanac preko tablice... pao slučajno tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1914 Napisano Subota u 12:48 Drug član, 1710 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 2. 2026. at 23:27, Sharky - Alex je napisao: To ne znam, ali znam da treba dijagnostika da bi se zamenio displej, upisuje se kilometraza, uparuje se sa motorom, radi se kalibracija senzora pritiska i temperature u gumama…. Edit: ima na aliju i displej da se kupi i posle neko brine za delove Koliko vidim je to cena sa 48% popusta na letnjoj rasprodaji......+ carina, + PDV= erotika... Cena displeja u Sloveniji je 1200 eur-a....a ako je touch displej (ne znam koji CF model motora ima taj touch displej) onda se cena diže na 1700 eura...+ programiranje naravno......ludo i nezaboravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7939 Napisano Subota u 13:02 Drug član, 2269 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Zato postoji garancija od 5 godina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4065 Napisano Subota u 18:46 Drug član, 1116 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, bmw je napisao: Koliko vidim je to cena sa 48% popusta na letnjoj rasprodaji......+ carina, + PDV= erotika... Cena displeja u Sloveniji je 1200 eur-a....a ako je touch displej (ne znam koji CF model motora ima taj touch displej) onda se cena diže na 1700 eura...+ programiranje naravno......ludo i nezaboravno 1000 MTX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6276 Napisano Subota u 21:12 Ne silazi, 5223 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Marko86nf je napisao: E, pa znam da je @Jovan Risticpisao, ali nisam razumeo da baš on lično vozi ja bio u namunjenoj, žutoj Ladi Nivi na novosadskom autoputu, seća se Nive sigurno I ja sam pisao kinezima ali to da bi mogli da ubace ograničenje brzine puta na kom se nalaziš. Pre ovog motor sam imao Piaggio mp3 530 i on je kao u iole modernijim kolima pokazivao na tabli koje je ograničenje trenutno na putu, znači nekad. Popio sam vec jednu kaznu... ali sad nosim lanac preko tablice... pao slučajno tu To si bio ti? Sećam se kako ne, vidim da se neko kulturno pomerio da napravi mesta za motor. Drago mi je da smo se sreli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 49 Napisano Subota u 22:40 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Da, da ja i meni je takodje drago Napiši nam nekad nešto sa čim se srećeš, naravno vezano za 800mt. Npr. eto taj lanac. Nemoj sve da nam ostavis za kraj testa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5879 Napisano Nedelja u 16:47 Drug član, 1253 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Marko86nf said: Da, da ja i meni je takodje drago Napiši nam nekad nešto sa čim se srećeš, naravno vezano za 800mt. Npr. eto taj lanac. Nemoj sve da nam ostavis za kraj testa Imaš celu temu na tu temu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 49 Napisano Nedelja u 16:49 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam ja to propustio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7939 Napisano Nedelja u 17:01 Drug član, 2269 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 92 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=w_uB89YybvQ CFMOTO 800MT vs. KTM 790 Engine Teardown: Copycat or High-End Quality? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7939 Napisano pre 7 sati Drug član, 2269 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Cf pravi ove agregate za KTM tako da je logicno da su isti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4065 Napisano pre 13 minuta Drug član, 1116 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro shvatio priču iz one teme Kinezi vs World, postavlja se pitanje da li se isti kvalitet dijelova koristi u tim različitim linijama proizvodnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...