M a R k o 450 Napisano Septembar 18 Drug član, 1488 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 9. 2026. at 14:01, Forsberg je napisao: Ne šalim se - gledaj Ali Express. Gledao,nije isti kao fabricki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8478 Napisano Subota u 22:55 (promenjeno) Drug član, 2393 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam mogao mogao i u temu “sta ste uradili na svom motoru” ali od pocetka pisem ovde pa ajd da ne menjam. 6 sati smo drugar i ja ugradjivali dodatne maglenke. Psovali smo kineze koliko su dobro spakovali plastike, nisam cinican, stvarno su spakovali za sve pare. Bocna plastika ima sa unutrasnje strane masku tj jos jednu plastiku usrafljenu sa brdo srafova da li da ne bi zvonila ili prenosila toplotu ili ko zna zbog cega ali bas ga nisu stedeli. Zaboravih da slikam. maglenke su Motowolf mdl5006 sa alija i kostale 12000 din. Vrede svih para. Kratko zuto svetlo, dugo belo, moze i kratko i dugo odjednom. Imaju ACC zicu da se gase kad se iskljuci motor, zicu za sirenu da blicaju kad se svirne dva puta i zicu za duga kad se upali glavno dugo da i maglenke upale dugo (to nisam vezao da ne sjebem kontroler svetla motora) Dalje…. Imaju auto mod da se pale kad je mrak i folow me to home opciju. Inace tek sam sada shvatio koliko su fabricke maglenke slabe i ckilje u odnosu na ove nove Ako nekome zatreba, kutijica sa osiguracima je ispod suvozacevog sedista i ovo su osiguraci. Promenio Subota u 22:56 član Sharky - Alex 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 116 Napisano Nedelja u 06:16 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ti je Dynavolt akumulator originalni jos, a isto nam je godiste motor? Pravi li ti probleme ako ga ne vozis 20 dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8478 Napisano Nedelja u 10:53 Drug član, 2393 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Na kakve probleme mislis? kad duze ne palim motor ume da vergla duze prilikom sledeceg paljenja ali mislim da to nije do akumulatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 116 Napisano Nedelja u 12:26 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bubice, meni se desilo dva puta da sam morao na kablove da ga palim, vise puta odustanem, pa sjednem na drugi, par puta sjutra upali… par puta ga skidao pa punio… nesto vuce struju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8478 Napisano Nedelja u 16:07 Drug član, 2393 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao tih problema. desilo mi se jednom da sam stigao kuci, ugasio motor na kill switch ali ostao na kontaktu ceo dan, svetla izvukla sve iz akumulatora, punio sam ga nekih sat vremena pa se smorio i upalio na kablove preko auta i otisao da se vozim. Povratio se akumulator i nije zezao. Od dodatnih elektro uredjaja imam samo tomtom navigaciju koja je povezana na kabal od upaljaca i od juce maglenke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8478 Napisano Nedelja u 16:10 Drug član, 2393 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 8. 2026. at 1:16, Jovan Ristic je napisao: Dotegni preload na zadnjem amortizeru i po potrebi dodaj i malo preloada napred. Dotegao malo zadnji amortizer za nekih 2-3mm. danas testirao i ponasa se odlicno pri velikim brzinama. Nema ni vibracija ni voblinga. Hvala Jovane imas kafu od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6773 Napisano Nedelja u 18:52 Ne silazi, 5387 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sharky - Alex je napisao: Dotegao malo zadnji amortizer za nekih 2-3mm. danas testirao i ponasa se odlicno pri velikim brzinama. Nema ni vibracija ni voblinga. Hvala Jovane imas kafu od mene Nema na čemu, drugi motor se dobije uživaj u vožnji. Srešćemo se opet pa ćemo rešiti kafu. Inače, testni 800MT Explore je na 25.500 km. Jedino što sam u novu gumu pokupio ekser (guma prešla svega 3.000 km), ali je čepovana i gazi dalje. Što se motora tiče, sipam gorivo i vozim. Na 30.0000 km uskoro ide na servis provere ventila i ostalo što treba. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 116 Napisano Nedelja u 19:36 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Jovan Ristic je napisao: Nema na čemu, drugi motor se dobije uživaj u vožnji. Srešćemo se opet pa ćemo rešiti kafu. Inače, testni 800MT Explore je na 25.500 km. Jedino što sam u novu gumu pokupio ekser (guma prešla svega 3.000 km), ali je čepovana i gazi dalje. Što se motora tiče, sipam gorivo i vozim. Na 30.0000 km uskoro ide na servis provere ventila i ostalo što treba. Jovane slikajte bregaste da razbijemo famu oko njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 18149 Napisano Nedelja u 20:59 Integrisan, 8831 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na 30.000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...