dgambin 11 Napisano pre 12 sati U prolazu, 23 postova Lokacija: Pula, Hrvatska Motocikl: CFMoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam ga kod ovlaštenog CFMoto prodavača, hvala na savjetima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 1116 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan On 3/8/2026 at 1:53 AM, dgambin said: Ekipa pozdrav, A zanima me i da li se nekome pali onaj crveni alarm od radara onako bez razloga? To mi se svako toliko dešava a najgore što mi se dešava je da mi gore i dolje na displayu počne blinkati crveno, uglavnom na većim brzinama i kod jačih vibracija, bar se meni tako čini. Nažalost ne mogu to snimiti pa ne znam ni kako točno objasniti ali razumjet će netko kome se to desilo Hvala na informacijama! да ли возиш са неким ланцем, сајлом која иде преко таблице? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7967 Napisano pre 3 sati Drug član, 2275 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Treca godina kako me iritira ova fabricki mali centralni kofer, dobar je i kvalitetan ali je bas mali, mislim da sam negde procitao da je 38L. Kupih pre neki dan X-Land 55L malo preko 19000din, za alat i da ga akam je odlican. Danas namontirao i izgleda super na motoru, jedino sto njegova ploca sa milion rupa i sliceva mora da se dodatno izbusi, ne odgovara nijedna. Tj dve rupe sam izbusio a dva slica prosirio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dgambin 11 Napisano pre 2 sati U prolazu, 23 postova Lokacija: Pula, Hrvatska Motocikl: CFMoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, lordMilos je napisao: да ли возиш са неким ланцем, сајлом која иде преко таблице? Ne. Manje mi smeta to sto se upali alarm jer to je stvarno rijetko. Ali ovo blinkanje na gornjem i donjem rubu displeja me brine. Jer kad se desi, čini se kao da je neki kontakt u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...