Gagi-racer 568 Napisano Novembar 13, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan kad umrem, definitivno će mi najžalije biti što ne mogu više da jedem.... A ja sam definitivno bio siguran da si ti musko ? A ovo ime i pisanje u zenskom rodu me asocira na zensko ? Ili gresim ? https://www.facebook...&type=1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8477 Napisano Novembar 13, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan i jedno i drugo. PAZI SE GAGI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16978 Napisano Novembar 13, 2014 Integrisan, 8302 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod njih ti je to komplikovano pitanje . Žensko iz ove teme naprasno postane muško kad izađe na stazu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Novembar 13, 2014 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Klopa u Kini, hoummejd. Elem, zanimljivost... Oni ovde ne koriste sporet kao mi... imaju one ploce ili plin i to je to. Rerna, sta je to?! I tako ja nabavih neku omanju, izgleda kao nas mini 'mini-elektrik'. Da stavis celo pile da peces mozes da samo sanjas. Aaaali! Zato imam lepo vok i povrce je jeftino, piletinica isto tako... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 13, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan kineska i japanska klopa su najbolje na svetu... obožavam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 13, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje slavske...Moje kulinarske sposobnosti... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Novembar 14, 2014 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan @ O'ShonesiZ Oooooo da!!! A, ovde je, jelte, toliko jeftina da je zaista carski! Na ulici se komplet jelo (nudle sa povrcem i nekim mesom ili tako nesto) moze kupiti za manje od 100 dinara. Oni jedu nudle (rezanca, pirincana ili obicna) i za dorucak! Hleb jedu kao nenormalni! A svi su mrsavi! Ali! Na primer, mesa jedu minimalno. Po obroku, sigurno manje od 100 g. I, u supermarketima ima pripremljen obrok, koji ti samo treba da malo prodinstas u voku - tri vrste povrca + neko meso (naravno, oko tih 100 g i manje) - i sve to za manje od 100 dinara. Ovde je lako zdravo se hraniti! Mada, umeju Kinezi i slatke djakonije da prave samo tako! Odlicni su majstori za peciva svih vrsta i za neke svoje slatkise! Sto se tice restorana, odem u restoran, i za 500 dinara se najedem kao prase... A, ako hoces u neki malo vise 'fensi', onda ti treba ipak oko 800 dinara. Kad idem da klopam sushi, porcija rezanaca sa govedinom i nesto klasicnog susija mi je manje od 400 dinara. A, ovako izgleda kad te vode u restoran da 'prezalogajis' nesto do vecere! Inace, ovde su krilca i nogice duplo skuplji od pileceg belog ili bataka! A, ova druga fotka - to su pirincane kao palacinke punjene mlevenom govedinom i povrcem. @ sashac Joj, lepote! Ja se spremam za Nikoljdan u Kini! Bice posna sarma, morskih plodova, riblja corba, sve po redu... Pa vi svi izvol'te na rucak! Njihove ljute papricice. Jednom se samo zeznes da je liznes onako, da vidis koliko je ljuta! Ovako izgleda tipicna kineska trpeza kad ti dolaze gosti. Vodili su me prijatelji kod svojih matoraca na okupljanje cele porodice, jelte, da pokazu svoju drugaricu strankinju (Ovde je stvar prestiza druziti se sa strancem jer to njima znaci da imas kintu i status. Mislim se, oooook, nikakav problem - meni lepo.) i onda je tu, naravno, bila odlicna vecera! Ovo skroz levo na fotki su mutton bags iliti mlevena govedina pa testo preko (a, testo nije kao hlebno testo nego je onako malo bez vazduha a opet nije ni kao testenine - mislim da ce Maski razumeti sta hocu da kazem, jer je zena car za testa), sredina - to je riba sa povrcem i skroz desno - skoooooljke. Ovoj kao preliv je nesto sto oni jedu uz svaki obrok - kombinacija zacina i 'tucane' paprike, i mnoooogo je dobro. I, dodaju i djumbir pastu. Ono sto mene odusevljava je koliko pojedu pirinca! Niiiiisu normalni! Posle kompletnog ovakvog obroka, oni pojedu punu ciniju pirinca i sve to zaliju supom! Ja ostanem zatecena svaki put! I, jos jedna fotka za kraj! Ono kad si Srbenda u Kini i pozoves drugare na veceru! :jee: Pileca corbica, zelena salata, paradajz salata, pile na krompiru iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Pozdrav do sledeceg kuckanja i izvinjavam se na ovako dugackom postu! Htedoh samo da malo podelim sa vama utiske o Kini i klopici ovde. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 14, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan kompletna divota!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 14, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Cudna im je kuhinja za nase standarde...cudna...al da zive 100 godina,i da su mrsavi...istina je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Novembar 14, 2014 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, drugari, bice jos fotki! Elem, ja uglavnom klopu spremam sama... Lakse mi je jer znam sta jedem. I, ne moram bas da jedem pirinac u SVAKOM obroku. Tako da ja, najcesce, spremim povrce i tofu/govedinu/piletinu i salaticu neku i milina. Na primer, dinstani tofu sa povrcem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 14, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan hajde slikaj taj plinski gorionik za vok. ovde su svi plinski šporeti ili plinske ploče ravni. kad staviš vok mnogo toplote odlazi uzalud sa strane. njihovi su kao ulegnuti pa vok legne kao poklopac. mnogo je bolja iskorišćenost temperature. kad ovde spremam u voku kao da se kuva a ne samo onako kratko da se šlogira visokom temperaturom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16978 Napisano Novembar 14, 2014 Integrisan, 8302 postova Prijavi odgovor kao problematičan PIh, kakva vam je ova kineska klopa, boles' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Novembar 14, 2014 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan @ Maski E, vazi se - bas cu ovih dana namenski to da ufotkam negde na ulici. Nadjoh ovu, ali cu ja to detaljnije da ufotkam ipak. I, da.... Nisu noooormalni koliko se loze na przenu klopu - deep fried food!!! Bukvalno, i banane prze u ulju pa onda uvaljaju u kikiriki mleveni, a da ne pricam o kobasicama, virslama, mesnim ostalim preradjevinama, krompiru sa jajima... Ludi su skroooooooooz! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16978 Napisano Novembar 14, 2014 Integrisan, 8302 postova Prijavi odgovor kao problematičan Udariste sa ovom istočnom kujnom, pa evo srpskog viđenja iste (kalifornija losos avokado, kraba krastavac, Maki losos, Nigiri losos, Gunkan tuna tatar, prolećne rolnice tatar ) 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Novembar 14, 2014 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam gladna. A, kod mene je 00:50!!! Jooooj, bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16978 Napisano Novembar 16, 2014 Integrisan, 8302 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se sa dalekog istoka vratimo malo na Balkan, tradiciji: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Novembar 17, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Joooj!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 17, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 17, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16978 Napisano Novembar 18, 2014 Integrisan, 8302 postova Prijavi odgovor kao problematičan Olja, ako nastavis sa ovakvim fotkama, u povratku sa juga banucemo onako promrzli na vruce kiflice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 18, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan yeeey Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Novembar 19, 2014 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Maski, ubico svih misli o dijeti! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Novembar 19, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce me strefiti slog.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 19, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan motiku u šake i ne treba vam dijeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 19, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan To Maski, reci im! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...