DjoleLO 1969 Napisano Maj 16 Drug član, 651 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, treba mi USB Mini zenski kabal… Nasao sam milion tih zenskih Mini USB, ali bez kabla… Znam da ima na Temu, Ebay i sl, ali treba mi sa brzim rokom isporuke. Ako neko zna gde ima da se uzme, neka javi ovde, ili na 0654574728 Ovako nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3831 Napisano Maj 16 Drug član, 452 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde Kanibal d.o.o. - Beograd - HomePage WWW.KANIBAL.CO.RS Imaju svašta od kablova, prave i prepravalju po porudžbini. Mislim da je nemoguće da nemaju to što ti treba. Imaš i razne adaptere, npr. ovako nešto. Uzmi i njih u obzir, često i oni budu dobra i laka rešenja. RR USBAz/5pMINIz WWW.KANIBAL.CO.RS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1969 Napisano Maj 16 Drug član, 651 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, AndjeoPakla said: Probaj ovde Kanibal d.o.o. - Beograd - HomePage WWW.KANIBAL.CO.RS Imaju svašta od kablova, prave i prepravalju po porudžbini. Mislim da je nemoguće da nemaju to što ti treba. Imaš i razne adaptere, npr. ovako nešto. Uzmi i njih u obzir, često i oni budu dobra i laka rešenja. RR USBAz/5pMINIz WWW.KANIBAL.CO.RS Zvao. Nemaju sa kablom, a ne mogu ni da naprave, jer nemaju ni jedan mini usb zenski na stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5476 Napisano Maj 16 Nemanja Stojanović, 1632 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CF 450 MT Dark Horse Prijavi odgovor kao problematičan Mikro Princ, Kelco... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1969 Napisano Maj 16 Drug član, 651 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Skittles said: Mikro Princ, Kelco... Nema… Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 65 Napisano Maj 16 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tako nesto prosle godine nasao u tehnomediji ili maniji ne mogu da se setim tacno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 183 Napisano Maj 16 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 , Aprilia Scarabeo 125 Prijavi odgovor kao problematičan Možda elementa. Mene onako interesuje koja bi mu bila namena, ja imam muških dugačkih ako mogu da posluže Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1969 Napisano Maj 16 Drug član, 651 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition Prijavi odgovor kao problematičan Zenski konektor mi je za punjenje komunikacije (Nolan Ncom 901x). Izlomile se zice i sjebao se taj konektor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3831 Napisano Maj 16 Drug član, 452 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan M&G Electronic | USB ADAPTER A MUŠKI / Mini USB 5 PINA ŽENSKI WWW.MGELECTRONIC.RS A da uzmeš ovo i nakačiš na standardni USB produžni kablić (muško-ženski)? Nije baš elegantno zbog adaptera, ali funkcionalnost bi trebalo da bude ista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24315 Napisano Maj 16 Integrisan, 10157 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj da vidimo moze li se lemiti, popravljati...Sent from my 23124RA7EO using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1969 Napisano Maj 16 Drug član, 651 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, N.F.S. said: Slikaj da vidimo moze li se lemiti, popravljati... Sent from my 23124RA7EO using Tapatalk Odneo sam kod nekog sto popravlja mobilne telefone, pa cu videti sta ce uraditi. I on kaze da je problem naci mini zenski… Sutra cu videti sta je uradio, pa cu slikati ako nista ne uspe. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1969 Napisano Maj 16 Drug član, 651 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, AndjeoPakla said: M&G Electronic | USB ADAPTER A MUŠKI / Mini USB 5 PINA ŽENSKI WWW.MGELECTRONIC.RS A da uzmeš ovo i nakačiš na standardni USB produžni kablić (muško-ženski)? Nije baš elegantno zbog adaptera, ali funkcionalnost bi trebalo da bude ista. Palo mi je to na pamet, ali da li je isti broj zica? Kupio sam muski mini kablic, a sa druge strane standardni usb, ali ovaj zenski ima 5, a ovaj muski 4 zice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12317 Napisano Maj 16 Ne silazi, 2856 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Za punjenje se koriste samo dve žice. Kada standardni usb kabl presečeš, uglavnom crna i crvena su za punjač, a ostale za prenos podataka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1969 Napisano Maj 16 Drug član, 651 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, Blaza said: Za punjenje se koriste samo dve žice. Kada standardni usb kabl presečeš, uglavnom crna i crvena su za punjač, a ostale za prenos podataka. Znaci spojim iste boje, a nije bitno ako ima jedna viska? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12317 Napisano Maj 16 Ne silazi, 2856 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Da. Ako imaš da proveriš na nekom "jeftinijem" uređaju (npr baterijska lampa) bilo bi poželjno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1969 Napisano Maj 17 Drug član, 651 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Blaza said: Da. Ako imaš da proveriš na nekom "jeftinijem" uređaju (npr baterijska lampa) bilo bi poželjno. Reseno imas pivo na moj racun 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...