Jump to content

Moto Zajednica

SYM Jet 14 200

Recommended Posts

• Ne silazi, 5451 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Nema šta da se žali, 300 klasa je osetno komfornija, udobnija, na putu stabilnija i rasterećenija varijanta. Imao sam nekad Scarabeo 200ie, i to mi je iz ove perspektive najgluplja klasa ;) Jači od 125-ice, taman da te povuče na put, a opet nedovoljno jak i neudoban brate. Mada, slatko sam se i izvozao sa njim, sve zavisi od više faktora očigledno.

@Aleks1 u Turskoj je recimo 250cc drastično jeftinija klasa od 300 modela, troškovi registracije, porez i sl. pa se uglavnom takvi i traže. Zavisi odakle nabavljaju uvoznici vrv.

Promenio član boza_kg
  • Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 65 postova
  • Motocikl: SYM Jet14 Evo 200
 Nema šta da se žali, 300 klasa je osetno komfornija, udobnija, na putu stabilnija i rasterećenija varijanta. Imao sam nekad Scarabeo 200ie, i to mi je iz ove perspektive najgluplja klasa  Jači od 125-ice, taman da te povuče na put, a opet nedovoljno jak i neudoban brate. Mada, slatko sam se i izvozao sa njim, sve zavisi od više faktora očigledno.
@Aleks1 u Turskoj je recimo 250cc drastično jeftinija klasa od 300 modela, troškovi registracije, porez i sl. pa se uglavnom takvi i traže. Zavisi odakle nabavljaju uvoznici vrv.

Slazem se ali nije brate da je ovaj bas neudoban, lepo se sedi na njemu i je ok za tu klasu recimo. Ali ja volim da noge zabacim napred i tako vozim jer mi tako vise prija a fali mi tu prostora, zbog toga i nisam hteo Beverly zato sto ima samo jedna pozicija za noge a to se meni ne dopada kod skutera… Za neko ko je nizak ili vozi mozda i ovaj Jet bi bio ok u tom pogledu sta ja znam al meni nije bas kazem u tu polozaj noge, ovako normalno je ok…

Ako uzimam Joymax ili nekog nemu slican prvenstveno to je razlog, veca komocija za noge a i generalno , pa onda to sto ima puno manje vibracije skoro i da ih nema pa tek onda veca snaga jer za po gradu i ovaj je dovoljan relativno…
  • Sviđa mi se 1

Ne mislim samo na položaj i prostor za noge. Nešto veća kubikaža uglavnom podrazumeva i veći komfor, veće gabarite, nešto je bolje ogibljenje pa ne skače toliko i manje umara. Masa je veća, time i bolja stabilnost na otvorenom... Sve to u načelu, a ima i kontra primera naravno.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 65 postova

Pred nekoliko dana sam provozao od drugara Yamahu Xmax i posle toga nisam hteo da sednem na moj Sym dva dana pa proslo mi je. Puno bolje vesanje neuporedlivo, mazan nema vibracije, komocija isto bolja. Ali brate 9200eu za skutera je van pameti. Kupicu Hondu NC750x ili Suzuki Sv-7gx

Al i ne mora da se čezne za Yamahom previše. Koliko ja pratim, taj 300 SYM agregat što ide u Joymax i slične je sasvim fin i uglađen, a nije slabačak, za pristupačne novce.

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 65 postova

Jeste pristupacne novce ali kod vas default_1jezik.gif Tu je model 250 4190. Kod vas 300 vidim da je 4400. Ako ima u ponudi ovde 300 verovatno tipujem na oko 5190 ako ne 5400. Jebiga ima se moze se

Realno za tih 4500 okruglo evo pa iskreno ne znam dal moze nesto novo bolje da se uzme…

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2

• Svrati ponekad, 272 postova

Pa zato me i privlači! Nema ko nije komentarisao prednjinu kada stanemo. Naravno,oni koje interesuje skuter priča.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 272 postova

Danas repriza ture od srede. Slobodan dan,ćera ispraćena u školu,tašta voljna da pričuva "zver"-Yorkija- a napolju sunčano. Gospođa kaže ajmo do Kote i to je to... Ovaj put,za razliku od prošlog puta,od Đurinaca do Kote ni jedan jedini auto,kombi,traktor,kamion nismo sustigli. Uživancija samo takva... Vetar je bio nešto jači u odnosu na prekjuče ali podnošljivo. Simeun standardan,sa nas dvoje 2.8l/100km. Gospa i ja po lepinju sa kajmakom... Šta ćeš,na dijeti smo...c1911ef4e92a2bcdfed29fd3ac590a0b.jpgee730449721ea042080df508f3e0e89c.jpg521c583e6ebf27fb676b669b624041d3.jpg

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

c61abbc65332d9b7293a625da9e65147.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja