Irodja46 12 Napisano pre 19 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda CB 1000 RA 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Zovem se Mladen, dolazim iz Aleksinca i motore vozim još od svoje 14. godine. Prvi motor koji sam imao bio je Tomos 15, a sa 16 godina sam položio za A kategoriju i tada kupio svoju prvu Hondu – NX 125, koju sam vozio nekoliko godina. Ljubav prema motociklima potiče još iz detinjstva – prvi put sam seo na Tomos automatik sa samo 10 godina, i od tada sam "zaražen“. Skoro svi u mojoj porodici su vozili motore i majstori su u duši, pa sam i ja kroz godine pored njih "navukao" na mehaniku i na motore. Uglavnom sam odrzavam svoje motore. Redovni servisi, kocnice itd. Trenutno vozim Honda CB1000RA 2016. godište i uživam u svakom kilometru, iako zbog porodice i posla (oženjen sam i imam dvoje male dece) uglavnom vozim vikendom. Do sada nisam išao na neke duže ili „ozbiljnije“ ture, ali bih to voleo da iskusim. Druženje i nova poznanstva su mi uvek dobrodošla, tako da, slobodno mi se javite ili pitajte bilo šta – uvek sam za dobru priču, pomoć i vožnju. Vidimo se na putu! 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11027 Napisano pre 18 sati Hronični Motociklopata, 7551 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Yamajka 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5089 Napisano pre 17 sati Drug član, 1265 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 202 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1779 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 462 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12264 Napisano pre 15 sati Ne silazi, 2848 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 488 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 311 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2921 Napisano pre 12 sati Braveheart, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2373 Napisano pre 9 sati Drug član, 1145 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao brate! Eeeee lako se zaboravi Fazer kad je Honda u garaži. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 364 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Trenutno bez motora :D Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8454 Napisano pre 5 sati Drug član, 580 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...