nuk 176 Napisano Maj 7 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 , Aprilia Scarabeo 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mene stigao kamion na semaforu u Narodnog fronta NS, ravno, pregledno stajali smo a njemu je nešto odvuklo pažnju. Sreća i nesreći bio sam i kolima, da sam bio na motoru sad ne bih pisao ovo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 116 Napisano Četvrtak u 11:58 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ispada da bi trebalo da vozimo motore u gradu biciklističkim stazama, tu bi bili sigurni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 176 Napisano Četvrtak u 13:05 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 , Aprilia Scarabeo 125 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nigde nije bezbedan kako god okreneš, sa motorom gledaš da ne budeš ovako izložen ako ne moraš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1687 Napisano Subota u 22:43 (promenjeno) Drug član, 1134 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Vodite na računa kada vidite asfalt koji je uglačan i presijava se. Pade mi na pamet sad Jevrejska ulica u Novom Sadu, stiskam zadnju koliko samo da se zaustavim pred semafor(kocio motorom i idem 15-20km/h), kliznu zadnji tocak i upali ABS, reko' ma je l moguce da kliza guma, sta joj je... Spustam nogu na asfalt, klizaju mi se čizme koliko je asfalt loš ustvari... Slično iskustvo je bilo u CG, Kameno iznad Herceg Novog, put ka Trebinju, lepo vreme, 20tak °C, sunce, suvo, a asfalt klizav kao led. Promenio Subota u 22:45 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4118 Napisano Subota u 23:01 Drug član, 2251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Valjevo, Cacak, od Kapije Podrinja do B Baste je klizav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14650 Napisano Nedelja u 08:09 Cool tip, 3106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan evo covek kulira i uziva al dzaabaaa... Trafik Kazaları (@trafficrashtr) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 5,297 likes, 247 comments - trafficrashtr on March 24, 2025: "Dönüşü neden almadı? Video:... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 142 Napisano Nedelja u 10:09 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Rider000 je napisao: Vodite na računa kada vidite asfalt koji je uglačan i presijava se. Pade mi na pamet sad Jevrejska ulica u Novom Sadu, stiskam zadnju koliko samo da se zaustavim pred semafor(kocio motorom i idem 15-20km/h), kliznu zadnji tocak i upali ABS, reko' ma je l moguce da kliza guma, sta joj je... Spustam nogu na asfalt, klizaju mi se čizme koliko je asfalt loš ustvari... Slično iskustvo je bilo u CG, Kameno iznad Herceg Novog, put ka Trebinju, lepo vreme, 20tak °C, sunce, suvo, a asfalt klizav kao led. Pre par godina, pala je kiša kod graničnog prelaza tu, nizbrdo ka Herceg Novom, isklizali su u motori i automobili. Taj klizav asfalt je večim delom takav, kroz taj potez od Iagala kroz ceo zaliv. U Srbiji isto ima lokacija i van gradova. Put od Žabara ka Petrovcu, iako je lep za vožnju, klizav u Julu do zla boga. Staneš na suvom a noge kao na ledu. I u samom Petrovcu je tako, Jagodina ponegde, po Valjevu kroz grad, pokušavam sad da se setim još mesta, ali ne ide, a ima ih... da, kada udjes u Grocku pa do izlaza ka Smederevu, ima još lokacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 116 Napisano Nedelja u 14:17 (promenjeno) Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja za ovo prvi put čujem. Ne znam šta je ovo sa asfaltom, kako znati, osetiti, prepoznati…ovo meni zvuči zastrašujuće opasno…..jel su to sporadični ili kako ste naveli to tako traje i stalno je takav put na tim mestima, bez obzira mokar-suv…. Promenio Nedelja u 14:18 član DAR'C NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4118 Napisano Nedelja u 14:36 Drug član, 2251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bude cela deonica puta, Valjevo i Cacak su skoro pa celi u takvom asfaltu, Vidi se na oko da sija, bas svetlo sive boje, neko ga zove i beli asfalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1895 Napisano Nedelja u 14:43 Drug član, 680 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Juče vozimo Valjevo-Divčibare, neki srednj tempo. Sve umišljam da su mi gume izduvane, da mi je loše ogibljenje, da sam izgubio osećaj za motor...3 puta osetim kako mi klizne nekako motor, ali nisam siguran... Došli do centra Divčibara, silazimo sa motora, gledamo se nas trojica...i kaže drugar: jel i vama klizao? Znači sva trojica smo gubili podlogu nekoliko puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4118 Napisano Nedelja u 14:59 Drug član, 2251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pala je kisa pa je sve zavrsilo na putu, prasnjav i jos vlaga na sve to, a inace mi taj put nije da se covek opusti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 116 Napisano Nedelja u 15:49 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt pa to je horor, majke mi….što znači malo neiskustva i eto belaja na m2. A kako izgleda i oni iskusni su na 100% koncentracije zbog toga. Baš, baš zajebano! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4118 Napisano Nedelja u 16:30 Drug član, 2251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Na to pazis i u autu, cas posla te okrene ili ispravis krivinu. Evo ti primer, sve super i pojavi se takav asfalt, obrati pažnju kako je pobegao motor od 4 minuta. https://youtu.be/HlAQqlUuY6A?si=LDN5T6uJjFN_8rfS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2116 Napisano Ponedeljak u 11:02 Drug član, 1138 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Uglancan asfalt koji se sija, bele linije (nazalost kod nas) na tome se gume ponasaju kao da su i one i asfalt hladne, pa i gore. Licno sam se naplasio bankina (o kojima nisam nikada mnogo razmisljao) kada sam shvatio koliko je ljudi ustvari upravo na istim ostajalo bez ruku i nogu. Ostatak, ako ima drveca, betonski zid itd. tu treba paziti jer se najvise gine od tog naprasnog zaustavljanja. Moze se pasti i sa 200kmh i da covek prodje sa par preloma i nista vise, ako nije jako lupio i nista ga nije zaustavilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1144 Napisano Ponedeljak u 12:06 Drug član, 1141 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan U Solunu je takav asfalt. Kao i na dobrom delu Halkidikija. Nego uvek "uhvati" grip pa kada se duže vozi po takvom asfaltu navikne se čovek i onda i nije toliko strašno. Nezgodno je kada se odjednom desi posle dobre deonice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...