Jump to content

Moto Zajednica

Motor za klinca do 125ccm

Recommended Posts

• Pažljivo prati, 642 postova
  • Motocikl: Husqvarna 701 enduro

Ako je početnik možda mu je najbolje da uzme CBR od 125. Četverotaktni je nije prgav za početak prava sprava. Moj klinac je od 125 prvo njega vozio kada je ušao više u saobraćaj i uštosio se prešao na Apriliu RS125 cvaju ali to je baš ozbiljna mašina (posebno jer je bio Polini kit 150 na njemu dok ga nije satrao), i meni bio zabavan ponekad da ga provozam, i njega ganjao i u A2 dobrano.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 97 postova
  • Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT

I ja sam na istim mukama. Sin krenuo da polaže, a ja ne znam koji motor da mu uzmem. Najradije bi mu uzeo skuter zbog praktičnosti (kaciga, jakna, školska torba) ali on ne želi skuter. Sad sam krenuo da gledam ove nove kineze, jer skoro svaki proizvođač ima neki 125 u naked varijanti. Uglavnom pratim temu i prihvatam savete🥴

Ako mu je prvi motor možda bolje da izbegne skuter. Mali točak nestabilniji a ide i to čudo. Opet veži točak brzine nekako drugačije u njihovim glavama. Sećam se kada smo mi gledali da je bilo nekih Peda čini mi se ali su neki sinovi drugari pričali da su tada sa njima imali problema a pošto današnje eneracije oko mehanike imaju veeeeliki problem odustali smo od toga (najbolje da njemu zavrćem srafove kada uhvatim malo vremena). Ta hondica sa svojom cenom i pouzdanošću bila pun pogodak I posle jedne sezone vozanja otišla za isto novaca koliko i plaćena sto je po meni naaaajveća prednost. E sad ako su u fazonu nešto ozbiljnije ona RS 125 cvaja ali tu isto ima igranja malo sa mehanikom ali taj motorić ima sjajnu ciklistiku sjajne kočnice a i ide ozbiljno lepo. Jedino sto moraju malo da nauče oko cvaje kako i šta sećam se kada je zaribao da mi dugo nije palo na pamet kako se moglo desiti na kraju se ispostavi posle par godina kada smo pričali da je bilo spoštanje sa kočenjem motorom jbg nije znao da se cvaja podmazuje preko goriva :) sreća pa se greška nije ponavljala već je valjda i on ušao u štos pa je ganjao i niz brdo

Peda beda je otpala u startu🤣, ni sinu se ne sviđa. Iskreno zagrizao je za Yamahu, ali mi se ne daje toliki novac za polovan prvi motor koji će izgustirati za jednu sezonu. Hondica je ok, ali mi sva nekako tanka… Ne znam ni sam. Za sad sam mišljenja da ako već budem morao da dajem 3k+ e onda neka bar bude nov 

Jeste jamaha njima najinteresantnija sećam se tog vremena al brate mili baš i košta. Jeste i hondica najtanja ali je i najmirnija ti ćeš biti mirniji hahahah a opet Aprilija RS je mene oduševila mi smo tako menjali sezona honda pa onda Aprilija sa njom i u A2 pa onda već stasa pa zna i on šta mu prija. Ma muka kako god da okreneš hahahaha

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 853 postova
  • Motocikl: motora bez trenutno

Jel mu se svidja yamaha r125 ili neki drugi. Ja bi mu pre uzeo xsr125 da se vozi ko čovek.2024-Yamaha-XS125-EU-Heritage_White-360-Degrees-001-03.jpg.255d0f2890157d98dba51a325b0d79cc.jpg

Sent from my moto g54 5G using Tapatalk

Ma yzf 125r je njemu zapala za oko, ali polako, ipak se i ja nešto pitam😎

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Zontes G1 125, 2022. godište, Naked, vozilo prešlo 8136 km, Beograd. Cena...

Ovo mi je intresantno, ima topcase za stvari a i nije preterana cena

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja