deda54 316 Napisano Sreda u 21:24 (promenjeno) U prolazu, 68 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan Narode pozvani smo 9 maja na veliki narodni skup u Loznici od strane studenata i naroda Jadra Fokus je na borbi protiv Rio Tinta Idemo dalje jako i složno jer nazad nema ,iza nas je ćacilend Molio bih ljude iz Viber grupe da ovo tamo podele i da svi nastavimo kao jedan Promenio Četvrtak u 11:12 član deda54 11 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4419 Napisano Sreda u 21:39 Drug član, 427 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da idemo. Neka i ovaj 9. maj nosi simboliku Dana pobede nad silama zla i mraka. Možda nam je ova simbolika važnija nego ikada u istoriji. Nikada do sada nisu mladost i budućnost Srbije bili izloženi napadima sila zla. I iznutra i spolja. IDEMO SVI, IDEMO KAO JEDAN. STUDENTI I MLADOST SU REKLI 9. MAJ - LOZNICA! NAŠE JE DA IH SLEDIMO I ČUVAMO!!! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4419 Napisano Sreda u 21:48 Drug član, 427 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Nećemo odmah večeras odmah se baviti tehničkim detaljima. Nema sumnje da će organizaciji biti maximalno posvećena pažnja. Sve informacije ćemo davati u ovoj temi i bićete informisani blagovremeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4419 Napisano Sreda u 21:49 Drug član, 427 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Idemo lagano ljudi da se prijavljujemo: 1. deda54 2. Tumbe 3, 4. 5. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreckovicrobert 22 Napisano Sreda u 22:04 U prolazu, 36 postova Lokacija: Belgrade, Rakovica, Petlovo brdo Motocikl: HONDA NC 750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Idemo lagano ljudi da se prijavljujemo: 1. deda54 2. Tumbe 3, Robert 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1774 Napisano Četvrtak u 05:01 Никад не једи жути снег!, 780 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 4. ВлајкоСент фром мај Шајоми... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 525 Napisano Četvrtak u 05:24 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan 1. deda54 2. Tumbe 3, Robert 4. Влајко 5. ЛордМилош Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5292 Napisano Četvrtak u 09:47 (promenjeno) Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 425 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Velikaaaaa podrška od srca .. samo napred i hrabro Nažalost neću moći sa vama zbog posla jer je petak, ali sam mislima uz vas Promenio Četvrtak u 09:48 član GR 46 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 535 Napisano Četvrtak u 12:07 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Malo nezgodan termin za Beograđane koji dežuramo na lokacijama RTS-a,pa još i radni dan.Meni lično nezgodno jer je baš na moj rođendan Ali sada nas ima u sve više krajeva Srbije,pa neće ovo proći sa malom posetom nikakoSrećno svima Sent from my SM-S721B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Omnisayah 7 Napisano Četvrtak u 19:18 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan 1. deda54 2. Tumbe 3, Robert 4. Влајко 5. ЛордМилош 6.Omnisayah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
4FoxSake 210 Napisano Subota u 15:59 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha mt-03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Mogu slobodno da potvrdim da smo apsolutno za saradnju ovim povodom i da ćemo podeliti svaki detalj plana objavljen na forumu vezano za protest 9. Maja na svim kanalima (viber, telegram, Instagram). Budite slobodni da mi javite kad god bude novosti ukoliko ne uhvatimo odmah informaciju ( @Skittles ima moj broj) Vidimo se! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 358 Napisano Subota u 19:36 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ću dobiti slobodan dan tada, planiram da idem, javljam koji dan ranije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 310 Napisano Subota u 19:53 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel u 14:00 počinje okupljanje ili je pokret? Moram modifikovati radno vreme taj dan.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 316 Napisano Subota u 20:22 U prolazu, 68 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Bojan_87 je napisao: Jel u 14:00 počinje okupljanje ili je pokret? Moram modifikovati radno vreme taj dan. Sent from my iPhone using Tapatalk Pokret bi trebao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4419 Napisano Subota u 20:23 Drug član, 427 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Bojane, koliko sam shvatio, okupljanje je u 14h. Trudićemo se da blagovremeno budu sve informacije objavljene u ovoj temi. Pa tako i o kretanju sa OMV-a ka Loznici. Hvala na razumevanju... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 17449 Napisano Subota u 22:13 Drug član, 1909 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana na zgradi RTS-a, poziv studenata. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21054 Napisano Nedelja u 06:44 Integrisan, 8723 postova Prijavi odgovor kao problematičan Teško je to reći, jer je sve oko nesreće u NS toliko veliko da nam trese zemlju već 6 meseci, ali... Pitanje kopanja litijuma, tamo gde ova predatorska kompanija (i ime mi se gadi da im pominjem) namerava da kopa, možda je čak i značajnije i veće! Toliko je veliko. Još nešto, ti ljudi u Nedeljicama vitezovi su borbe za pravo nas i naših potomaka bukvalno na sam život. Krupno zvuči, na ivici patetike... a opet, tačno je 100.00% Ne znam, drugari... ko moze da dođe, a ne okine na ovu akciju... Iskreno, destilisano je sebičan. Ja ću biti vrlo daleko u tom trenutku... A opet, kad debelo razmislim, samo zbog ovog možda i neću! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13460 Napisano pre 18 sati Drug član, 1364 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan 1. deda54 2. Tumbe 3, Robert 4. Влајко 5. ЛордМилош 6.Omnisayah 7.piki +Sremci sigurno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...