Skittles 5750 Napisano April 23 Nemanja Stojanović, 1652 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CRF1000L Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je kao nova, uzeo sam u decembru u Moto-bike shopu. Kaciga LS2 Cross MX701 EXPLORER bela | Moto Bike Shop MOTOBIKESHOP.RS LS2 EXPLORER MX701 Visoke performanse sa full face motociklističkom kacigom koju su... Jako malo nošena, nije bilo ni vreme za vožnju, a i kombinovao sam sa starom. Razlog prodaje - ili sam omašio veličinu, ili ne odgovara mom obliku glave. Šta god da je, odlučio sam da promenim. Uz kacigu ide i iridijumski vizir Vizir kacige LS2 MX701 EXPLORER IRIDIUM plavi | Moto Bike Shop MOTOBIKESHOP.RS I pinlock PINLOCK 70 MAX VISION LS2 MX701 EXPLORER | Moto Bike Shop MOTOBIKESHOP.RS Mogu da ubacim i ovu deda mraz kapicu, ko ide u Sremčicu Cena za sve - 210€ 0605002354 Nemanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5750 Napisano Subota u 14:16 Nemanja Stojanović, 1652 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CRF1000L Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 170€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...