MilosC. 0 Napisano April 20, 2025 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!Polažem za a1 kategoriju i uskoro dolazi vreme za kupovinu prvog motocikla.Dvoumim se između par kineskih marki, razmišljam se da uzmem QJmotor 125r, pa me zanima jel ga neko imao i kakva su vam iskustva. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4214 Napisano April 20, 2025 Drug član, 2076 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan QJ ok, ovde se ljudi većinom žale na Autopromet. Vidi šta nudi beneli i voge u toj klasi, uglavnom bolja iskustva sa servisima Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12759 Napisano April 21, 2025 Ne silazi, 3059 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Benelli pripada QJ grupaciji,Njih prodaje druga kuca.Gde je servis nekako normalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 279 Napisano April 21, 2025 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan QJ možeš kupiti i u NS, sasvim drugačiji pristup kupcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12759 Napisano April 21, 2025 (promenjeno) Ne silazi, 3059 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan SRK R verzija ima samo u Jagodini i NS. Promenio April 21, 2025 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branik 41 Napisano Februar 23 (promenjeno) U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj sin, 17g, pošto sam prošle godine kupio sebi forta, zapeo za srk 125r. Ok, pokušavao sam da ga ubedim za neki skuter te kubikaže, ne ide. Pokušao sam sa trx, kaže ne sviđa mu se naked. Argument mi je da nikada na njemu ne može voziti suvozača(cu)(što uzgred, i nije tako loše, biću mirniji), da se nisko drže ruke i da će mu biti neudoban. Međutim, ne vredi. Pre nekoliko dana smo bili u Moto landu, sedeo je, dugo gledao i kako stvari stoje, biće da je odluka pala. Sad razmišljam da li da kupujem odmah ili da čekam sajam, zbog cene, ponajviše. Šta mislite, da li će biti nekog sajamskog popusta? Promenio Februar 23 član branik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12759 Napisano Februar 23 Ne silazi, 3059 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branik 41 Napisano Maj 9 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srk kupljen odavno, registrovan, ali čeka da se očisti vreme da se može na točkovima dovesti 200km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12759 Napisano Maj 9 Ne silazi, 3059 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle dokle treba da ga prevezes?Ovih dana je vreme bilo ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branik 41 Napisano Sreda u 14:19 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bg-Ue. Nije bilo samo vreme u pitanju, već i moje obaveze. Nadam se da će se sutra sve uklopiti. Javljam. Matorac na 125r, 200km, biće to zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12759 Napisano Sreda u 14:48 Ne silazi, 3059 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Utrnuce ti dupe.Imao Benelli BN125 ,to je brat ovom tvom.Preko 130km u cugu nisam mogao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branik 41 Napisano Sreda u 15:01 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam. Biće pauza. Više se za leđa plašim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9537 Napisano Sreda u 18:27 Ne silazi, 3847 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Brate ko za Tokijo da treba da ideš.. Lagano... Ide to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17185 Napisano Sreda u 18:40 Integrisan, 8594 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa 50 kubika išao 160km u jednom pravcu zato što mi jedna gospođa poslala neke slike kad sam bio dečak Eeee da sam imao 125cc pevao bih od sreće 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan88 14 Napisano Sreda u 22:40 U prolazu, 5 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: QJ 921 rr Prijavi odgovor kao problematičan I mene je smaralo sto sam za novi motor morao da idem do Novog Sada. D Smederevske Palanke imao sam oko 185km. Jedva sam izdrzao 100km bez pauze. Utrnulo dupe, vrat... Mada taj qj od 125 je malo udobniji od mog qj 921. Da naglasim vozio sam po ogranicenjima brzine Iskrena preporuka mi je uvek Tago moto centar u NS, ljudi su mi tako dva motora za 150 evra doterali ispred kuce. Na zalist sad bi to mozda bilo i skuplje, to je cena od pre 4 godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 686 Napisano Sreda u 22:43 Zainteresovan, 551 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Proslog leta sam sa xsr 125 presao 1500 km za 3 dana,nije toliko do motora koliko je do samog vozaca,neko moze neko ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branik 41 Napisano Sreda u 22:44 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Brate ko za Tokijo da treba da ideš.. Lagano... Ide to. Ma nije meni problem 125 kubika, već r položaj. Imam 60 godina, ali šta ću, moram. Okolnosti su takve da pokušavam da smanjim troškove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12759 Napisano Četvrtak u 04:20 Ne silazi, 3059 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao 60 kad sam ga vozio.Zato sam presao na skuter. Mislim da je pored kilometraze smaranje sto je nov motor.U razradi,pa nema gasiranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8431 Napisano Četvrtak u 06:00 Ne silazi, 1660 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze gasiranje, to je i bolje za razradu. Naravno nekih 15% mnje od maksimuma. Promenljiva brzina, gas, pa kocenje motorom. U njemu je vrv mineralno ulje za razradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7149 Napisano Četvrtak u 06:49 Ne silazi, 5160 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su svojevremeno doterali motorin iz Novog Sada na kućnu adresu u Kg, za dž. Kaki su vam to prodavci? cccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9537 Napisano Četvrtak u 06:52 (promenjeno) Ne silazi, 3847 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Dusan88 said: I mene je smaralo sto sam za novi motor morao da idem do Novog Sada. D Smederevske Palanke imao sam oko 185km. Jedva sam izdrzao 100km bez pauze. Utrnulo dupe, vrat... Mada taj qj od 125 je malo udobniji od mog qj 921. Da naglasim vozio sam po ogranicenjima brzine Iskrena preporuka mi je uvek Tago moto centar u NS, ljudi su mi tako dva motora za 150 evra doterali ispred kuce. Na zalist sad bi to mozda bilo i skuplje, to je cena od pre 4 godine. Bokte... Kolko inače prelaziš motorom? Odeš negde ili samo po gradu? Mislim, meni je dan vikendom da se provozam do Valjeva na ručak, pa Loznica, i nazad, lagan, ko da nisam nigde ni išao... zato mi čudno.. Sa PCX 125 sam jedno 10x išao do BG pokupim gluposti pa nazad... Promenio Četvrtak u 06:53 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branik 41 Napisano Četvrtak u 13:44 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo me u povratku iz Bgd na novoj igrački. Iznenađen sam. Odradio sam 120 od nepunih 180km. Lepo se ponaša, lako vozi, predvidiv, sluša. Hteo, ne hteo, moram da ga držim na 4500-5000, jer ispod nema smisla. Solidno me je popeo uz Divčibare, uz raspon 3,4,5. Prva i druga su jako kratke, a 5. i posebno 6.duge. Na 5k ili malo manje, u 6. vidi uzbrdicu pre mene. Valjalo bi mu ipak malo više obrtaja, ali do prvog servisa biće mu tako. Pokazuje to i zvukom. Kako se približava petici, postaje sve lepši. Ne rekoh da imam 110kg. Neko lakši bi sigurno imao drugačiji osećaj. Bojao sam se za leđa, ali ona nisu problem, već ruke. Kako god se namestim, šake su mi savijene unazad i brzo me zabole, pa moram da puštam i ispravljam i razrađujem. Kvačilo je predvidivo i meko, ali mi brzo utrne cela podlaktica. U početku sam osećao da rezervoar u stomaku, ili kako me drugar ispravi, da mi je stomak na rezervoaru, ali sam kasnije našao položaj. Dok sam sa Dorćola izašao do Žarkova, navikao sam se na R položaj nogu, daleko nazad. Naravno, u tome mi je pomoglo bezbroj polazaka i gradskih šaltanja. Ogibljenje mu je meko postavljeno, bar pod mojom, već pomenutom masom. Sad posle 120km mnogo bolje koči nego na početku, posebno prednja. Po izlasku iz Bgd prijavio je preveliki pritisak u zadnjoj gumi (2,6-2,7 bar). Pretpostavljam da su duvane na hladno, pa kad se u vožnji zagrejala, porastao pritisak. Time ću se baviti kad dođem kući. Sve u svemu, zanimljiva sprava za mladog vozača, iako ima pedesetak kubika manje od solidne dvorišne kosačice. Nadam se da ću tako razmišljati i posle koju hiljadu kilometara. Odoh sad, imam jednog kod kuće što nestrpljivo čeka da dođem. Već je više puta zvao dokle sam stigao. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2992 Napisano Četvrtak u 14:26 Drug član, 1300 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, branik said: Ma nije meni problem 125 kubika, već r položaj. Imam 60 godina, ali šta ću, moram. Okolnosti su takve da pokušavam da smanjim troškove Dosta ljudi u 60+ cepa R-ove. Tako da, uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branik 41 Napisano Četvrtak u 16:02 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Abi je napisao: Dosta ljudi u 60+ cepa R-ove. Tako da, uzivaj Ne, ovo je za sina, a ja vozim forta 4.0. Mada, ne bih se ljutio da imam i neki veći adventure, ali teško. Za mene je ro, uz ova dva, puno para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...