Alekre 14150 Napisano Subota u 16:09 Integrisan, 7744 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1572 Napisano Subota u 18:27 Zainteresovan, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je kolega dobro i bez težih povreda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 51 Napisano Subota u 18:56 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan I na putu Avala-Ralja je bio oboren motor, bio pored puta u kanalu, guzva velika vec kad sam ja prosao ..ne znam detalje..nadam se da je ok vozac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 239 Napisano Subota u 19:15 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo udes kod Agacije, gde je bilo mnogo prosutog ulja u traci prema BG. Kolega sa novim 1300GS je, nazalost, proklizao i zavrsio u jarku sa desne strane, srecom, nepovredjen, koliko sam mogao da zakljucim.Srecom, kolege su upozoravale ostale koji su nailazili, inace bi bilo velikih problema i padova, jer je ulje prosuto duzinom 20-30m i jedno pola metra sirine, posred trake.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5137 Napisano Subota u 22:47 Drug član, 1901 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakav čovek moraš da budeš da ostaviš prosuto ulje neobeleženo na putu. Ako si napravio već situaciju, postaraj se da bar staviš trougao, prsluk ili šta već, dok se ne snađeš i središ koliko se može srediti to. Naravno i da obavestiš policiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 51 Napisano Nedelja u 01:00 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan nije ostavljeno, posle su prosuli pesak i zatvorili tu traku i panduri su regulisali tu krivinu e sad kako ce biti posle dan dva ne znam... putevi su haos blago receno..ne znas da li vise izbegavas druge vozace, rupe ili sljunak ili nesto deseto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2774 Napisano Nedelja u 06:46 (promenjeno) Drug član, 1582 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citam komentare nekog lika na b192 na insta, u vezi gore pomenute nesrece. Zbog takvih se i desavaju nesrece. Lik 'ladno napinje sa preticanjem kolone i nabraje neke zakone koje veze nemaju. I to uporan u tome Vozim motor zadnjih 5-6 godina, ali na ibarskoj, voze kao blentavi. Ipak su putevi za sva vozila, i ko zeli da se opusta u voznji, neka ide na stazu... Stradaju neduzni Ja sam neko vreme vozio sa likom koji na magistrali misli da ima mesta i pretice nekad izmedju vozila iz suprotnih smerova. Uhvatio sebe da krecem po njega, i zayebo da se vozim sa njim. Draze mi da idem sam... Promenio Nedelja u 06:55 član MaxiS 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2275 Napisano Nedelja u 08:40 Skuteras, 3739 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam snimak kad se prvi motor zakucao. Ne znam sta bih kazao. Svi vozimo, desava se svasta, ali ono je bas glup nacin da se napravi pizdarija. Covek je ugledao kombi u krivini, uplasio se, fiksirao ga pogledom i to je bilo to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3688 Napisano Nedelja u 08:56 Drug član, 875 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bilo na Ralji. Do mene je, pak, stigla informacija da je čovek teže povređen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11975 Napisano Nedelja u 09:06 Ne silazi, 2779 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo kao da je neko namerno prosuo ulje u krivini...možda grešim, ali mi tako izgleda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 239 Napisano Nedelja u 10:01 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam snimak kad se prvi motor zakucao. Ne znam sta bih kazao. Svi vozimo, desava se svasta, ali ono je bas glup nacin da se napravi pizdarija. Covek je ugledao kombi u krivini, uplasio se, fiksirao ga pogledom i to je bilo toDecko je davao izjavu policiji kada sam se zaustavio. On je rekao da je dobro, a i njegovi drugovi su potvrdili isto. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4904 Napisano Nedelja u 13:43 Drug član, 521 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Blaza je napisao: Ovo kao da je neko namerno prosuo ulje u krivini...možda grešim, ali mi tako izgleda. Ма јок, звекнуо Картер или филтер уља. Дешава се, на старом авалском друму испред мене рикнуо мотор на Сканији, пробио блок мотора, 15+ лит просуто низ пут Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3140 Napisano Nedelja u 16:42 (promenjeno) Drug član, 1439 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ali se ne dešava da obezbede problem koji su napravili. Promenio Nedelja u 16:43 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 463 Napisano Nedelja u 18:31 (promenjeno) Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, grafigo said: Ovo je bilo na Ralji. Do mene je, pak, stigla informacija da je čovek teže povređen. Ulje prosuto sa slep sluzbe vozila ispred motora koji je proklizao, drugar i supruga bili na motoru, supruga se ogrebala, drugaru nista. Nazalost vozac slep sluzbe se nije vratio. Promenio Nedelja u 18:32 član Bratislav 1973 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 51 Napisano Nedelja u 18:51 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan Srecom da nisu teze povredjeni..nisam ja odmah shvatio da je ulje bilo uzrok nesrece..mislio da je to ulje iz motora, nisam lepo video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18956 Napisano Nedelja u 19:09 Integrisan, 5700 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Oboren motociklista u Apatinu. Njegovo stanje nije trenutno poznato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2081 Napisano Nedelja u 19:50 Drug član, 1126 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi trebalo mozda u novu temu. Nadam se da motociklista nije teze povredjen, ali po slici deluje zeznuti. Neko je napisao da je mu je zena u auto oduzeli prednost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 170 Napisano Ponedeljak u 09:08 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ово су три различите несреће.. На овој где су комби и мотоциклиста, сад сам видео клип, није комби возач ништа крив, нити је било било каквог уља по путу, крив је мотоциклиста сто посто. Да ме неко не схвати погрешно, надам се да је колега добро, и не желим никоме зло, и жао ми је што се ово десило, али искрено морамо се узети у памет што кажу старе бабе и одговорно се понашати у саобраћају. Сви смо имали неке сличне ситуације и нико није безгрешан, неко је имао више среће и Бог га је сачувао а неко нажалост није. Христос Воскресе браћо и сестре, чувајте се и Бог ће Вас чувати! https://www.blic.rs/vesti/hronika/nesreca-na-ibarskoj-magistrali-motociklisti-u-stravicnom-sudaru-sa-kombijem/k9s2bp0 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4341 Napisano Ponedeljak u 11:03 Drug član, 970 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo snimak na Ig: SRBIJA - SAD (@srbija.sad) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 956 likes, 133 comments - srbija.sad on April 20, 2025: "Jezivi snimak obaranja motoriste kod Raške: Kamera je... 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18956 Napisano Ponedeljak u 11:39 (promenjeno) Integrisan, 5700 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Bogme se pegla Inace krivica motocikliste ocigledna. Promenio Ponedeljak u 12:42 član Motorcyclist 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thewitchermr 7 Napisano Ponedeljak u 13:43 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Cfmoto 300nk Prijavi odgovor kao problematičan i sta reci na takvu voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 262 Napisano Ponedeljak u 13:45 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dve stvari se nadam: da je dobro i da se sada opametio zauvek 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3140 Napisano Ponedeljak u 13:56 Drug član, 1439 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan "Prekuvao" krivinu,jebi ga ...desi se,koga od nas nije povuklo da brže vozi pogotovo u grupi...Brz oporavak. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18956 Napisano Ponedeljak u 15:20 Integrisan, 5700 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Grupe za izbegavanje. 5 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11975 Napisano Ponedeljak u 16:05 Ne silazi, 2779 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je dobro, da će se izvući. Sreća u nesreći, što je bilo "češanje" o kombi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...