Juan 146 Napisano Subota u 07:40 Svrati ponekad, 356 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, kako cistite svetlije jakne kad se nalepe insekti dok vozite?Gledam sivo crnu jaknu, ali mi dva drugara skrecu paznju da imaju muke da skinu slepljene bubacke i krv od komaraca- nema smisla da perem jaknu posle svake voznje. Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14133 Napisano Subota u 08:00 Integrisan, 7739 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prljavo je prljavo bez obzira da li se vidi na belom ili crnom. Sve mora da se održava. Zavisno od inteziteta vožnje, kožni kombinezon pređem maramicama baš za održavanje kože. Na kraju sezone, uzimam četku i Sonaxov kožni kliner, ručno operem sve komplet. Neverovatno koliko se to isprlja. Ne mogu da shvatim kako ljudi voze sezonama neopranu opremu. Koža je zajebanija za održavanje, ali tekstil brate... Izvadiš protektore, pogledaš na etiketi gde piše kako se pere jakna, tipa na 30 stepeni bez centrifuge, uključiš mašinu i to je to. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5666 Napisano Subota u 11:27 Ne silazi, 4983 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Nezgodno je da ti oprema bude stalno čista ako voziš svaki dan. Tekstilnu opremu održavam za sprejeviam za tekstilnu opremu. Našpricam s vremena na vreme i pustim par minuta da odstoji, a zatim obrišem krpom. Na tipa 3 meseca kad ja napolju toplo, izvadim protektore, potopim jaknu, operem i to je to. Kožnu opremu je lakše održavati. Vlažna krpa i posle sredstvo za održavanje kože. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1110 Napisano Subota u 12:22 Drug član, 1129 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Alekre said: Koža je zajebanija za održavanje, 53 minutes ago, Jovan Ristic said: Kožnu opremu je lakše održavati. Zajebavate malo ovaj narod , jel? 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2855 Napisano Subota u 12:22 ODUSTO OD DIJETE, 2764 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Koji su to sprejevi za tekstil, zanimljivo mi pa da probam. Ne mora samo u mašini da perem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5666 Napisano Subota u 12:40 Ne silazi, 4983 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Bojan_Jgd je napisao: Zajebavate malo ovaj narod , jel? Meni je lakše da sedim kožnu nego tekstilnu. Za 20 minuta mi je sređen kombinezon. Dok sredim tekstilnu, prođe mnogo više vremena. pre 17 minuta, ZEMZEM je napisao: Koji su to sprejevi za tekstil, zanimljivo mi pa da probam. Ne mora samo u mašini da perem. Imam Dr. Wack za tekstil/unutrašnjost kacige, a ima i Ipone. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1110 Napisano Subota u 12:47 Drug član, 1129 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ma šalim se. I meni je lakše bilo sa kožnom jaknom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14133 Napisano Subota u 13:32 Integrisan, 7739 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bojan_Jgd said: Zajebavate malo ovaj narod , jel? Pa bre... Zavisi kako ko koju metodu koristi. Do nekle možeš da se provlačiš sa maramicama za kožu. Ajde tu relativno brzo prođem. No jednom ili dva puta u sezoni moram da iznegujem kombinezon. Prvo sredstvo za čišćenje i četka. Tu moram svaki milimetar da sredim. Onda čekam da se malo osuši, pa onda uzmem vosak pa sve premažem. Sve dok koža ne postane mat i mekana. Ja nosim kombinezon koji je proizveden 1996. godine. Kad ga istretiram, izgleda fenomenalno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1737 Napisano Subota u 20:30 Drug član, 1075 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se pokazao necete verovati kokpit sprej. Stvori kao neki zastitni sloj i posle se lako skidaju i insekti i prasina. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...