dug_pohlepi 5 Napisano April 16 U prolazu, 0 postova Lokacija: Tivat Motocikl: cb500x Prijavi odgovor kao problematičan Pratim forum već duže vrijeme kao neregistrovan pa pomislih bilo bi korektnije da se pridružim zajednici Priča oko motora je krenula sa nekom idejom skutera kako bih izbjegao dnevne gužve u saobraćaju. Kako nisam imao doticaja sa motorima ranije u životu, istraživajući tematiku shvatio sam da je najbolja varijanta položiti vozački i preskočiti sve egzibicije sa zakonom i svu muku oko 50cc. Kad sam na prvom času prvi put sjeo na Keeway kliknulo je nešto u meni gdje sam shvatio sve čari motornog dvotočkaša Sve ideje o skuteru su pale u vodu, vlasnik sam Honde cb500x 2023. Predpostavljam da nije neuobičajeno da već razmišljam o nekoj većoj kubikaži i višem srednjem segmentu poslije dvije godine, iako mi Honda objektivno završava sve potrebe i odličan je motor… ali valjda to tako ide u ovom svijetu. Inače sa prebivalištem trenutno u Tivtu. pozdrav 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 308 Napisano April 16 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 382 Napisano April 16 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6791 Napisano April 16 BJB Maxi Scooter Club, 6208 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na ove stranice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11026 Napisano April 16 Hronični Motociklopata, 7551 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Yamajka 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 61 Napisano April 16 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se pridruzio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 200 Napisano April 16 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav I welcome!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 487 Napisano April 17 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1778 Napisano April 17 Zainteresovan, 462 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8453 Napisano April 17 Drug član, 580 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 363 Napisano April 21 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Trenutno bez motora :D Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...