Vladica1 0 Napisano Jul 3 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11823 Napisano Jul 4 Ne silazi, 2702 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Akumulatori koliko su stari?Premeri napon na uticnici za punjenje .Ako ima 4 akumulatora ,treba da ima oko 52v. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica1 0 Napisano Jul 4 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je star nesto vise od godinu dana, ima 1000km na satu (ako je tacno) tako da i akumulatori su stariji od godinu dana. Jutros pokazuje 55v punio sam ga celu noc. Do posla imam malo vise od 5km kada sam stigao pokazivao je preko 49v. Nisam jos nista merio. Nasao sam neke informacije da moze da se doda jos jedna baterija i nesto se preveze da bi podrzao pa ide na 60v i oko 40km/h. Videcu za vikend da premerim napon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11823 Napisano Jul 4 Ne silazi, 2702 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan sumnlivi su akumulatori.Mnogo je nizak napon posle 5 km,pred rezervu bi trebao da bude napon 50v. 50%prazan akumulator ima 12,5v 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica1 0 Napisano Jul 4 (promenjeno) U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima ona neka fora da se proveri puna baterija, i pod opterecenjem ne bi trebalo da pada vise od 1-2v. Negde sam na to naisao Moracu da proverim to ili da teram kod nekog da izmeri. Promenio Jul 4 član Vladica1 greska u kucanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11823 Napisano Jul 4 Ne silazi, 2702 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino u servisu za akumulatore da premere svaki posebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica1 0 Napisano Jul 4 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda kontroler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
little_boy 14 Napisano Jul 10 U prolazu, 22 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Svako danas nešto jaše!! Prijavi odgovor kao problematičan Moje mišljenje je da u malim sredinama a i u Beogradu, Nisu i Novom Sadu bolje imati neku biciklu (standardnu ili električnu) kad već određeni električni skuteri imaju blokade i maximalne brzine 25-30km/h. Stavim dete pozadi u njegovo sedište, lagana vožnja i uživamo obojica.. jer žena mi ne dozvoljava da ga vozim na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11823 Napisano Subota u 05:55 Ne silazi, 2702 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan To je ok,ali? Jedino sto su samo el. bicikli pedaleci po zakonu.Svi ti stuteri i bicikli koji imaju gas spadaju u mopede.I kad jednog dana pocne razvrstavanje i registracija,pocece cirkus.Mi korisnici cemo biti na gubitku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...