Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem sedishte za nsu_a

Recommended Posts

• U prolazu, 93 postova
  • Motocikl: nsu 175 Pretis

Imam jedno za dvoje a treba mi jedno za jednog(u bilo kakvom stanju shto jeftinije trebaju mi oni nosaci sa oprugom) a trebaju mi jos neke sitnice zadnji gepek i retrovizor.....

post-5588-12879019602587_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 103 postova

I mene zanimaju samo gume za sedišta, imam ramove ali gume izgorele na suncu pa se pocepale.

Takođe me zanimaju bočne gume-štitnici za rezervoar, pa da zavrsim legendarnu restauraciju od maja 2006.

• Zainteresovan, 914 postova
  • Motocikl: BMW R50/5

Probao je neko da ih pravi u Novoj Pazovi sa originalnim Pretis kalupima, ali za sada nije zadovoljan kvalitetom. Racunao je da ih prodaje po oko 40 evra. Inace kod NSU-Motzke-a ih ima od 30 i nesto do 70 i nesto evra. Ako neko moze da ti donese super, i ja se prijavljujem.

Moze i da se naruci i stigne ovde (provereno), samo onda ispadne mnogo skupo; 28 evra postarina plus carina i nas PDV ....

• U prolazu, 47 postova

Ja sam gume narucio iz NSU-Motzke, dogovorio se da mi posalju u dve odvojene koverte svaku gumu za sebe.Tako sam izbegao plaćanje carine i pdv-a, posto je cena svake koverte bila ispod 20 eura. Stiglo mi za 5 dana, i ukupno me sa postarinom iz Nemacke izaslo 38 eura. Znaci to je sigurno proverena varijanta, jer sam to odradio pre 3 meseca. Jedino sto moras imati karticu za plaćanje internetom , ali to mozes odraditi u skoro svakoj banci.Inace bas je lep ovaj Pretis na slici!

• Svrati ponekad, 198 postova

Pa to je onda najbolja varijanta.

Pre 5-6 godina na motoskupu sam pricao sa jednim zajecarcem i on je njegove kupio u Bugarskoj u Vidinu.Cena je bila nesto sitno tipa 25 maraka.

• U prolazu, 47 postova

Pa to je onda najbolja varijanta.

Pre 5-6 godina na motoskupu sam pricao sa jednim zajecarcem i on je njegove kupio u Bugarskoj u Vidinu.Cena je bila nesto sitno tipa 25 maraka.

Izvinjavam se zbog zabune, znaci mislim na gume na rezervoaru!

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Trebalo bi da i ja imam jedan gepek ko onaj na gornjoj slici. Dosta je zardjao, al nije truo. Cak mi se cini da je nesto i pojacavan. Videcu sutra da ga slikam pa cu postaviti slike !

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja