Rastko25 2 Napisano Mart 29 U prolazu, 15 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Aprilia SR50 Ditech Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa aprilijom sr. Na svaki 1-2 dana je svecica mokra, ne znam da li je od ulja ili od goriva. Majstor mi je rekao da je to generalno problem sa Ditech motorom. Rekao mi je da je bolje da je prepravim na karburator, jer ce ovako cesto da se kvari. Sada me zanima, sta biste mi rekli. Dali da ga popravim ili da ga prepravim na karburator. Ja sam cuo da su ljudi zadovoljni kada se prepravi na karburator, ali sada nesto citam i kazu da to radi zamo 300-400km i posle se pokvari. Pa ne znam sta da radim. I ako znate kazite mi koliko bi to otprilike kostalo, da se popravi(ako neko zna do cega je) i koliko bi kostalo da se prepravi na karburator, i da li je dobro da se prepravi na karburator. U pitanju je Aprilia SR50 Ditech 2001, ako nesto znaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16445 Napisano Mart 29 Integrisan, 9432 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Takvo, da kažemo ubrizgavanje je dobro ali samo dok radi sve kako treba. Ima kompresor vazduha, ima pumpu goriva, ima rampu gde su nakacene dve dizne (goriva i vazduha) i regulator pritiska. Takodje svemu tome (diznama) upravlja ecu motora. Ceo taj sistem kratkog je veka trajanja i kad krene da zeza može iz gaća istresti vlasnika a i majstora. Na karb prebacuju da bi sprava bila upotrebljiva. Suprotno, šta da radi sa njom takvom neispravnom (?) i skupom za popravku.... pa su otud srećni. Kad se zaviri ispod plastika prepravljenog..... frankenstajn pravi na šta to liči. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 95 Napisano Mart 29 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao verziju sa karburatorom I imao sam dosta problema sa istim.znam da prepravljaju Ali kako to izgleda I dal je Dobro nemam pojma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...