HarisHuka 10 Napisano pre 18 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Tuzla, BiH Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Moje ime je Haris, 31 godina, Tuzla. Moja moto priča je započela prije tri godine sa kupovinom Suzuki Intrudera 125ccm 2002 godište. Nakon dvije sezone i sticanja nekog početnog iskustva donesena je odluka da se uzme za nijansu ozbiljniji motor tako da od prošle sezone sam u vlasništvu Kawasaki ER-5 2003. godište. Iako i ER-5 važi za entry level motor, opet mogu reći da je ogromna razlika u odnosu na čoperčića od 15 konjskih snaga. Evo i par slika ER-5. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7853 Napisano pre 18 sati Drug član, 2991 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 254 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2389 Napisano pre 17 sati Drug član, 779 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. A jel' nisi mogao jutros da napišeš ovo, pa da me vodiš na ćevape? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7830 Napisano pre 17 sati Drug član, 3230 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako.. Ne žuri kroz klase. ER je fenomenalan, dugo može da ispunjava sve potrebe. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11534 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Ne silazi, 2670 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! U svetu automobila, ER5 je kao Golf 2. Izdržljiv motor koji će te uz minimalne troškove održavanja svuda odvesti. Sviđaju mi se prednji fuzasteri, to mi je falilo na dužim vožnjama... Promenio pre 16 sati član Blaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HarisHuka 10 Napisano pre 16 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Tuzla, BiH Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Bas sam zadovoljan motorom, odvozio sam prošlu sezonu s njim, oko 2700 km. Za sad ispunjava sve moje zahtjeve, i mislim da će ostati tu neko vrijeme. Sa Intruderom sam imao problema sa paljenjem, bio je prilično slab za neke van-gradske vožnje, onda nije imao orginalni karburator vec je "navaren" neki koji nije pasao ni na nosače pa je to sve nešto zezalo, tako da pa mogu reci da mi je prilicno spustio ljestivcu zahtjeva kod iduceg motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10833 Napisano pre 15 sati Hronični Motociklopata, 7472 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 65 Napisano pre 14 sati U prolazu, 48 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge sr3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Tuzlu! Lep Intruder Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1858 Napisano pre 13 sati Drug član, 667 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 822 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 784 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Harise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5964 Napisano pre 24 minuta BJB Maxi Scooter Club, 6114 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na ove stranice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4554 Napisano pre 21 minuta Svrati cesto, 3635 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zemljak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...