Jump to content

Moto Zajednica

Scooter za visoke za po gradu

Recommended Posts

• Drug član, 1405 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014

Visok sam 190cm i treba mi neki scooter za po gradu jer mi je smor da se sa motorom od 1000cm3 provlačim kroz beogradske gužve.
Nisam upućen u tematiku, bitno mi je da mogu udobno da se smeste dve osobe (jedna od 100kg i 190cm a druga isključivo ženska osoba do 60kg, debele stop) a da ne udaram kolenima u volan i da se ne guramo na sedištu.
Brzina i kubikaža nisu toliko bitni, jer će se voziti isključivo u gradskim uslovima, za ostalo imam veći motor, dovoljno je da ide do 80-90km/h.
Znači nešto od 125cm3 pa naviše, lagano za manevrisanje i provlačenje, opet dovoljno veliko da se smesti vozač od 190cm sa sitnijom mršavom saputnicom.
Japanac, Italijan a može i kinez, mada bi kinez bio izbor samo ako ne potiče iz firme ATV Nautika zbog lošeg iskustva sa dotičnima.
Uzeo bih nov scooter na kredit.
Pucajte sa predlozima!

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3980 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Pogledaj Kymco SkyTown recimo, ili Yamaha NMax modele, oni recimo imaju mesta na noge, ali visoki se ipak dosta grbe na njima. Moraš probati. Ili neki od raznih modela sa ravnim podom, tipa SYM Symphony 125-200, Kymco Agility 125... Ni tu nema nešto komfora, sedi se kao na stolici, što je za grad OK, ali bar mogu noge da stanu.

• Sviđa mi se 1

ATV Nutika je jako neozbiljna po pitanju servisa i delova, drugar se napatio sa njima, bitno om je da prodaju a posle se snalazi lako znaš i umeš, katastrofa...
Kao Gevara nekada.
Od njih ni ma poklon!

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: Voge sr3

Sr3 kao opisan, ja se smestim sa svojih 193 bez udaranja kolenima, sedište je doboljno veliko za dvoje, skije fuzasteri za suvozača takođe plus, lagan i okretan ali je ATV uvoznik 

Mali je Medley. Od 125-ica za visoke mislim mogu da prođu još i SYM AdX 125 i QJ Motor ATR, oba su u modernom adv fazonu.

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Sym ADX 125, 2024. godište, Scooter, Beograd. Cena 3.950 € - Motori - Polovni Automobili
WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

QJMOTOR ATR 125 ABS TCS LIMITED, 2025. godište, Scooter, Novi Sad. Cena 3.200 € - Motori - Polovni Automobili

• Sviđa mi se 1

Zanimljivi predlozi, uzimam u obzir sve gore navedeno, drugar ima SR3 i zadovoljan je skuterom za sada, međutim ima Problem sa Quderom koji je uzeo u Nautici i već godinu dana ne može da reši problem sa njim.
Jako problematična firma za postprodajne usluge i nanavku delova, tako da otpadaju u startu i ne zanima me da se natežem sa njima.

A moguće da su se zeznuli sa tim Qooder brendom, a mušterija onda nažalost ispašta. Ko zna kakva je podrška proizvođača, i dal još uvek i postoji.

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: Voge sr3
Pre sat vremena, vidakn je napisao:

Zanimljivi predlozi, uzimam u obzir sve gore navedeno, drugar ima SR3 i zadovoljan je skuterom za sada, međutim ima Problem sa Quderom koji je uzeo u Nautici i već godinu dana ne može da reši problem sa njim.
Jako problematična firma za postprodajne usluge i nanavku delova, tako da otpadaju u startu i ne zanima me da se natežem sa njima.

To je rozik6sa svakim kineskim brendom, bez obzira na uvoznika kad su nestandardni kvarovi u pitanju. 

I ja sam prezadovoljan sa a sr3, vozim ga cele godine čak sam vozio turu od 500Km u danu bez problema. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja