Djole 977 6 Napisano pre 11 sati (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: Požarevac Motocikl: Trenutno nema Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljam o kupovini motocikla.Ovih dana polažem za A, imam 48 godina, a inace sam pocetnik. Video sam na KP prodaje se jedan sv 400, meni je prelep. Registracija je dosta manja, a trebalo bi i potrošnja. Zna li neko nešto detaljnije o ovom modelu? Konkretno koliko se delova podudara sa sv 650 i koliko je komplikovano nabaviti specifične delove za njega? Promenio pre 11 sati član Djole 977 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11480 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 2656 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je redak model, ispraviće me kolege ako grešim. A ono što se retko viđa, teže i za održavanje, i kasniju prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 39 Napisano pre 7 sati U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3 Prijavi odgovor kao problematičan E, pa vršnjak, početnik, kao i ja Polažem 27. danas saznao. Uzmi lepo 650, kao i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3901 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 5034 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Djole 977 said: Zna li neko nešto detaljnije o ovom modelu? Konkretno koliko se delova podudara sa sv 650 i koliko je komplikovano nabaviti specifične delove za njega? Info o modelu https://www.globalsuzuki.com/motorcycle/smgs/digital-archive/2_bike/ss4_054.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...