Alexandra995 4753 Napisano Sreda u 17:36 Drug član, 1211 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Baš te briga, bitno da si ti njega našla! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 151 Napisano Sreda u 17:37 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, markommarko je napisao: Bitno je da vi prvo odete na piće (i pošaljete fotku), a za ostalo ćemo lako Evo evo ugovaramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 151 Napisano Sreda u 17:38 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Alexandra995 je napisao: Baš te briga, bitno da si ti njega našla! I hvala ti na tome 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2349 Napisano Sreda u 17:39 Drug član, 772 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Brže to malo, ovo već prelazi u neizdrž! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9726 Napisano Sreda u 17:41 4_tocka_i_karoserija, 2046 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno... Namestili čoveka posle šest strana pisanija, a da niko (valjda) mladoj dami sliku nije tražio? Cccc 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 151 Napisano Sreda u 17:58 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, miki je napisao: Brže to malo, ovo već prelazi u neizdrž! Pa zar @tzoane rece da treba laganije, da dinstam? Dogovorite se zaboga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 151 Napisano Sreda u 17:59 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, zaludan je napisao: Neverovatno... Namestili čoveka posle šest strana pisanija, a da niko (valjda) mladoj dami sliku nije tražio? Cccc Ne zaludjuj ih sad I ti, zaludni ja sam ih vec dovoljno sludela danas. Ali zensko sam majkemi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2349 Napisano Sreda u 17:59 Drug član, 772 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pa jesi mu ti lično rekla da nije dobar? Eto ti odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2349 Napisano Sreda u 18:01 Drug član, 772 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Searcherka2025 je napisao: Ne zaludjuj ih sad I ti, zaludni ja sam ih vec dovoljno sludela danas. Ali zensko sam majkemi I moja nastavnica Milja je bila žensko.......barem mi mislimo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 151 Napisano Sreda u 18:02 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, miki je napisao: Pa jesi mu ti lično rekla da nije dobar? Eto ti odgovor. Jesam jesam ali kud svi tu i mali Mujo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5186 Napisano Sreda u 18:11 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 414 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Evo sa srećom ti bilo hvala na energiji i sto si se pojavila, bas kada je trebalo.. Želim da se prijavim za deverušu.. jesam malo starija ali točkiram tj vozim na zadnjem točku motor stras Bože 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 151 Napisano Sreda u 18:13 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, GR 46 je napisao: Evo sa srećom ti bilo hvala na energiji i sto si se pojavila, bas kada je trebalo.. Želim da se prijavim za deverušu.. jesam malo starija ali točkiram tj vozim na zadnjem točku motor stras Bože Dobro dobro moze moze, hvala na ponudi. To na zadnjem tocku bih da sacuvamo kad ga budem jurila onom losijom prilikom - pa da ga stignem i otkinem mu glavu jer je uhvacen u nedelu!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 151 Napisano Sreda u 18:16 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, markommarko je napisao: Bitno je da vi prvo odete na piće (i pošaljete fotku), a za ostalo ćemo lako Ako odemo, od tog pića neće narednih nedelju dana sesti na motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Albatros 47 Napisano Sreda u 18:20 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Searcherka2025Nisam aktivna na forumu jer samo samo "balansreo". Ovoliko energije i duha,sve da je pilot na DC10 mora bar piće da prihvati Želim ti puno sreće u ljubavi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5980 Napisano Sreda u 18:21 Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma cekaj bre!! Pored toga sto me zanima gde ima jeftini cvarci i kavurma , zanima me - jel burazer clan ovog foruma ili ne ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3712 Napisano Sreda u 18:29 Malinar u pokusaju, 1740 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Searcherka2025 je napisao: A sta da kazem? cao svima, ja sam ona polupana sto je digla sve internete ovog sveta da nadje nekog vlasnila KTM-a, pa ste me malo prozivali ovde po forumima kud bas njega nadje, pa su mi se malo nabacivali neki sto nisu on, pa ste mislili da sam iz udbe ali eto, bitno da sam ja njega nasla, pa kakav je da je. E da, nisam udba, imam zensku pisu i pojma nemam o motorima, pa eto, to vam je kljucno u vezi mene *trep trep* Jes' zabole te, nisi čoveka ubila, a i duhovita si. Najaktivnija tema na forumu uz onu mi i viber grupa merimo čiji je veći. pre 51 minuta, Alexandra995 je napisao: Baš te briga, bitno da si ti njega našla! Baš tako! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2349 Napisano Sreda u 18:30 Drug član, 772 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, GR 46 je napisao: ali točkiram tj vozim na zadnjem točku motor stras Bože Ovaj, kako, molim?! pre 8 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: jel burazer clan ovog foruma ili ne ? Ajd priznaj da i ti hoćeš da ga zajebavaš? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolic 9 Napisano Sreda u 18:30 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V-Strom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic iz senke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1396 Napisano Sreda u 18:33 Zainteresovan, 280 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Searcherka2025 said: Ako odemo, od tog pića neće narednih nedelju dana sesti na motor Ovo obećava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzoa 94 Napisano Sreda u 18:41 U prolazu, 8 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel 1100T Prijavi odgovor kao problematičan Samo dinstaj! Na kašičicu nam daj, lagano kao sirup. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15696 Napisano Sreda u 18:49 moto merkat °°, 4982 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ovde imamo upoznavanje, muvanje, vezu, svadbu, prevaru! A gdi delija? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7143 Napisano Sreda u 18:51 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bez svadbe, dugog i lepog zajednickog zivota i naravno sitne dećice ne sme da se zavrsi, navijam za vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5980 Napisano Sreda u 18:52 Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, miki je napisao: Ovaj, kako, molim?! Ajd priznaj da i ti hoćeš da ga zajebavaš? Ja ? pazi , ako pored KTM ima Pežo-a - mrtav je za mene !!! ahhahaha jedina gora stvar je GS i Pežo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2349 Napisano Sreda u 18:57 Drug član, 772 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Mora ovako..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7143 Napisano Sreda u 18:59 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: edina gora stvar je GS i Pežo Ima jos gore, GS sa pezo agregatom i citroenovim kardanom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...