miki 2349 Napisano Četvrtak u 12:18 (promenjeno) Drug član, 772 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Zakasnio si. Već smo pitali, i kune se da je žeMsko, i da nije ubačeni element Udbe. Tačno ono što bi brko iz Udbe rekao da ga neko pita. Promenio Četvrtak u 12:19 član miki 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6004 Napisano Četvrtak u 12:28 Drug član, 1473 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, mali_zmaj said: Hm ljudi šta ako je ova/ovaj @Searcherka2025 zapravo brko od 120kg i pomalo zastranio!!?? Ili ne daj bože brkata od 120kg!? Pa onda ste uvalili kolegu KTM-ovca... Ај што се брка зеза, него ме брине овај КТМовац што је синоћ био на састанку са брком а не оглашава се. Почели ови власници КТМа и буквално да копирају власнике БМВа. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1392 Napisano Četvrtak u 12:38 prisutan, 1174 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, miki je napisao: Zakasnio si. Već smo pitali, i kune se da je žeMsko, i da nije ubačeni element Udbe. Tačno ono što bi brko iz Udbe rekao da ga neko pita. Nema selfija nije se desilo!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4644 Napisano Četvrtak u 12:39 Drug član, 1126 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Jel može ovaj? Doduše Aliexpres varijanta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 152 Napisano Četvrtak u 12:42 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Marko05 je napisao: Ај што се брка зеза, него ме брине овај КТМовац што је синоћ био на састанку са брком а не оглашава се. Почели ови власници КТМа и буквално да копирају власнике БМВа. Ne pali vatru, prati fabulu radnje- javljam kad se budemo videli, dje zapelo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 152 Napisano Četvrtak u 12:50 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, mali_zmaj je napisao: Nema selfija nije se desilo!!!! Sad si mi dao/la ideju za sopstveni selfie i profilnu. S obzirom da je sala na sopstveni racun majka svih majki…wait and see šta ću duradim 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 152 Napisano Četvrtak u 12:53 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, miki je napisao: Zakasnio si. Već smo pitali, i kune se da je žeMsko, i da nije ubačeni element Udbe. Tačno ono što bi brko iz Udbe rekao da ga neko pita. Resila sam da drzim ovu profilnu dok ne objavim sta se desilo na kraju svih krajeva ne zamerite, stvarno se dva dana super zabavljamo 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3712 Napisano Četvrtak u 12:54 Malinar u pokusaju, 1740 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvi avatari se ne stavljaju pre prvog sastanka, da se ktm ne bi kvario još više nego inače... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 152 Napisano Četvrtak u 12:57 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, milomir22 je napisao: Ovakvi avatari se ne stavljaju pre prvog sastanka, da se ktm ne bi kvario još više nego inače... Ko ne zna za gospodju sa profilne, a voli “buce”, nece se mnogo potresti…prvi sastanak, s obzirom koliko me vucete za jezik ovde, moze da protekene u maniru “dos’o sam da vidim samo jel realno sta sve pises tamo” 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 45 Napisano Četvrtak u 12:57 U prolazu, 15 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moraće kolega da popusti lanac ... ako nije već popušten fabrički Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 152 Napisano Četvrtak u 12:58 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Bojan_87 je napisao: Moraće kolega da popusti lanac ... ako nije već popušten fabrički Sent from my iPhone using Tapatalk To je nesto lose jel? pisem i pamtim, neces se ti ‘leba najesti kad preuzmem i premenujem ovaj (dejt) forum 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 45 Napisano Četvrtak u 13:03 U prolazu, 15 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako loše, ne bih se usudio na ovu temu Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 152 Napisano Četvrtak u 13:05 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Bojan_87 je napisao: Nikako loše, ne bih se usudio na ovu temu Sent from my iPhone using Tapatalk Ok, izvukao si se. Ali ce tebi clanstvo na dejting forumu biti naplaceno. Za svaki slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 695 Napisano Četvrtak u 13:45 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Searcherka2025 je napisao: kad preuzmem samo im ne diraj nikakve teme o popravkama ... i naravno Asocijacije 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 105 Napisano Četvrtak u 15:27 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Avatar pobeda! Baby reindeer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 152 Napisano Četvrtak u 15:45 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, peconibc je napisao: Avatar pobeda! Baby reindeer Slucajnost? Ne bih rekla… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 105 Napisano Četvrtak u 15:53 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 152 Napisano Četvrtak u 15:56 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam pominjala dobrovoljno davanje krvi, medjutim zvanican info koji sam licno dobila od instituta je: da se za tri nedelje odazovu donori, sad su kapaciteti dovoljni. Plus mi drugarica kaze da je isla od jutros i da su ogromni redovi, zbog cega nema potrebe ici u cekati uzalud. eto, malo smo napravili zezanje od cele moje price iako nije za ovaj forum, ali ako ima onih koji se interesuju i za ovakve stvari, nek ova poruka bude update 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 152 Napisano Četvrtak u 15:58 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, peconibc je napisao: Videcemo Koliko sam ganjala sve ove ljude ovde ne bih li dosla do njega, a usput prevrnula ostatak interneta iz istog razloga, mislim da se sad vec vidi da sam gora i od ove s avatara 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2349 Napisano Četvrtak u 16:05 Drug član, 772 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ko je ovde kolega, a ko..... @Searcherka2025? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 105 Napisano Četvrtak u 16:16 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Searcherka2025 je napisao: Koliko sam ganjala sve ove ljude ovde ne bih li dosla do njega, a usput prevrnula ostatak interneta iz istog razloga, mislim da se sad vec vidi da sam gora i od ove s avatara Rasplet je bitan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18813 Napisano Četvrtak u 17:43 Vozim motor, nisam BAJKER, 2526 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, peconibc je napisao: Avatar pobeda! Nije to avatar, to je selfi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4998 Napisano Četvrtak u 18:10 Nemanja Stojanović, 1527 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Peticija da se promeni gospođi nick u BabyReindeer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7143 Napisano Četvrtak u 18:11 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 25 Napisano pre 23 sati U prolazu, 64 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih 14 sati nema nikakvog obavestenja,čudo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...