Jovan Ristic 5819 Napisano Mart 18 Ne silazi, 5027 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Na MotoPassion sajmu motocikala Autopromet Motors premijerno će predstaviti SRT900SX. Novina je agregat veće radne zapremine - 902 cc i 95 KS "Ride-by-wire" sistem, 4 režima vožnje, tempomat, "kvik šifter" up & down Jedina mana mu je masa. Našao sam da sa svim tečnostima teži 254 kg, doduše rezervoar je zapremine 24 litre, ali opet deluje malo teško. Cena će iznositi 9.490 EUR sa sva tri kofera. Autopromet trenutno ima akciju: 50% učešća, ostatak na 30 mesečnih rata (troškove kamate snosi Autopromet). Akcija se takođe odnosi na SRT700SX, SRK550RS I SRK800RR. Autopromet Motors premijerno predstavlja QJMOTOR SRT900SX - BJBikers.com BJBIKERS.COM Na predstojećem MotoPassion sajmu motocikala firma Autopromet Motors zvanično će predstaviti novi QJMOTOR SRT900SX. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 67 Napisano Mart 18 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI 1200S Prijavi odgovor kao problematičan meni ovo deluje sasvim OK, kompletna ponuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malaga94 195 Napisano Jun 12 U prolazu, 32 postova Lokacija: Medvedja Motocikl: HONDA NC700x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipo! Bio sam u Autoprometu i testirao QJMotor SRT 900SX – evo i moje video recenzije ako vas zanima da vidite utiske iz prve ruke. Generalno, motor me prijatno iznenadio. Nema šta nema od opreme: blind spot sistem, TCS, tempomat, grejači ručki i sedišta, 3 alu kofera u seriji… stvarno kompletan paket. Iako ima 264 kg, u vožnji to ne deluje teško. Po specifikacijama i nameni vrlo sličan Voge 900DSX, ali je ovaj jeftiniji za oko 1700 evra, što nije mala stvar. Naravno, nije sve savršeno – ogibljenje je malo tvrđe, sedišta takođe, i oseća se blago vučenje prema napred. Zaštita od vetra mogla bi biti bolja, ali sve u svemu – vrlo korektan motor za traženu cenu. Ako vas zanima detaljnije, bacite pogled na video i javite utiske – pogotovo ako ste ga vozili ili planirate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesone 6 Napisano Jun 13 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put vozi u opremi. Nema opravdanja toplo itd. Ovo gledaju i klinci, koji su velike paljevine. Zato ovo i pisem. Inace odgledao sam pre neki dan, dobar video. Pratim tvoj rad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko_sd 15 Napisano Ponedeljak u 09:49 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izveštaj sa vožnje kroz teške hercegovačke puteve od Beograda do Trebinje modelom QJmotor SRT 800 SX: krivine lagane ne vidi, krivine osrednje ne vidi, krivine 180 stepeni sa kontra nagibom dakle najgore pegla sa brzinama 40-50 na sat be grča, kontra upravljanje jedini stil kojim 500-600km ne predstavlja problem, problemi/kvarovi ništa, težina motora poroed toga što kažu da je velika je pogodjena savršeno da ne smeta, sljunak pored puta taman po nekada dohvati offroad spoljni deo gume pa ne pravi problem, zagrejana meceler guma u tunelu na hladnoj vodi koja kaplje zahteva oprez ali problema nije bilo, brzine su za hercegovinu ok raspodeljene tako da nije bilo ni nedostatka snage, potrošnja na delu puta gde se "gazi"/mislim na obratje 7000+ nebitno u kojoj je brziji je oko 6.2l/100km u normalnom režimu vožnje ravnim putevima potrošnja spada ispod neverovatnih 4l. E sada idemo na zamerke... Sedište je go ku*ac gura na napred, ekstremno tvrdo i neudobno a u krivinzma koje su niz brdo odupireš se noga o fuzastere pa se javi bol u kolenima nakon 350km neprestane vožnje, za više vozače obavezno podešavanje kormana koje je već predvidjeno fabrički da može štelovanje ili ako treba još onda podloga. Sve u svemu kinez se pokazao savršeno(osim sedišta kao ogromne mane)... ima još jedna sitnica a to je tzv "prenos vibracija" uglavnom u većim obrtajima ali relano meni to apsolutno ne smeta jer sam to prevazišao i na mnogim skupljim japansim i nemačkim mototima... na dugim relacijama me mnogo skupljih(neću da imenujem) motora obilazilo po 4-7puta što znači da ih većina odmara na 30-50km gde nema znamenitosti za slikanje, dakle radi se o umoru... rezimoraću niskom cenom za koju dobijate mnogo... što se punog pogodka tiče jedini motor koji se ponaša kao car na drumu je honda afrika sa kojom ljudi staju veoma retko a mnogi voze u komadu... do duše dosta ih ima onu navlaku sa memorijiskom penom za sedište sa temu-a, ali idu brate i ne jebu uslove puta od pravaca do najgorih krivina... Nadam se da je recenzija ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 115 Napisano Ponedeljak u 12:00 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Recenzija je super, jedino što je ovo tema za SRT900SX, a ti si naveo 800... Tema za 800 je trenutno odmah iznad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...