hladovinarenje 0 Napisano pre 9 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Da li neko ima iskustva u voznji pasa na motoru? Gde najbolje smestiti malog psa na motoru ? Kakav transporter ili ranac je najbolji za motor i udoban i bezbedan za psa? Hvala unapred na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3897 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Ne silazi, 5026 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj drugar koji je godinama vozio psa. Nije član foruma i nema računar, nalog i td. Možeš mu se javiti na br. mob. tel. 0642312299. Rade se zove, kaži da ti je Vlada Triumph dao br. tel. Promenio pre 8 sati član MoToM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 59 Napisano pre 8 sati U prolazu, 50 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan I mene ovo zanima,jos samo kada bi ovaj prevazisao strah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkozic 54 Napisano pre 6 sati U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Royal Enfield Himalayan 2021 (prethodni Motogrini 3072) Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne bih igrao sa malim psom. Daleko će mu korman biti, a i lagan je, pa neće moći da obara. Torbica nikako, samo će mu smetati. I svakako ispred tebe da sedi. Ako je iza, tek onda neće moći ništa ni da vidi ni da dohvati. Neka veća rasa bi bila pogodnija. Dobermani su dobri. Imaju i podignute uši, pa im naočale čvrsto stoje. I koliko ja znam, zakon za pse nije propisao obaveznu kacigu, tako da ti je to ušteda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkozic 54 Napisano pre 6 sati U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Royal Enfield Himalayan 2021 (prethodni Motogrini 3072) Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite, morao sam. Jače je od mene bilo :-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1682 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Drug član, 1350 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Stavis ga u kofer nazad, probusis rupu da moze da izbacu glavu da zeva okolo.. Promenio pre 5 sati član Gajo Sevojno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11291 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 2607 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan A može i ovako: Milos Milutinovic (@milos.milutinac) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 24K likes, 95 comments - milos.milutinac on February 14, 2025: "Nek njemu oduzmu... Sorry... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1695 Napisano pre 5 sati Drug član, 1054 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ili kad ti zena kaze, dzukelo jedna U prevodu pas vozi Izvinjavam se za off, morao sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1010 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...