dusan.krivokapic.ns 4 Napisano pre 20 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA CB500X Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav svima Imem mi je Dušan, prijatelji me zovu Dule. Iz Novog Sada sam. Na forumu sam evo već dve godine, i nisam se do sada javljao, te sam od kolege sa foruma dobio dobronamernu kritiku, kako se do sada nisam predstavio, te ću ovom prilikom to ispraviti. Zadnje dve godine vozim Hondu CB500X, pre toga sam imao skuter XMax 250. Eto toliko od mene za prvi post. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8247 Napisano pre 20 sati Drug član, 1731 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Može neka slika Hondice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusan.krivokapic.ns 4 Napisano pre 19 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA CB500X Prijavi odgovor kao problematičan Naravno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusan.krivokapic.ns 4 Napisano pre 19 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA CB500X Prijavi odgovor kao problematičan A evo i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10783 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7445 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Dule p.s. Kako je u Australiji? Promenio pre 19 sati član Disko Nindža 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusan.krivokapic.ns 4 Napisano pre 19 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA CB500X Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi izbacuje sliku naopako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 312 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 79 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8247 Napisano pre 19 sati Drug član, 1731 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ti si neki naopak lik.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 59 Napisano pre 19 sati U prolazu, 50 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5389 Napisano pre 18 sati BJB Maxi Scooter Club, 6069 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na ove stranice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 231 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 197 Napisano pre 30 minuta Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, najbolji motor imaš, to svi misle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...