Jump to content

Moto Zajednica

Bajker početnik

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: Honda XADV

Veliki pozdrav svima!
Ja sam Branislav, 1973. godište, iz Novog Sada. Profesionalno sam u IT-u u izradi softvera. Sa računarima sam od 80-tih godina prošlog veka. 
Od jula 2024. uživam u vožnji Honde XADV.
Poslednjih 12 godina vozim skuter od 50cc, a "veliki" motori me nisu interesovali. Sticajem okolnosti, promenom propisa i nemogućnošću da registrujem svoj skuter u istoj kategoriji, a koji juri više od 45km/h, odlučio sam decembra 2023. da polažem za "A" i tada prvi put seo na nešto ozbiljnije - Yamaha MT 07. Šta reći više osim, odmah sam se zaljubio, oduševio. Otkrio sam novi svet. Nisam verovao svojim očima da me drugi bajkeri pozdravljaju tokom vožnje. Oduševilo me da mi prilaze i nude razgovor, pomoć i sl. Iznenadio sam se koliko ima materijala za pogledati na YT o putovanjima i iskustvima. 
Najjača impresija je osećaj slobode i uživanje u vožnji uz akcenat na povećanu budnost i odgovornost u vožnji.

Živeli!

• Sviđa mi se 17

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 571 postova
  • Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016)

Јел то авијација од авијатичарског насеља :) ... ал свакако од једног новосађанина добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве:BJB3:

• Hvala 1

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: Honda XADV
On 17. 3. 2025. at 13:02, ПИпезос je napisao:

Јел то авијација од авијатичарског насеља :) ... ал свакако од једног новосађанина добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве:BJB3:

Да. :) То је од авијатичарског насеља у којем станујем! Хвала на добродошлици.
Истина, нико од мојих пријатеља није из бајкерског света тако да ми је све то некако промакло.  Али добро, ту сам и уживам у упознавању људи, дружења и путовања.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja