Alexandra995 6744 Napisano Jul 21 Drug član, 1602 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Svi su dobrodošli. Predlažite datume pa ćemo da se uklapamo. Ja sam zauzeta 25-26.7, posle toga mogu bilo koji radni dan ili vikend. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 847 Napisano Jul 21 Zainteresovan, 667 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Isto i ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1474 Napisano Jul 21 Drug član, 879 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam van zemlje do 02. avg. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 891 Napisano Jul 29 Zainteresovan, 624 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nista od voznje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 847 Napisano Jul 29 Zainteresovan, 667 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Bice,samo da se dogovorimo za datum 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6744 Napisano Jul 29 Drug član, 1602 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte predlažite datume pa ćemo da se uklapamo. Ja mogu ovaj vikend i subotu i nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 847 Napisano Jul 29 Zainteresovan, 667 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sigurno mogu petak,javljam kasnije za vikend kada mogu zbog zeninog posla i preklapanja za cuvanje ovog vragolana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 847 Napisano Jul 29 Zainteresovan, 667 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari petak i subotu mogu,ako se slazete da bude subota,mislim da svima vise odgovara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6744 Napisano Jul 29 Drug član, 1602 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Bobni je napisao: Drugari petak i subotu mogu,ako se slazete da bude subota,mislim da svima vise odgovara. Ajde ja da se upišem za subotu, pa se dodajte... 1. @Alexandra995 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 847 Napisano Jul 29 Zainteresovan, 667 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Alexandra995 said: Ajde ja da se upišem za subotu, pa se dodajte... 1. @Alexandra995 2. @Bobni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 891 Napisano Jul 29 Zainteresovan, 624 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, za vikend imam dogovorenu od ranije duzu voznju. Ako se predomislite u medjuvremenu pa bude petak, upisujem se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6744 Napisano Jul 29 Drug član, 1602 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Nightrider Z je napisao: Jbg, za vikend imam dogovorenu od ranije duzu voznju. Ako se predomislite u medjuvremenu pa bude petak, upisujem se. Ja sigurno ne mogu petak, to jedino vas dvojica da se uklapate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9889 Napisano Jul 29 Ne silazi, 3334 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A šta planirate, celodnevnu vožnju ? Ja ne radim vikendom ali i tada retko imam vremena za dužu vožnju. U petak i subotu sigurno ne mogu, ali pratim organizaciju pa se možda i priključim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 847 Napisano Jul 29 Zainteresovan, 667 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @zivke obilazili bi kop,ako se uklopis dobrodosao si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9889 Napisano Jul 29 Ne silazi, 3334 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ah, to već vrlo teško Ali za neku kaficu u Beloj Palanci bi mogli da se organizujemo neko veče. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3298 Napisano Jul 29 Drug član, 1426 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne upisujem, baš imam problem da se bilo čemu komitujem, ali pratim i žudim da se pridružim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 847 Napisano Jul 30 (promenjeno) Zainteresovan, 667 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @Gilgames @Juan @MaxiS Promenio Jul 30 član Bobni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6744 Napisano Jul 30 Drug član, 1602 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, živke je napisao: Ah, to već vrlo teško Ali za neku kaficu u Beloj Palanci bi mogli da se organizujemo neko veče. Može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gilgames 134 Napisano Jul 30 U prolazu, 70 postova Lokacija: Niš Motocikl: exYamaha Tricity 300, Yamaha MT-07 Yamt Prijavi odgovor kao problematičan Pratim sve vreme dogovaranje, ali narednih nekoliko dana nikako ne bih mogao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 847 Napisano Jul 30 Zainteresovan, 667 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @živkebrate iskreno meni je palanka dosadila ali ako se vama svidja tamo mozemo kad god,ja sam slobodan posle 20h svaki dan ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3630 Napisano Jul 30 Drug član, 1825 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sutra imam slobodan dan, al jbg idemo na bazen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 847 Napisano Jul 30 Zainteresovan, 667 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Sale lep provod na bazenu!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1854 Napisano Jul 31 Drug član, 2161 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Majstori mi rade krov ali sutra ce mozda da pauziraju dan Jel dogovor Kopaonik? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6744 Napisano Jul 31 Drug član, 1602 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, bopk je napisao: Majstori mi rade krov ali sutra ce mozda da pauziraju dan Jel dogovor Kopaonik? Da, za sada smo Bobni i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 847 Napisano Jul 31 (promenjeno) Zainteresovan, 667 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem sigurno, @Alexandra995mislim takodje,ima neki problem ali mislim da ce resiti to.taman nam se prikljucis u pk. Promenio Jul 31 član Bobni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...