aldinvilić 2 Napisano Mart 7 (promenjeno) U prolazu, 30 postova Lokacija: Kotor Varos Motocikl: Piaggio nrg 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ovako kad vozim po ravnici ili uzbrdica padnu mu obrtaji sa 9 k na 7 k obrtaja u pitanju je Piaggio nrg 50ccm 2 t da li moze bit da je do centralne opruge jer skuter ima 23 hiljade kilometara i nikad nije mijenjana centralna opruga takodje mijenjao sam klizače rolnice i nista se nije promijenilo, krajnja brzina mu je oslabila da li moze na sve to da utiče kompresija jer mi je zakivo klip zbog slabog podmazivanje uljne pumpe da li znate sta bi mu moglo bit? Promenio Mart 7 član aldinvilić Ne napisano sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11555 Napisano Mart 7 Ne silazi, 2425 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 23k pre ili posle vracanja,ili pravih?Taj skuter je bio aktuelan pre 20 godina.Padnu obrtaji zato sto nema snage.Koliku brzinu postigne pri 9k obrtaja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aldinvilić 2 Napisano Mart 8 U prolazu, 30 postova Lokacija: Kotor Varos Motocikl: Piaggio nrg 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Uspio sam resit promjenio centralnu oprugu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aldinvilić 2 Napisano Mart 8 U prolazu, 30 postova Lokacija: Kotor Varos Motocikl: Piaggio nrg 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ali napravilo je se jos vece sranje nece da se skine remenica jer zapinje za zubce radilice koji su se malo iskrivili zbog toga sto je lose nasjeo remen postoji li ikakva sansa da se to popravi napocetku je se to desilo nema sanse da se skine remenica da li je mogu da nju odrezem fleksom pa da onda malo izbrusim zubce nisam siguran da li se zove remenica ono kad se skine matica pa prvo ono metalno uz koje se penje remen nece da spadne sa radilice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...