rus022 1169 Napisano Mart 4 (promenjeno) Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa putovanjem po ovim putevima? Predlog neke rute, sta ne treba propustiti a sta treba zaobici? Zadnje dve godine sam odvozao Austriju I Italiju, ovo leto planiram Francusku,od Strazburga prema Colmaru pa mozda I dalje na jug. Svaka pomoc je dobrodosla. Promenio Mart 4 član rus022 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 188 Napisano Mart 20 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Taj deo Francuske je nekako blackbox Za Francuske Alpe sam malopre postavio komentar ovde ili ovde, ali to je sve jugoistok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1788 Napisano April 9 (promenjeno) Drug član, 1382 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 3. 2025. at 1:50, sst je napisao: Taj deo Francuske je nekako blackbox Za Francuske Alpe sam malopre postavio komentar ovde ili ovde, ali to je sve jugoistok. Blackbox dok ne procita onaj koji treba... Vozim Vosgese i Svarcvald uvek u kombinaciji, evo cak i ovaj vikend sam tamo na voznji. Ta regija koju si naveo Strazbur-Colmar se vozi za jedan dan. Ima par lepih prevoja za voziti, asfalt je malo cudan tamo, ima dosta nekih kamencica, svi kazu da to drzi dobro ali meni ne uliva poverenje. Ja se licno u danu spustim od Strasbura prema Mulhouse i onda predvece predjem na drugu stranu na Svarcvald, prenociste jeftinije i moze se normalno popiti i pojesti za razliku od Francuske, sledeci dan vozim Svarcvald prema severu.. Uglavnom Vosges obidjes za maksimum 2 dana. Vredi otici, za rute te ne bih gnjavio, otvori mape i biraj, svaki krivudavi put valja...Sad tek vidim da se nalazis u Horb am Necker, sta ja onda tebi pricam za Svarcvald, poznajes ga verovatno do detalja.. Cudi me da nisi prelazio u Vosges..Ja dolazim sa 500km udaljenosti da vozim par puta godisnje tu... Promenio April 9 član Gajo Sevojno 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...