Jump to content

Moto Zajednica

Francuska, Vogese, Francisco Alpi...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi

Ima li neko iskustva sa putovanjem po ovim putevima? Predlog neke rute, sta ne treba propustiti a sta treba zaobici? 

Zadnje dve godine sam odvozao Austriju I Italiju, ovo leto planiram Francusku,od Strazburga prema Colmaru pa mozda I dalje na jug.

Svaka pomoc je dobrodosla.

Promenio član rus022

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 63 postova
  • Motocikl: Honda Transalp XL750

Taj deo Francuske je nekako blackbox 🙂 
Za Francuske Alpe sam malopre postavio komentar ovde ili ovde, ali to je sve jugoistok.

• Hvala 1

• Drug član, 1382 postova
  • Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr
On 20. 3. 2025. at 1:50, sst je napisao:

Taj deo Francuske je nekako blackbox 🙂 
Za Francuske Alpe sam malopre postavio komentar ovde ili ovde, ali to je sve jugoistok.

Blackbox dok ne procita onaj koji treba... Vozim Vosgese i Svarcvald uvek u kombinaciji, evo cak i ovaj vikend sam tamo na voznji. Ta regija koju si naveo Strazbur-Colmar se vozi za jedan dan. Ima par lepih prevoja za voziti, asfalt je malo cudan tamo, ima dosta nekih kamencica, svi kazu da to drzi dobro ali meni ne uliva poverenje. Ja se licno u danu spustim od Strasbura prema Mulhouse i onda predvece predjem na drugu stranu na Svarcvald, prenociste jeftinije i moze se normalno popiti i pojesti za razliku od Francuske, sledeci dan vozim Svarcvald prema severu.. Uglavnom Vosges obidjes za maksimum 2 dana. Vredi otici, za rute te ne bih gnjavio, otvori mape i biraj, svaki krivudavi put valja...Sad tek vidim da se nalazis u Horb am Necker, sta ja onda tebi pricam za Svarcvald, poznajes ga verovatno do detalja.. Cudi me da nisi prelazio u Vosges..Ja dolazim sa 500km udaljenosti da vozim par puta godisnje tu...

Promenio član Gajo Sevojno
  • Sviđa mi se 3
  • Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja