ProMaster 10358 Napisano pre 13 sati Drug član, 2014 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, severian je napisao: Ovo apsolutno nije tačno, da je stvar pitanje ega. Evo, dozvoljavam da forma možda nije bila dobra, nemam ego u tom smislu i umem da budem oštar kada sam umoran, ali zato je suština sledeća : ako sakupljamo pare i nismo u situaciji da pomoć kupimo odmah i odmah je podelimo (kao na vožnji pre toga), onda apsolutno insistiram da se slikaju i objave svi računi i objavi na forumu podela pomoći. Ja nisam od juče u priči sa ovom mafijom i ZNAM zašto to tako kažem, tražio bih i od brata rođenog i sebe samog. Ako nekog to ljuti, stvarno bezveze. Svako min dobromameran mora to da razume i zašto MORAMO da budemo čisti kao sveti pokojni Patrijarh lično. Ali tvrdim da ta stvar nema veze sa svim ovim i da je samo izgovor. Bukvalno običan izgovor! Ti veruj ili ne, ali ti zaista kažem da svodjenje ovoga na lični nivo je zaista mini uvreda. Uostalom, ja sam odmah ponudio to o čemu Nemanja piše, kad se već ispoveda javno skroz, pa nek kažu svedoci u više navrata ko je od dvojice stvar odbio. Super je jedinstvo, ali kad neko dodje iz kontra smera i krene da preuzme kolonu, pri tome potcenjivacki prema svakom u njoj mi kaze : ma sledice onog ko je prvi, evo pitaću sve vas ono što sam na licu mesta pitao sve prisutne sa čela te kolone, taj dan (a oni su sve videli): ljudi, recite šta da uradimo da ne bude cirkus i uradićemo bukvalno tako. Najurili su ih ko šugave. Ne ja, ne mi. Ajde Sev nismo deca... Da je bilo ko umesto Aljose bio tu, mi ne bi imali ovu situaciju, iz prostog razloga sto bi na početku sukoba (ako bi i postojao) neka strana popustila, manje ili više.. Iz nekih samo vama znanih razloga, ne želim APSOLUTNO da ulazim u to, čekali ste onog drugog na penal, što se opet ti ponavljam ne bi desilo da je neko drugi bio tu, tako da priča da neki duhovi prošlosti nisu razlog za sve to, je bezvezna. Da se vratim na odnos prema Bobiju, a neka ti ostali koji su to veče bili tu kažu da li dele moje mišljenje.. Toliko si to veče bio neprijatan prema njemu, da ja ne znam kako je sve prošlo onako fino, a posle toga šlag na tortu to sa donacijama. A neka ti @Tumbe kaže kakav smo razgovor vodili u toku tog dana i da li moji stavovi od tad i mišljenje, odstupaju od ovoga o čemu pišem sad. Kad se već priča o tome zašto neko nije na viber grupi, da ti napišem zašto i ja nisam sa ove "tvoje" strane. Nakon što smo @Hacky i ja odneli one šatore i ostalu opremu koju su Sale i Bobi pazarili za klince u Inđiju i nakon što smo dobili potvrdu da smo uboli sa šatorima i vrećama i gde se videlo da su se iskreno obradovali tome, čak i onako sluđeni kakvi su bili, moja očekivanja su bila da se izviniš, kao čovek. Koliko znam do toga nije došlo.. Što se mene tiče ja više tu nisam video sebe, a vaš sukob mi je samo to i potvrdio i zato sam se ja nakon NS i povukao.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14385 Napisano pre 13 sati Cool tip, 3083 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vucicu sto nas je sve ujedinio, i hval Saxiju sto je ujedinio Bjb... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7063 Napisano pre 13 sati Drug član, 2004 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jedna stvar je dafinitivno jasna, od studentskih protesta treba da prestanemo da pravimo moto skupove,. Organizovano dodjemo, parkiramo negde na “obod” i protestvujemo. Ti defilei i ostala cuda su po meni previse 7 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14385 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Cool tip, 3083 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ProMaster je napisao: Ajde Sev nismo deca... Da je bilo ko umesto Aljose bio tu, mi ne bi imali ovu situaciju, iz prostog razloga sto bi na početku sukoba (ako bi i postojao) neka strana popustila, manje ili više.. Iz nekih samo vama znanih razloga, ne želim APSOLUTNO da ulazim u to, čekali ste onog drugog na penal, što se opet ti ponavljam ne bi desilo da je neko drugi bio tu, tako da priča da neki duhovi prošlosti nisu razlog za sve to, je bezvezna. Da se vratim na odnos prema Bobiju, a neka ti ostali koji su to veče bili tu kažu da li dele moje mišljenje.. Toliko si to veče bio neprijatan prema njemu, da ja ne znam kako je sve prošlo onako fino, a posle toga šlag na tortu to sa donacijama. A neka ti @Tumbe kaže kakav smo razgovor vodili u toku tog dana i da li moji stavovi od tad i mišljenje, odstupaju od ovoga o čemu pišem sad. Kad se već priča o tome zašto neko nije na viber grupi, da ti napišem zašto i ja nisam sa ove "tvoje" strane. Nakon što smo @Hacky i ja odneli one šatore i ostalu opremu koju su Sale i Bobi pazarili za klince u Inđiju i nakon što smo dobili potvrdu da smo uboli sa šatorima i vrećama i gde se videlo da su se iskreno obradovali tome, čak i onako sluđeni kakvi su bili, moja očekivanja su bila da se izviniš, kao čovek. Koliko znam do toga nije došlo.. Što se mene tiče ja više tu nisam video sebe, a vaš sukob mi je samo to i potvrdio i zato sam se ja nakon NS i povukao.. Stefke, bio sam i ja na tom krucijalnom sastanku, jerbok je bio kod mene kuci. Ono sto se desilo kad je Bobi u sred planiranja i tenzije, rekao da ne davimo mnogo nego da skratimo pricu, i da on nije tu da slusa planiranje, i da njemu ne pada na pamet da bude redar, izazvao je tajac cele grupe. Bilo je neprijatno zaista, jer mi Bobija tad nismo bas poznavali... I meni je bilo neprijatno, i Duski i svima. Seve je izuzetno temperamentan i strastven, i on jednostavno tako reaguje. Ja sam stalozeniji, i razumeo sam Bobijev stav, koji samo nije adekvatno izrecen u datom trenutku. Kazem i ja sam ispizdeo kad je izvalio tu recenicu, ali to je razgovor, svi imamo drugacija vidjenja i namere. Bobi je bio u frci jer je bio na vezi sa studentima, njega nije zanimao razgovor, vec samo da odmah javi studentima nasu odluku. Samo je to netakticno izjavio. To je Bobi jbg, a i to je Seve jbg. Kasnije za kintu, po meni nije bilo nikakve frke, kinta kod Bobija, i covek ceka nasu odluku sta da se kupi. Kupio je jedan mali deo, i pokazao nam to i racun. Seve je samo rekao da sve sto se kupi za ostatak para mora transparentno da se pokaze. E sad tu je Seve bio netaktican, i malo je pozurio sa reakcijom, sto je Bobiju strasno zasmetalo jer je ukapirao da ga ovaj nesto optuzuje. Ja sam sve vreme medijator. Kroz kontakt i druzenje sa Bobijem, ja sam ga opasno zagotivio, jer je bas dobricina i teski zajebant sa vrcavim forama...A Bobi jbg. Nije to bila situacija da sad neko treba nesto da se izvinjava, samo zar borbe, jer smo svi zeleli najbolje. I najbolje smo i uradili, iskordinisali, i svih 142000 dinara upotrebljeno je za kupovinu vreca, i satora i ostale opreme za studente. Tako da Stefi, bespotrebno donosis brzoplete zakljucke, i imas nepotrebna ocekivanja u ovoj prici da neko treba sad tu da se izvinjava. Svi smo odrasli ljudi, prihvatili smo se velikoga posla, ne poznajemo se, i tenzije su najnormalnija stvar. Hvala tebi i Hakiju sto ste me spasili taj dan i odneli potrepstine u Pazovu. Promenio pre 9 sati član sashac 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2755 Napisano pre 9 sati Drug član, 1029 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Duško, dobar si čovek, i znam da po pitanju vlasti apsolutno deliš naše stavove. Ali nije poenta da dobrog drugara pokušavaš da zaštitiš. Mi njega ne napadamo, samo iznosimo činjenice i dokaze za ono što je učinio. A imamo pregršt dokaza, poruke, snimke itd... Nije rekla kazala, već činjenični dokaz njegove opstrukcije i pokušaja pravljenja štete. I samo sreća i promena mesta centralnog događaja na Slaviju su doneli to da motori nisu postali glavni izvor haosa. Ne želim ni da pomislim šta bi bilo da kada je aktiviran zvučni top, da je masa ljudi bila pomešana sa motorima. I Dule, uhvatite kao dobra i jaka ekipa, drugara koji je zastranio i porazgovarajte sa njim. I ti i @Darko Mihajlovic, @ProMaster, @m.milivojevic, @Astral, @Nenadbg88, @marko 05 i ostali "zupčanici" ste na Forumu poznati kao korektni i pošteni i ljudi i bajkeri. Popravite jedan zubac, jer pokvaren pravi enormnu štetu. I drug baš tebe sam citirao i tebi se obratio jer sam siguran da imaš razumevanja za ovo što sam napisao. Nemam lošu nameru, ali još manje imam razumevanja za sranja koja pravi saxi.Ne branim ja Saxija, ume on bolje da se sam brani.Samo mi sve ovo deluje malo komplikovano priča da bi se olako svelo da je jedan čovek kriv.Ja pričam neko moje viđenje, Vožnja sa Sonju, otvara Bobi, kad je tema uzela zamah spaja se sa nekom drugom temom. Tu su svi orgnizatori, Saxi priča za TV.Vožnja za Novi sad, organizovana na forumu, jedan deo organizatora prošle vožnje nije bio. Saxi vodi grupu.Kragujevac i Niš nisam ispratio, a mrzi me da se vraćam.Beograd - eskalacija sukobaZato mislim da ova priča vuče dublje korene. Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14385 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Cool tip, 3083 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Krmco je napisao: Ne branim ja Saxija, ume on bolje da se sam brani. Samo mi sve ovo deluje malo komplikovano priča da bi se olako svelo da je jedan čovek kriv. Ja pričam neko moje viđenje, Vožnja sa Sonju, otvara Bobi, kad je tema uzela zamah spaja se sa nekom drugom temom. Tu su svi orgnizatori, Saxi priča za TV. Vožnja za Novi sad, organizovana na forumu, jedan deo organizatora prošle vožnje nije bio. Saxi vodi grupu. Kragujevac i Niš nisam ispratio, a mrzi me da se vraćam. Beograd - eskalacija sukoba Zato mislim da ova priča vuče dublje korene. Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Duki nema tu neke price. Voznju za Novi Sad Saxi je prijavio na svoje ime, bez da je ikoga od nas obavestio o tome. I opet je samoinicijativno napravio plan da se voze samo motori, a mi smo zeleli da se ukljuci kompletna mehanizacija a nas grupni plan je bio da samo prolazimo kroz mesta i animiramo ljude. Tako da je tu Maza napravio docek u Pazovi i pocastio sve bajkere klopom picem i toy toyevima na sveopsto odusevljenje. Bobi je bio inicijator,u Bg temi ali se odmah ogradio da on nece da ucestvuje ni u kakvoj organizaciji ni redarisanju, i to je ok. Promenio pre 8 sati član sashac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14385 Napisano pre 9 sati Cool tip, 3083 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Za voznju za Nedeljice, Saxi je sve obavestavao da je to laz i izmisljotina i da tamo nece nista da se desava. Uprkos tome organizacija je uspela i bilo nas je 600 tinak motora i bilo je fenomenalno. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RISTA TRAKTORISTA 51 Napisano pre 9 sati U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da ste vi "stariji članovi" malo pogubili u ovoj raspravi, postala je previše emotivna . Organizacija je "pala" samo iz dva razloga: količina motora koja se skupila je bila daleko iznad svakog očekivanja, i drugo, jedan čovek je uspeo da vam preotme organizaciju. Taj čovek nije se tu našao slučajno niti je došao tek tako.... Većina ljudi, da li ih vi zvali novi članovi, ili kako god, došli su čista srca jer ste ih pozvali. I bio sam i na vožnji za Sonju, i u Novom Sadu, za Niš nisam imao motor, ali kud da propustim Beograd ? Kao "novi" kao i gomila drugih, vozim i voziću kuda idu oni ispred mene ! Jeste bila frka na trgu Nikole Pašića, 3 motora totalno odsečena ogromnom količinom naroda. Sedeli smo na motorima koji su se ljuljali od pritiska nadolazećeg sveta i na jedvite jade smo se provukli da nas nebi srušili. Prestanite više sa medjusobnim optuživanjima, iz celog slučaja naučite nešto za sledeći put. Vratite se na organizaciju vožnje za Novi Sad, bila je odlična, i ponovite iste korake kao i tada. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14385 Napisano pre 9 sati Cool tip, 3083 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Saxi dobar drugar, upoznali smo se pre 17 godina kad mi je pomagao da ozivimo tek ostenjene kuce, i bio je prisutan na tom prvom sastanku, e sad sta ga je nagnalo za sve te postuupke, ja bih zaista voleo da nam to ovde objasni, ali eto on se ne oglasava. I ne znam zasto bi nas nazvao idiotima sa bjb... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14385 Napisano pre 9 sati Cool tip, 3083 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, RISTA TRAKTORISTA je napisao: Čini mi se da ste vi "stariji članovi" malo pogubili u ovoj raspravi, postala je previše emotivna . Organizacija je "pala" samo iz dva razloga: količina motora koja se skupila je bila daleko iznad svakog očekivanja, i drugo, jedan čovek je uspeo da vam preotme organizaciju. Taj čovek nije se tu našao slučajno niti je došao tek tako.... Većina ljudi, da li ih vi zvali novi članovi, ili kako god, došli su čista srca jer ste ih pozvali. I bio sam i na vožnji za Sonju, i u Novom Sadu, za Niš nisam imao motor, ali kud da propustim Beograd ? Kao "novi" kao i gomila drugih, vozim i voziću kuda idu oni ispred mene ! Jeste bila frka na trgu Nikole Pašića, 3 motora totalno odsečena ogromnom količinom naroda. Sedeli smo na motorima koji su se ljuljali od pritiska nadolazećeg sveta i na jedvite jade smo se provukli da nas nebi srušili. Prestanite više sa medjusobnim optuživanjima, iz celog slučaja naučite nešto za sledeći put. Vratite se na organizaciju vožnje za Novi Sad, bila je odlična, i ponovite iste korake kao i tada. Zamisli da smo se mi pojavili na voznji za Novi Sad i napravili ovo sto je Saxi napravio, a itekako smo ucestvovali u organizaciji, kontaktima sa vlastima, pozivanju ljudi i sl. Samo smo se povukli zarad viseg dobra, covek je hteo sve sam i to je to. Pozvao me je da budem redar, i ja sam prihvatio, ali me je omlatila temperatura i sledecih dana sam bio iscedjen limun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 496 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 654 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Over and out Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10358 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Drug član, 2014 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, sashac je napisao: Tako da Stefi, bespotrebno donosis brzoplete zakljucke, i imas nepotrebna ocekivanja u ovoj prici da neko treba sad tu da se izvinjava. Oko svega ostalog se slažem, ali oko ovog ne. Možda je do mene, ali ja bih se izvinio u toj situaciji drugoj strani, a isto tako bih očekivao da mi se neko izvini.. Od sinoć znam celu priču, samo nije na meni da je sad iznesem, ima ko će, tako da će biti sve mnogo jasnije. A u slučaju da se tema zaključa, pošto ovo više nikuda ne vodi i ono što se piše je, ne znam ni kako bih nazvao, zamolio bih Alexanta ili ko je već admin, da je po potrebi otključa ili objavi tekst koji dobije. @RISTA TRAKTORISTA Pa organizaciju vožnje za Novi Sad je dobrim delom radio taj što hoćeš da predstaviš da ga je neko ubacio, sve do tunela, odakle je preuzela NS ekipa, jer je to njihov teren. Opet ponavljam kao jebeni kreten, batalite priču o "ubačenom" Saxiju, ako imate nešto pametnije da mu zamenite, zamerite mu, jer ja imam bar 5 stvari(neke od njih je i Sale naveo i sa njima se nisam i neću se nikada slagati), ali "služba" nije niti će biti jedna od njih, priča je glupa, priča je laž, priča je narativ protiv kakvog se borimo. Između ostalog, sve što se dešava i čiji smo akteri je potpuno suprotno od onoga za šta se studenti bore, a mi kao stali uz njih. Znači totalno ludilo. P.S. Bobi je presekao jer tada komunikacija sa studentima nije bila kao sada, da imaš kontakt koga ćeš da zoveš i pitaš za detalje, već se čekalo na odgovor na nekoj aplikaciji, a on je naglašavao da je to nekada 2h, a nekada 10h. Obzirom da je to bilo vece pre, imao je potpunu opravdanu bojaznost da mu neće da vreme odgovoriti i sa ćemo sve informacije dobiti kasno. Samo pukom srećom se desilo da je dobio odgovor relativno brzo,gde saznajemo još neke nove i dodatne detalje. Tako da taj njegov potez opšte ne osuđujem, mnogo je bitniji bio od stvari koje smo tada slušali i ništa loše nije rekao, osim da je čak i rekao da Aljoša može da prica 3 dana, a da mi 3 dana nemamo... Promenio pre 8 sati član ProMaster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1843 Napisano pre 8 sati Drug član, 659 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ProMaster je napisao: odnos prema Bobiju, a neka ti ostali koji su to veče bili tu kažu da li dele moje mišljenje.. Toliko si to veče bio neprijatan prema njemu, da ja ne znam kako je sve prošlo onako fino Ja ču činjenično: Bobi je uneo prvi nemir u grupu to veče nervoznom izjavom da budemo brzi, presečemo, dogovorimo, da bi on imao vremena da iskomunicira sa studentima, koji jako sporo odgovaraju. Time je onemogućio deo nas da se objasni, a još nismo ni uspeli da iznesemo svoje mišljenje. Severian posle drugog prekidanja burno reaguje, za mene neprimereno istaknutom članu Bjbikers zajednice. Donekle razumem obojicu, tenzije su bile na visokom nivou u celom društvu, povodom protesta, ali u tom momentu veliki faul za obojicu u doprinosu organizacije. Kad smo došli do pitanja ko će na čelo kolone, apsolutno SVI smo odmah rekli: Bobi kao začetnik teme. Čovek je odbio, rekao da neće ni slučajno, ni na čelo, ni začelju, ni da bude redar, bez ikakve prilike za dogovor niti pojašnjenja. Dakle, svo moguće poštovanje je usmereno ka njemu, kao pokretaču teme. Sakupljanje novca sa druge strane je izuzetno osetljiva tema, i traži ljude koji mogu da pruže potpunu sigurnost. Nekim komentarima i ponašanjima nije primereno dok skupljaš novac. Traži brzu, čistu komunikaciju, stalnu transparetnost, i integritet osobe. Bobi to u svom ponašanju sa novcem nije pružio. Opet, to nije za osudu odmah, već za pomoć i sugestije. Ja sam sa @sashac ako se ne varam, uskočio da pomognemo, prebrojao sav novac nakon skupa, obeležio, evidentirao broj novčanica i valute, poslao poruku na grupu, slikali i time jasno zapečatili doprinos koji je taj dan ostvaren. Očigledno je da manjak strpljenja i tolerancije uzima svoj danak čak i gde nije potrebno. Ali iskrenost i trud za boljim će nas vratiti na pravi, zajednički put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14385 Napisano pre 8 sati Cool tip, 3083 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, ProMaster je napisao: Oko svega ostalog se slažem, ali oko ovog ne. Možda je do mene, ali ja bih se izvinio u toj situaciji drugoj strani, a isto tako bih očekivao da mi se neko izvini.. Od sinoć znam celu priču, samo nije na meni da je sad iznesem, ima ko će, tako da će biti sve mnogo jasnije. @RISTA TRAKTORISTA Pa organizaciju vožnje za Novi Sad je dobrim delom radio taj što hoćeš da predstaviš da ga je neko ubacio, sve do tunela, odakle je preuzela NS ekipa, jer je to njihov teren. Opet ponavljam kao jebeni kreten, batalite priču o "ubačenom" Saxiju, ako imate nešto pametnije da mu zamenite, zamerite mu, jer ja imam bar 5 stvari(neke od njih je i Sale naveo i sa njima se nisam i neću se nikada slagati), ali "služba" nije niti će biti jedna od njih, priča je glupa, priča je laž, priča je narativ protiv kakvog se borimo. Između ostalog, sve što se dešava i čiji smo akteri je potpuno suprotno od onoga za šta se studenti bore, a mi kao stali uz njih. Znači totalno ludilo. Ne znam o kakvoj sluzbi pricas, ja sam izneo cinjenice iz mog ugla i one su 100% tacne. Nisam pomenuo nikakvu sluzbu. Ja sam optuzen od strane Saxija da sam sns banda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10358 Napisano pre 8 sati Drug član, 2014 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, sashac je napisao: Ne znam o kakvoj sluzbi pricas, ja sam izneo cinjenice iz mog ugla i one su 100% tacne. Nisam pomenuo nikakvu sluzbu. Ja sam optuzen od strane Saxija da sam sns banda. Tu se nisam obratio tebi, već Risti i nekolicini koji su opet spomenuli tu priču, ispod njegovog imena je taj tekst. Za optužbu s druge strane sam isto odmah reagovao, da se ne bi ponavljala, jer je skoro pa isto sumanata kao i ova prethodna. pre 6 minuta, maza1 je napisao: Ali iskrenost i trud za boljim će nas vratiti na pravi, zajednički put. A ovome tezim i tome se nadam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14385 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Cool tip, 3083 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan I da zavrsim. Zar nije bilo ljudski da se Saxi ukljuci u nasu organizaciju, da nam pomogne da sve prodje ok, da da svoje predloge za rutu, delovanje, pa da svi odlucimo sta je najbezbednije, pa ako treba da sami podelimo kolone na ljude koji hoce u centar zbivanja i one koji to nece? Promenio pre 8 sati član sashac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20733 Napisano pre 8 sati Integrisan, 8678 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ProMaster je napisao: Iz nekih samo vama znanih razloga, ne želim APSOLUTNO da ulazim u to, čekali ste onog drugog na penal, što se opet ti ponavljam ne bi desilo da je neko drugi bio tu, tako da priča da neki duhovi prošlosti nisu razlog za sve to, je bezvezna. Sada mi već u suštini govoriš da lažem, a to nije ok. Ponavljam ti da stvar nema ni minimum ličnog, ako nista zato sto se lično i ne poznajemo. U ovoj stvari ja bukvalno ništa lično ne gledam i ima milion dokaza za to. Ako je to jedini ugao opravdanja, bezveze ti je ugao. Meni je ok sto braniš drugara, stvarno razumem, ali to sto je uradio prosto se ne radi. Minirati vožnju za Jadar dokazanim lažima, preuzimati kolonu ns sred puta... samo to eto. Pa, ko to radi? A sto se te price, koja se vidim sada siri, tice, stvar je prosta : vec 3. put ponavljam. Hajde da lako rasteretimo situaciju, povuku se skroz i bez rasprave obojica i problema više nema. Svakako nismo ni blizu najpametniji, neće ni da se oseti. Sa mnom ok skroz. Imaš moju reč. Idi sad na viber grupu i predlozi to isto. Samo nemoj umesto toga da mi dalje pričaš da je problem ono što nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10358 Napisano pre 8 sati Drug član, 2014 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ako se vratiš unazad videćeš da je to moj predlog od ranije. I izuzetno mi je drago da si spreman na to, ne u smislu da se povučete iz svega, jer ste obojca nekim svojim iskustvom preko potrebni ovome, ali da samo vas dvojca ne budu figure koje će nešto dogovarati. I ne, ne branim Saxija, sa njim sam sinoć vodio identičan ovakav razgovor, što će reći da u ovome na obojcu gledam kao na "problem", bez obzira što sam lično bliži sa njim, to ne umanjuje moje mišljenje da on mora da uradi isto, jer je stvar prerasla vas dvojcu, u smislu da je mnogo toga u igri i da je mnogima bitno. Još jednom, izuzetno poštujem potez ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20733 Napisano pre 8 sati Integrisan, 8678 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo reči... Idi i predlozi to isto. I onda pošteno javi konkretan rezultat. Pusti salate od reči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15005 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Ne silazi, 6154 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo zarad istine, pre voznje za Sonju je bila voznja za studente ili kako je vec nazvana akcija a ideju je izneo @sashac. I on je tad bio pod naletom adrenalina pa je malo prozivao po forumu al dobro sad Od voznje za Sonju ovo poprima izgled protesta motociklista koji se paralelno odrzava sa studentskim protestima. Ne znam da li tako rade i traktoristi ali ne verujem. Kada razmisljam sa distance jer nisam ucesnik voznji vidim da recimo paori dolaze masinama od kojih zive a vi masinama za koje zivite (poetski receno) i jasno mi je da niko ne zeli da mu se osteti imovina koja u smislu zastite svakako i nije preterano korisna. Iz tog ugla gledano sam se i oglasio kada je za ovaj skup plasirana ideja parkiranja u bulevaru jer je bila nepotrebno glupa po meni, a da su oni hameri krenuli niz bulevar verovatno bi se sad skupljale donacije za bar 10 motora ako ne i mnogo vise sto bi bio najmanji problem realno. Kapiram da je lepo i vama i ljudima koji vas gledaju da vide kolonu motora jer izgleda mocno, ali izgleda i kao dobro organizovana i spremna grupa skoro kao veterani pa takve reakcije i izaziva. E sad ako ste spremni da se tako ponasate i imate te porive onda uz Saxija a ako niste onda uz bjb. I niko tu nije vise ili manje sisica jednostavno neko ima licnu granicu dokle je spreman da ide na 100m a neko na kilometar. To nije i ne bi trebalo da bude problem sve do momenta dok neko ne odvede one koji nisu spremni pred skupstinu ili neko ove spremne ne odvede kod veterinarskog s tim sto opet zbog istine moram jasno da napisem ekipa kod Ikee je jasno rekla da odatle ide kod veterinarskog tako da nikoga nije dovela u zabludu. I na kraju imamo dva potpuno razlicita pristupa i reci cu kakva osecanja kod mene bude. Jedan pristup idemo da budemo deo gradjana kod mene budi spokoj do nivoa koji su imali svi gradjani (koliko je to spokoj) a drugi idemo da budemo fto i da vam kazem kako se stiti od suzavca, kamena, cekica (karikiram) kod mene budi dodatnu uznemirenost. Niko me ne tera i sam bih odlucio gde cu kao i svi a popizdeo bih kao i @mick da sam se nevoljno nasao bilo gde gde nisam hteo. Promenio pre 8 sati član dvlns 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10358 Napisano pre 8 sati Drug član, 2014 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, severian je napisao: Mnogo reci... Idi i predlozi to isto. I onda posteno javi konkretan rezultat. Pusti salate od reči. Aha, sad sam mali pismonoša, slatko.. Nisu salate od reči , iz razloga što znam rezultat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20733 Napisano pre 8 sati Integrisan, 8678 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nisi mali pismonosa. Nego će ti se iz odgovora, ako si dobrinameran, sve samo reci. Jer, taj predlog sam odavno na sto stavio upravo ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2755 Napisano pre 8 sati Drug član, 1029 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo reči... Idi i predlozi to isto. I onda pošteno javi konkretan rezultat. Pusti salate od reči. Čemu takav radikalan pristup kad se nečije mišljenje kosi sa tvojim Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15005 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 6154 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam jos ovo, jasno je da ste kod studenata i gradjana napravili sliku da ste svi spremni i da ste zastitnici sto se vidi i po komentarima isto kao sto je jasno da u toj koloni nisu bas svi spremni i zamislite da je krenulo sranje a ljudi sednu na motore i pobegnu (sto bi se sigurno desilo i nije za osudu). Kakvi bi komentari dalje bili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15005 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 6154 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Krmco said: Čemu takav radikalan pristup kad se nečije mišljenje kosi sa tvojim Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Brate ne branim severiana ume on sam ali nista radikalno nema ovde. Pisemo na forumu koji mogu da citaju i svi iz viber grupe ali mi koji nismo u viber grupi ne mozemo da vidimo sta se tamo pise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...