Tumbe 4002 Napisano pre 12 sati Drug član, 364 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, ZoraNS je napisao: Koordinator 2.0 Pa bre Ilija Čvorović se prevrće u grobu kad vidi izbor kadrova... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RISTA TRAKTORISTA 13 Napisano pre 11 sati U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po svemu sudeći "služba" se priprema da 15/03 organizuje više diverzija tokom demonstracija. Pošto od svoje bolesti to ne može da sakrije, to sam najavljuje Veliki Žvalonja, Nadam se da ćemo se snaći u toj papazjaniji. Prosek godina nam je takav da se svi sećamo prethodnih 20 godina buna protiv dahija ! U vezi brojnosti: u proteklih 8 meseci samo u Beogradu izdato je 3600 belih tablica, Nadam se da će svi iz Beograda na 2 točka pojaviti. Zato je bitno da termin plan i ruta što pre bude objavljena na svim mrežama ! Motor mi je stigao, tako da upišite +1 RISTA TRAKtORISTA 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2209 Napisano pre 11 sati Drug član, 894 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan I da nije stigao, cuo sam da su i traktori OK 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4002 Napisano pre 11 sati Drug član, 364 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Vaske4s je napisao: I da nije stigao, cuo sam da su i traktori OK Što veći to pogodniji... Shodno problematici ide i veličina. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4002 Napisano pre 11 sati Drug član, 364 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, RISTA TRAKTORISTA je napisao: Motor mi je stigao, tako da upišite +1 Računaj da ti je završeno. 1. Severian 2. Tumbe 3. Skittles 4. Bobni 5. DuleTs 6. piki 7. Sashac 8. Marko05 9. DonKihot 10. Peconibc 11. Drazenye 12. Čo i žena 13. Deda54 14. There is no spoon 15. mick 16. Nenadbg88 17. Ilijax 18. Navajo 19. BokyBoy 20. Sale_XT 21. mare_x. t 22. Sharky 23. Duck 24. azlatic 25. Lukaimasa 26. House 27. Dule Sebeški 28. Marijo 29. Jelena 30. Milos81 31. Salem 32. Skundra 33. Koja 34. Draki 35. BlesimiR 36. Sara 37. Nebica933 38. MrD + saputnica 39. GrujaTS 40. Vencule 41. Tasa BG 42. Robert S. 43. Vaske4s 44. Vojkan 45. Atorn 46. Dijana i Nikola 47. Moma 48. mare94 49. deda54 50. Ujkafirga 51. Niksha 52. Robi 53. Sinclair 54. Nikola 1 55. partlov 56. Пера 57. dule2812 58. Fikabg 59. Antuljeskov.011 60. Mirorab 61. Пеђа1971 62. Nian + gospoja 63. Павловићи 64. Deda54 65. milovan001 65. Nesasavage + lepša polovina 66. RISTA TRAKTORISTA 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2209 Napisano pre 10 sati Drug član, 894 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ZoraNS je napisao: Koordinator 2.0 Gde li sam vec procitao slicnu informaciju? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20029 Napisano pre 10 sati Integrisan, 8629 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nakon današnjeg dogovora u Nedeljicama, da ne kažem mini mini moto plenuma :), objavljujemo i predlog plana moto akcije za Subotu 15.3. OKUPLJANJE: Okupljanje je 15. marta (subota), na parkingu IKEE Beograd, od 10.30h do 12h Ohrabrujemo sve motocikliste da se samostalno organizuju i prave svoje lokalne kolone. Iz svih pravaca cele zemlje! Male, velike, ogromne! I onda, kolona po kolona, da svako u svom tempu i organizaciji, u ovih sat i po stigne ispred IKEE! Kako ko stigne, pozivamo sve već pristigle motocikliste da se oglase siranama i pozdrave kolonu koja stiže! Molimo sve kolone da ne prolaze kroz grad. IKEA je izabrana, jer ima veliki parking, a moguće je iz svih pravaca doći obilaznicom. Kroz grad ćemo posle zajedno (vidi dole!!) Ovaj način sakupljanja, inače, spektakularno je položio na današnjoj moto akciji u Nedeljicama. Jako i efektno. FORMIRANJE KOLONE: Formiramo kolonu od 12h! Nešto nam se javlja da će potrajati KRETANJE: Osnovna ideja naše moto akcije je da pokaže koliko nas ima, tj. nas, hajde da kažemo, motociklista 1.0 Nas koji podržavamo zahteve za pravdu i odgovornost! Ne tvrdimo kako predstavljamo sve motocikliste, a da li smo većina? Pa, da se prebrojimo... g. tačkasti! Zato je cilj da fino uslikamo kolonu, a za to je potez uz i niz Bubanj potok savršen. Pa da se vidimo. Dakle, ruta je IKEA - AP kroz Beograd - Donji grad kalemegdanske tvrđave. Zašto baš do donjeg grada Kalemegdana? U Donjem gradu ima dovoljno mesta za puuuno motora, blizu je događajima i tu smo raspoloživi za sve što studenti bude tražili od nas. ŠTA U TOKU PROTESTA: Kada stigenemo svi ispod Kalemegdana, najpre pravimo mini akciju: 5min buke! Zašto 5? Pa, dovoljno je! To je prilika za još jednu fotografiju iz edicije "koliko nas ima", ovog puta sa jakom simbolikom (i zvučnom pratnjom!), uz Pobednika iza nas. Sa te lokacije stavljamo se na raspolaganje studentima, šta god žele od nas. Treba im još neki defile? Može i taj defile! Gde god kažu! Ne treba drugi defile (u odnosu na ovaj od IKEE), smeta u velikoj masi? Razumemo! Teško ga je organizovati? Apsolutno, razumemo! Ko od nas želi biće pored motora, lepa je lokacija, ko želi u srce protesta, prošetaće peške - motor je na sigurnom, a nije daleko zona događanja! Na volju svima. A, ko baš želi da bude FTO (akcija koja se takođe najavljuje) i to je kul - neka bude FTO! ŠTA POSLE PROTESTA? Svaka "ekipa" ide kući, organizovano ili pojedinačno. Na volju. Neka zuje motori još malo Srbijom! A, ko zna, možda ostanemo i da se radujemo. Malo verovatno slažem se, ovo je ipak maraton, ali svašta je u ovoj zemlji zamislivo!! ZAKLJUČAK: Ideja ovog plana je sloboda i slobodna inicijativa! Svaka ekipa, svako mesto, regija, organizuje se za sebe, kako da stigne do IKEE BG, na svoj način. Usput i da prenese glas slobode najbolje što ume!! Razli;ito, ali uvek radosno! A, onda i da svi SOLIDARNO i zajedno pokažemo koliko nas ima u prolasku kroz BG. Da stanemo uz zahteve za pravdu i odgovornost, uz one koji su te zahteve i napisali! Rame uz rame. --------------------------------------------- NAPOMENA: satnica je podložna manjim korekcijama, u zavisnosti od dogovora. Ova poruka biće kopirana u prvu poruku teme, pa je proverite u četvrtak-petak ponovo! 38 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20029 Napisano pre 10 sati Integrisan, 8629 postova Prijavi odgovor kao problematičan I još nešto... Na svakakve načine su krenuli da nas buše. Malo je bezveze, u osnovi je kolega gore opisao, na svoj način , ali šta da se radi, to je valjda cena brojnosti. Može da se gleda i kao kompliment Zato, da ne bi mnogo tupili, evo jedne mere neposredne demokratije, na koju su studenti večeras pozvali: Kome ovakav plan ima smisla, neka lupi na prethodnu poruku plus ili srce. Kome nema, neka lupi onaj "zbunjeni" emotikon. Ja sam nekako siguran da je plan koji poziva sve da se samoorganizuju, umesto da im neko komanduje, i da onda kao slobodni ljudi, slobodno saberemo svoje volje u jednu kolonu jeste dobar plan. Ali, pošto mi koji smo u ovo krenuli svakako nismo koordinatori ni 2.0, a ni 1.0 - tražimo podršku ili da plan najurite!! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
partlov 17 Napisano pre 9 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel Prijavi odgovor kao problematičan Zloupotrebio bih fokus, ali se donekle tiče ove teme. Bio sam sada do ETF-a da odnesem potrepština. Studentima su u zadnje vreme znatno splasle donacije i postoji dosta stvari koje su im hitne. Ovde možete videti tačno na kom fakultetu šta treba: https://blokadnedonacije.rs/ Takođe, trenutno prave i zalihe za 15. mart pa bi bilo dobro da ih malo bolje snabdemo, ko je u mogućnosti. Ja sam malopre napunio gepek u Metrou pa sam odneo do svog bivšeg faksa. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20029 Napisano pre 9 sati Integrisan, 8629 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @partlov mnogo sam ponosan na naš fax! Uživam koliko su ponovo dobro organizovani i baš ono PRAVI. Nikada taj duh slobode nije izašao van tih zidova. Mi smo se pelcovali (na tom faxu sa 19 godina napisali smo "Sloboda je od svih stvari najpreča", reči na koje sam mnogo ponosan i danas, ima i ceo tekst iza ), pa tvoja generacija isto, a tek ove kolege sada... Bolje da stanem, prokisnuću , baš mnogo sam ponosan na njih i naš fax... Samo ih grlim, kad god odem (juče poslednji put). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
partlov 17 Napisano pre 9 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel Prijavi odgovor kao problematičan Pu pu da ih ne ureknemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5106 Napisano pre 9 sati Drug član, 1095 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan @severian za nas nemaštovite, šta je FTO? Edit: Nešto mi vuče na fizičko-tehničko osoblje, da ne kažem redar, ali ne mogu da se zakunem 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 173 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Zn1 je napisao: Stim u vezi u pomoć su zvali padobrance iz 63. padobranske brigade Najpametnije bi bilo da crvene beretke predlože svojim naslednicima u službama da sledeće nedelje koriste bolovanje od prošle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 33 Napisano pre 7 sati U prolazu, 44 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari mozete me obrisati sa spiska,ipak necu dolaziti motorom vec kolima posto je moj klinac krenuo pesaka sa kolegama I moracu da ih vratim za Nis kada se zavrsi.Nadam se da cemo se videti na mitingu,zao mi je Ali Tako mora da bude. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...