andrej. 1016 Napisano Petak u 10:21 BJB Maxi Scooter Club, 463 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/27/2025 at 8:26 AM, Blaza said: Nisam žensko, kao @Lulence, @pepermint i ostale cure pa da u 2 sata očekujem 50 odgovora , ali neka, svako od nas ima neke "prohteve" koje bi trebalo pokušati ostvariti. Blažo, Blažo... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 10:24 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Jbga, ni ja nisam očekivao ovo...na kraju će biti "lepljiva" tema za neodlučne ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5100 Napisano Petak u 10:29 Drug član, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam išao van grada da "pogledam" nikad nisam kupio. Kad sam išao da kupim, uvek sam kupio. Razmisli da li vredi cimati se do Banje Koviljače samo da bi bacio oko. Inače, onaj Voge koji se pominjao, na slikama izgleda super. Inače2, i ja radije uzmem kredit da se dopunim nego da dajem lovu iz džepa. Kredit me košta oko 250e na taj rok otplate, a ostavi mi živu lovu za ne daj bože u džepu. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1226 Napisano Petak u 10:44 Zainteresovan, 266 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki SV 650 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki SV 650, 2007. godište, Ostalo, vozilo prešlo 60000 km, Beograd. Cena 2.790 € - Motori - Polovni Automobili Ovom izgleda porasla cena, zakleo bih se da kad sam ga okačio ovde da je cena bila 2500e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 110 Napisano Petak u 10:49 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan I jogurt je nekad bio 18 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 10:51 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Luka9905 je napisao: Ovom izgleda porasla cena, zakleo bih se da kad sam ga okačio ovde da je cena bila 2500e Juče sam pričao sa njim, bilo 2.550 evra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5684 Napisano Petak u 10:52 Drug član, 2525 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, slobasuper9 said: Možda hoće ovo: Suzuki SV 650X M4 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki SV 650X M4, 2024. godište, Naked, Beograd. Cena 7.150 € - Motori - Polovni... Al ovo dobro izgleda jbt! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 10:53 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nađen je motor u Bgd !!! Samo da ugrabim vreme da skoknem da uživo vidim, i ako je to to, saga se završava ! Japanac ! efi, abs...meni dosta. 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5684 Napisano Petak u 10:54 Drug član, 2525 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: Listam oglase, ima da kupim tmax i da se vozim u papucama! A versysa kao ne možeš u papučama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6292 Napisano Petak u 10:55 (promenjeno) Drug član, 2141 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, drmilan_ said: Al ovo dobro izgleda jbt! E isto sam pomislio, ali kao da mu fali dole deo ispod motora, neka ralica, zaštita. Ali ovaj gornji deo vrh! Promenio Petak u 10:55 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2910 Napisano Petak u 11:02 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nađen je motor u Bgd !!! Samo da ugrabim vreme da skoknem da uživo vidim, i ako je to to, saga se završava ! Japanac ! efi, abs...meni dosta.Detalji aman, pratimo temu, jedemo kokice, a ti nama tako... Blažo!Sent from my SM-S911B using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 11:06 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Polako sa te kokice, hehe ! Prvo da vidim uživo. Jedno su fotke, a drugo je kad se malo pogleda. A detalji, pa rekao sam. efi, i abs...made in Japan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4404 Napisano Petak u 11:11 Drug član, 1089 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Da nije nalepnica na motoru da piše selfie a ti čitaš kao Efi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 110 Napisano Petak u 11:12 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Sa tim detaljima može da bude i Honda SH 125. Daj još detalja pa da pogađamo kao na Slagalici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 11:13 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Dušan PN je napisao: Honda CBF600 2010.g 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1385 Napisano Petak u 11:14 Zainteresovan, 349 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Boki najebo si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 11:16 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Honda Cbf S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Cbf S, 2010. godište, Touring, vozilo prešlo 33000 km, Beograd. Cena 3.300 € - Motori - Polovni Automobili 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 110 Napisano Petak u 11:20 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Sedište mu se ne gađa sa linijom rezervoara. Ne znam koliko je to bitno al ajde da napomenem. Po slikama sa interneta ne treba da stoji tako. Ako ne primećuješ. Označi ću ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 11:23 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja primetio, možda nije zaključano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 11:24 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Po priči čoveka, devojka ga uzela iz uvoza (Švica) 2022.godine, sada prelazi na 1000 ccm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 547 Napisano Petak u 11:35 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Dušan PN said: Sedište mu se ne gađa sa linijom rezervoara. Ne znam koliko je to bitno al ajde da napomenem. Po slikama sa interneta ne treba da stoji tako. Ako ne primećuješ. Označi ću ti. ovaj motor ima podesivo sediste po visini i onda ako stavis u najvisu poziciju, taj zazor izgleda tako 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5100 Napisano Petak u 11:42 Drug član, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je bilo čudno da CBF nije ušao u priču. Drago mi je da si se odlučio za nju, na slikama super izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2910 Napisano Petak u 12:03 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na slikama to sedište definitivno deluje kao da nije baš naleglo kako treba. Ako je isto, a deluje, kao na 1000, dosta teško naleže a drže ga dva inbusa. A možda oko vara i samo je u najvišem položaju. Svakako odlično izgleda i fenomenalna prilika za efi model.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2446 Napisano Petak u 12:46 Drug član, 1046 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Sloba left the chat. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1510 Napisano Petak u 12:53 Drug član, 998 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Nista mi ruznije nema od mat crne plastike na motoru, jos kad je stave umesto vizira 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...