Darko Mihajlovic 5812 Napisano juče u 20:20 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Bratislav 1973 je napisao: dodaj jos dva sata na ovu satnicu po planini Da da , znam... Pa opet se uklapam lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8239 Napisano juče u 21:54 Drug član, 1730 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Darko, kada sve rute spakuješ ne bilo ti teško da postaviš ovde GMaps za svaki dan u Italiji pa da možemo da vidimo i, ako zatreba, iskoristimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5812 Napisano pre 10 sati Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, DraganNS je napisao: Darko, kada sve rute spakuješ ne bilo ti teško da postaviš ovde GMaps za svaki dan u Italiji pa da možemo da vidimo i, ako zatreba, iskoristimo. Hocu hocu ...vec imam sacuvane i sve markere i rute po danima...samo jos da proverim ovaj zadnji dan sto Tedy rece i postavicu sve ... Postavicu i link do hotela u Tolmezzu , 70e soba za dvoje , i ljudi pristaju da cuvaju auto sa prikolicom dok god sam na putovanju . Ili , mozes i da mi ostavis mail , pa da te dodam u mapu , i vidis odmah sve 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2741 Napisano pre 2 sati Drug član, 1022 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Džaba planiraš,Kad če da ti pokvarimo planove zli peder i ja, sa ženama i sitnom decomPoslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...