Darko Mihajlovic 6529 Napisano Mart 8 Drug član, 1883 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Bratislav 1973 je napisao: dodaj jos dva sata na ovu satnicu po planini Da da , znam... Pa opet se uklapam lepo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8462 Napisano Mart 8 Drug član, 1759 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Darko, kada sve rute spakuješ ne bilo ti teško da postaviš ovde GMaps za svaki dan u Italiji pa da možemo da vidimo i, ako zatreba, iskoristimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6529 Napisano Mart 9 Drug član, 1883 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, DraganNS je napisao: Darko, kada sve rute spakuješ ne bilo ti teško da postaviš ovde GMaps za svaki dan u Italiji pa da možemo da vidimo i, ako zatreba, iskoristimo. Hocu hocu ...vec imam sacuvane i sve markere i rute po danima...samo jos da proverim ovaj zadnji dan sto Tedy rece i postavicu sve ... Postavicu i link do hotela u Tolmezzu , 70e soba za dvoje , i ljudi pristaju da cuvaju auto sa prikolicom dok god sam na putovanju . Ili , mozes i da mi ostavis mail , pa da te dodam u mapu , i vidis odmah sve 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2798 Napisano Mart 9 Drug član, 1043 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Džaba planiraš,Kad če da ti pokvarimo planove zli peder i ja, sa ženama i sitnom decomPoslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2528 Napisano Mart 13 Drug član, 882 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Potencijalno korisna informacija oko goriva. Juče sam sasvim slučajno naišao u Bolzanu na pumpu gde se gorivo sipa "normalno" kao kod nas. Na točionim mestima 5 i 6 sigurno, zato što nema automat za plaćanje karticama, a možda i na ostalim mestima može. Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★☆ · Tankstelle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 240 Napisano April 17 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Ja i drugar bili prošle god, 7 dana, otprilike po 750e, samo 2-3 smeštaja ranije rez. 1dan Kranjska Gora, 2 dan Grossglockner spavanje u A, 3 Dan Dolomiti odprilike sve najlepše prevoje smo prošli i kući! P.S. Obavezno koristi HERE, pokriva sve kamere i upozorava, a kazne nisu male! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxmladen 618 Napisano April 27 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750 XD, 2020. Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za ideju i planiranje! Alpi si super, a Dolomiti savršeni. Tamo je sve lepo, bolje spavanje svaku noć drugo mesto sa što manje spuštanja u izvikane gradove, bezbednost je svuda top, obezbedi malu provijantu da ne zavisiš tokom dana o ponudi radnji i restorana već samo da juriš kafu sa vidikovcem. Dug je dan, porani- jutra su savršena- kreni pre drugih. Ponesi Dekatlon stolicu pa odmori usred dana na nekom prelepom mestu usred ničega. Izvoli moje utiske od prošle godine- možda ti nešto zapadne za oko. Dolomiti su raj na zemlji- svako ima svoje favorite od tamošnjih mikrolokacija, a ti protumaraj opušten i nadji svoje- nema tu zajeba: dobra priprema oko pakovanja i opreme i samo bezbedno i sa osmehom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6529 Napisano Maj 18 Drug član, 1883 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo bejah malo zaludan ( ne ovaj sa foruma ) , pa sracunah troskove ugrubo.. 1. Putarina Srbija - 7e puta tamo i ovamo = 15e 2. Putarina Hrvatska - 30e , puta 2 = 60e 3. Vinjeta Slovenija - 20e 4. Prikolica 6 dana ( dali smo oduska dan ) , 7 dana x 20e = 140e 5. Smestaj u Tolmezzo , 40e po osobi ( ja i zena = 80e ) , imamo nocenje kad dodjemo i nocenje zadnji dan kad se vracamo za Srbiju = 160e 6. Smestaj u Bolcanu 45e po osobi , dakle dve osobe x dva nocenja = 180e 7. Gorivo za mazgu , ovaj mazdu , 1500km , racunali smo da trosi malo vise jer vucara prikolicu = 300e 8. Gorivo za motor , imamo tri dana po oko 280 km dnevno = oko 100e po motoru dakle , na ovo treba dodati hranu , sto ne znamo koliko ce biti, i treba dodati random troskarenja kome kolilko cef Na kraju je definisano , idemo nas dva para ( ja , zena mi , Boca i zena mu ) i zli peder , 5 coveka ( dobro , 4 coveka i 1 majstor ) , na 3 motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6529 Napisano Maj 18 Drug član, 1883 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 3. 2025. at 22:54, DraganNS je napisao: Darko, kada sve rute spakuješ ne bilo ti teško da postaviš ovde GMaps za svaki dan u Italiji pa da možemo da vidimo i, ako zatreba, iskoristimo. evo ga ( mozes otvoriti i ovde, ovde sam pakovao jer mi se sinhronizuje sa navigacijom na motoru , i nema one retardirane fore "zatvoren put zbog snega ) prvi i zadnji dan nisam stavljao jer je to Bg - Tolmezzo i Tolmezzo - Bg dakle , drugi dan je ovo https://plan.tomtom.com/en/route/view/2bda4123-1333-437f-9722-d5536c804607?p=46.5169,11.86558,8.66z treci dan je ovo https://plan.tomtom.com/en/route/view/fcdfb197-fc34-421d-beba-ff5aca90ed9a?p=46.46689,10.3162,7.87z i cetvrti dan je ovo https://plan.tomtom.com/en/route/view/d7389da8-fd30-4461-b679-335349812f1e?p=46.38855,11.86919,8.64z ete ga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8462 Napisano Maj 18 Drug član, 1759 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Darko, jedino što ne koristim TT već samo GMaps... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6529 Napisano Maj 18 Drug član, 1883 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, DraganNS je napisao: Hvala Darko, jedino što ne koristim TT već samo GMaps... A jel ti znaci gpx file ? mogu da izvezem iz TT u ovom formatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1732 Napisano Maj 19 (promenjeno) Drug član, 1166 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Nas cekaju Dolomiti pocetkom Juna. Plan je malo Lido i Venecija, onda gore po Dolomitima do Bleda i Kranjske Gore. Je l ko probavao RadarBot u kombinaciji sa GMaps? Ima li nesto sto bi trebalo da znam kao neko ko prvi put ide na tu rutu? Promenio Maj 19 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8462 Napisano Maj 19 Drug član, 1759 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Darko Mihajlovic je napisao: A jel ti znaci gpx file ? mogu da izvezem iz TT u ovom formatu Dare, ne verujem da ću znati da ga uvezem u GMaps a da nešto ne po*ebem, nisam ja na tom tehničkom nivou. Nema veze, ispratiću rutu po nazivima mesta kuda prolazite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6529 Napisano Maj 19 Drug član, 1883 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, DraganNS je napisao: Dare, ne verujem da ću znati da ga uvezem u GMaps a da nešto ne po*ebem, nisam ja na tom tehničkom nivou. Nema veze, ispratiću rutu po nazivima mesta kuda prolazite. Nasao sam ja neki program koji konvertuje i prebacuje u gmaps .. Samo , posto nije premium mogu jedan dnevno , tako da u naredna 3 dana imas sve tri rute u gmaps ... no sikiriki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6529 Napisano Maj 20 Drug član, 1883 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, DraganNS je napisao: Dare, ne verujem da ću znati da ga uvezem u GMaps a da nešto ne po*ebem, nisam ja na tom tehničkom nivou. Nema veze, ispratiću rutu po nazivima mesta kuda prolazite. ipak ne moze... google maps smece je neupotrebljivo da sada vidis rutu koju bi vozio na leto. kad je neki put sada trenutno zatvoren - ne mozes da napravis rutu. smecurina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8462 Napisano Maj 20 Drug član, 1759 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Prestrog si, Dare, prestrog... Treba samo malo sačekati da okopni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 486 Napisano Maj 20 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam napravio nalog, ali mi ne otvara te linkove, kaže nije mi dozvoljeno, pogrešan korisnik ili ruta nije objavljena A napravio sam neku svoju rutu za probu, sačuva, otvara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6529 Napisano Maj 20 Drug član, 1883 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Robi je napisao: Ja sam napravio nalog, ali mi ne otvara te linkove, kaže nije mi dozvoljeno, pogrešan korisnik ili ruta nije objavljena A napravio sam neku svoju rutu za probu, sačuva, otvara... ajde probaj sada , samo ovaj prvi link. da vidimo sta je fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6529 Napisano Maj 20 Drug član, 1883 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Robi je napisao: Ja sam napravio nalog, ali mi ne otvara te linkove, kaže nije mi dozvoljeno, pogrešan korisnik ili ruta nije objavljena A napravio sam neku svoju rutu za probu, sačuva, otvara... Da da , to je bio problem , nisam ih publish-ovao... Sada su javne i mozes da ih vidis. Moze ih videti svako , bez i da pravi nalog... hvala sto si primetio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 486 Napisano Maj 20 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Radi! I kad se izlogujem... Znači može i @DraganNS da pogleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6529 Napisano Maj 20 Drug član, 1883 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozeee , moze .. Ma napravio sam mu u gmaps da mu radi, ali jedan pass posle stelvia je jos uvek zatvoren , i ne moze da vidi ovaj treci dan u gmapsu, pa izgoreh... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8462 Napisano Maj 20 Drug član, 1759 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, lepo se sada vidi svaka ruta... Tnx! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...