fraising1 1 Napisano Maj 12, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan Na Predilu Sretan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 12, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Trebali ste slikaru pre toga da daste jedan encijan... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan :'( Ujebase me nacisto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Trebali ste slikaru pre toga da daste jedan encijan... : dajte mu dva.....sigurno je sigurno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Maj 19, 2009 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Eto danas sam ispratio Doktora sa soprugom iz Ljubljane do Italije. Evo i ovde da se zahvalim Marjanu, Mateji i njihovim prijateljima na svemu, na gostoprimstvu i provedenom vremenu sa nama! Potrudicemo se da i mi budemo ovde dobri domacini kao sto ste vi bili u Sloveniji. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 19, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ooooooo Dotooore, malo smo se ponovili ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Maj 19, 2009 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ooooooo Dotooore, malo smo se ponovili ;D ;D Ne stoji mi lose, a? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Ooooooo Dotooore, malo smo se ponovili ;D ;D Ne stoji mi lose, a? ;D pravo doktorsko,samo ti fale klompe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fraising1 1 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan Eto danas sam ispratio Doktora sa soprugom iz Ljubljane do Italije. Evo i ovde da se zahvalim Marjanu, Mateji i njihovim prijateljima na svemu, na gostoprimstvu i provedenom vremenu sa nama! Potrudicemo se da i mi budemo ovde dobri domacini kao sto ste vi bili u Sloveniji. Pozdrav! Doktore, Srbi ste uvjek dobri domačini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Kolega,svaka cast.Lepo putovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...