Shuster 152 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Zbog boljeg položaja nogu mi vise odgovara fabricko sediste a preradjeno ali nize već imam na motoru .Ne mora da bude ocuvana presvlaka sedišta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11822 Napisano Februar 19 Ne silazi, 2729 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 Prijavi odgovor kao problematičan @lestra prodaje nisko fabričko sedište za Afriku crf1000. Dal se gađa sa tvojim, ne znam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2446 Napisano Februar 19 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ne gadja se, ovo je za crf 1000. A i najavio se kolega za danas da kupi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11822 Napisano Februar 19 Ne silazi, 2729 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 Prijavi odgovor kao problematičan O.k. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 152 Napisano Mart 2 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci,možda neko ima za Afriku 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 71 Napisano Mart 13 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi menjao ,mada je moje od rd 07 , ne 07A ali mislim da odgovara .Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5760 Napisano Mart 13 Drug član, 2538 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ČIČA956 said: Da li bi menjao ,mada je moje od rd 07 , ne 07A ali mislim da odgovara .Poz. To je sve isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...