Alekre 13384 Napisano Ponedeljak u 17:22 Ne silazi, 7531 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Par lepih stvari na prodaju: SW Motech štitnici ruku. Koštali su Boga oca, 160 evra. Izgledaju odlično i štite ruke od vetra. Cena 10,000 din. Roštilj za kofer, original Givi/Kappa. Hteo da montiram kod sebe ali hoću da uzmem drugi model od plastike. Cena 3000 din. Sve šaljem pouzećem ili svratite do Smedereva lično. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22883 Napisano Ponedeljak u 17:55 Integrisan, 9734 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... jedan kada se nosi sator drugi za grad Nema ovih plasticnih u motolandu odavno. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13384 Napisano Ponedeljak u 19:47 Ne silazi, 7531 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan E baš taj sa slike. Nekako mi lepše pristaje. Nije da mi baš treba, ali volim da imam "sve" Ovi iz Motolanda nikad ništa nemaju ionako. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 183 Napisano Utorak u 19:22 Svrati ponekad, 186 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi trebalo da bude max teret ako napuniš kofer i na ovaj roštilj staviš torbu. Ja imam polo torbu , izgleda kao dzak i može u nju da stane moja komplet garderoba. Baš mi nije jasno jer tamo na repu kod mene piše nešto kao max load 5 kg čini mi se. Na transalpu pisalo 10 kg valjda . Inače interesuje me taj roštilj . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13384 Napisano Utorak u 19:57 Ne silazi, 7531 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta da ti kažem... Većina nas tovari i više bez problema. Gore ćeš vezati nešto lagano da ne zauzima mesta unutra. Nećeš paket vode npr. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...