igogitar 316 Napisano Ponedeljak u 13:48 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Dok čekam da srede namotaje na TDM 900 koji planiram kupiti(nadam se u toku ove sedmice da će biti) polako naručujem ono što mi fali i što će mi trebati na i oko motora. Kod TDM-a mi najviše smeta što nema centralni štender a užasno su skupi. Pretražujući nađoh na sajtu www.motea.com štender za 104 evra sa dostavom u Sloveniju. E sad ne znam koliko je pouzdan sajt, recenzija ima raznih na internetu i dobrih i loših. Scanadviser kaže da je "high trust". Neki u recenzijama pišu da su čekali i po 9 mjeseci narudžbu.Da li je neko od vas skoro naručivao sa te stranice,kakva su vaša iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 804 Napisano Ponedeljak u 15:48 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naručivao dva puta centralni i maglenke u HR i stiglo sve za 7-10 dana. Doduše ne tako skoro. Drugi put 2021. ili 2022. ne sećam se tačno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 44 Napisano Ponedeljak u 16:49 U prolazu, 4 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Ja narucio crah bar za motor u oktobru nikad stigli , vratili mi pare pre 15 ak dana posle par mailova natezanja oko rokova dostave . Prvo i odmah lose iskustvo al mozda nije sve tako crno ipak su ozbiljna firma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1083 Napisano Ponedeljak u 17:50 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Narucivao par puta , sve bez problema (DE je u pitanju) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 288 Napisano Utorak u 14:30 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Narucio crash bar 2022. Ispostavilo se da je rok isporuke 3 mjeseca. Odustao. Vratili pare uredno. Generalno mislim da su nesto skuplji nego ostali da im je roba pretezno B kvalitete i da cesto imaju duge rokove isporuke. Ta mi stranica lici na neku dropshipping varijantu trgovine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1229 Napisano Utorak u 14:38 (promenjeno) Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Narucivao svasta, sve je bilo dobrog kvaliteta: Za Teneru 700 crash bar, centralni, torbice, vizir... Za Afriku narucio centralni, ispostavilo se da nemaju za 2024 model, razlikuje se nesto od prethodnih, vratili pare odmah... Nesto isporucuju odmah, za nesto se ceka i par meseci, kada narucujes pise datum isporuke + - nedelju dana, vidis da li odgovara... Promenio Utorak u 14:40 član PaPaja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...