Motorcyclist 21537 Napisano Jun 1 Integrisan, 6749 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Video danas dvoje kolega na dve Hayabuse u BP. Jel neko sa foruma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duća94 14 Napisano Decembar 3 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li se zna koja će biti cena modela za 2026-tu godinu? Da li ostaje ista ili će biti prmenjena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2505 Napisano Decembar 3 Drug član, 1218 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ista, vidi kod Atile (ako nisam pogresio ime) kod njega, pogotovu za kes bude popust. Inace, pre par godina sam hteo da kupim nov motor i niko nije hteo da popust za kes od ovih uvoznika haha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duća94 14 Napisano Decembar 5 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 18.000e za običan model 19.000e za special edition model To su cene u Horgošu. Čekamo cene u euro sumaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 53 Napisano juče u 22:16 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nesto me proganja Hayabusa u zadnje vreme razmisljao sam da uzmem i ja jedan komad. Stvarno je cena odlicna za ono sto daje. Zanima me kakva je u krivinama? Moj RT ima manje konja ali nisko teziste i samo je pola santima duzi. Isporucuje konjazu na srednjim obrtajima i ove Rudnicke krivine jede za dorucak ko da je MT-09. Kakva je busa za ove stvari s obzirom da joj je teziste nesto vise? (Znam da je na pravcu brutalna) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 53 Napisano juče u 22:17 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sam cuo da ova nova generacija ima nesto nabiflanije srednje obrtaje. Ima li neko iskustva sa tim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 63 Napisano juče u 22:24 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno znaš da RT i Haya nisu za poređenje ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22247 Napisano juče u 22:38 Vozim motor, nisam BAJKER, 2783 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Astrea je napisao: Sigurno znaš da RT i Haya nisu za poređenje ... ...kao dupe i oko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 53 Napisano juče u 22:49 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Astrea said: Sigurno znaš da RT i Haya nisu za poređenje ... Realno nisu. Nego me je zanimalo kako se baca po krivinama s obzirom da je po prirodi potezac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2505 Napisano pre 1 sat Drug član, 1218 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan On 12/5/2025 at 4:36 PM, Duća94 said: 18.000e za običan model 19.000e za special edition model To su cene u Horgošu. Čekamo cene u euro sumaru E jbiga... 16k je blia bas, bas odlicna cena. Ne mogu da kazem ni da je ovo ne znam koliko losa, ali nije vise onaj "super deal". ZX10R je pao na 20k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 53 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dosli su od toga da zele da je ukinu, preko toga da je daju za odlicnu cenu, a sad su digli za 2 soma a nema nekih inovacija. Izgleda da ipak nije bila za ukidanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2952 Napisano pre 58 minuta Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Sad je cena za M6 model 17.790€ i 18.490€ za Special Edition. Plavo bela stiže u Januaru u salon. Special Edition je isključivo plave boje. Dobija se poklopac sedišta i još par stvari je razlikuju od obične. Hayabusa | PRODUCTS | SUZUKI MOTORCYCLE GLOBAL SALON | MOTORCYCLE | Global Suzuki WWW.GLOBALSUZUKI.COM The official SUZUKI global website - our products, news, corporate & IR information, and global links. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21537 Napisano pre 47 minuta Integrisan, 6749 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Video. Zbog cega su tacno podigli toliko cenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 63 Napisano pre 31 minuta U prolazu, 84 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Gde se pravi sada? Japan, Kina ili dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2952 Napisano pre 10 minuta Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Kad se pravila na drugom mestu a da to nije Japan? @Motorcyclist iskreno nemam pojma. Kao i sve u poslednjih par godina. Čudno je bilo što je 16 000 koštala do skoro. U dosta zemalja u EU je bila i 19 000 a negde i preko ako sam dobro čuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...