Jump to content

Moto Zajednica

Idemo Niiiiš 01.03.2025.

Recommended Posts

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow

Miki, ne brini se ti za nas, snacicemo se mi vec nekako ...

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Voge 525dsx

uz rizik da me sad neko opljune kako pametujem,

zar nije bilo logicnije da ulaz u grad i prvi defile budu vremenski namesteni tako da APSOLUTNO NAJVECI MOGUCI BROJ bajkera iz svih krajeva uspe da se prikljuci akciji, tj da tajming tamo bude negde +/- podne? Prosto od NS do NI je 320km, o severnijim gradovima da i ne pricam, u koloni ce to biti ozbiljno vreme za dolazak ako je u pitanju voznja u formaciji.

Ona moc koju nam je kolona imala pri ulasku u NS u ovoj varijanti ulaska oko 10 SIGURNO NECEMO IMATI.

ako ostane tajming kakav jeste - idem i tako, ali prosto mi nema nikakve logike da u Nisu budemo u 9

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 7

• Zainteresovan, 518 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650

Ulazak cele kolone oko 10 verovatno nije ni realan ako ce motocikli ici zajedno u koloni sa pesacima. To bude problem za 20 motocikala, a kamoli za veci broj 🙂

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 8552 postova

Ljudi, u najboljoj nameri, mi nismo suština tih događaja. Bilo je trenutaka kada su motori imali jako veliku važnost i ulogu. 

Sada je bitno biti u Nišu. Jer, tu se bije bitka. Motori niti su fokus, niti su sami po sebi važni. 

Prisustvo jeste! 

• Sviđa mi se 9
  • Podržavam 2

• U prolazu, 28 postova
  • Motocikl: Suzuki V-STROM

Motocikli su akcentovani kao i bajkeri uz studente kroz parole i sve ostalo. Deo smo protesta jer smo najprimetniji. Na tome i treba da ostane. Besmisleno je okupljati se u NiS-u, vec naci resenje zajednickog putovanja uz pratnju koja sleduje kao i uvek do sada. Puni rezervoari, normalne brzine, a ne da se okupljamo dole pa kao krecemo, idemo. Ako smo uvek delovali kao porodica na tome treba da ostane jer su dolazili ljudi sa svih strana i kod Emezete, Zmaja kao i Ikee. Smatram da to moze da se realizuje ovde i da bi okvirno vreme stizanja na odrediste bilo aproksimativno 3h jer je put otvoren. 

Dolazi lepo vreme, sunčani dani, najmanje sto mozemo da uradimo da pokusamo grupni put uz definisane prefikse sta moze a sta ne. Ko nije u mogucnosti da isprati prosecnu voznju 100-120kmh neka bude u Nišu. Normalno kolona se pravi sa razmacima prilagodjenim prema uslovima puta i to tako moze, ili bar 50-100 vozaca takav tempo moze da isprati. Uz to mogu biti i vodje 3 nivoa, pro, srednji, amateri. 

Vozio sam vise puta u takvim i slicnim grupama, uz korekcije na licu mesta. Osim toga mi smo gosti, a domacini ce nas srdacno docekati u bilo koje vreme jer su to Nišlije, dole nema šanse da bude drugačije.

Promenio član BlesimiR
  • Sviđa mi se 6
  • Hvala 1
  • Podržavam 2

• ODUSTO OD DIJETE, 2682 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

Moje neko razmišljanje, mada ima još dosta vremena, da bar BG ekipa krene zajedno i tako i uđemo u Niš.

Vreme dolaska u 9.00 je nerealno. 12,00 već pije vodu i mislim da odgovara svima.

Ja sam rezervisao prenoćište u Prokuplju pa ako se uklopim sa nekim za zajednički povratak u nedelju - super.

• Sviđa mi se 4

• 8-bit, 1903 postova
  • Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650
6 hours ago, Elmilorad said:

tu će biti podeljeni prsluci i  kartonske tablice  učesnicima vožnje

Nadam se da niste mislili da lepite preko registarske tablice, već je bilo reči o tome - krivično delo, da ne ponavljam.

Malo je bezveze s obzirom na neke od ciljeva protesta (vladavina prava i tako to).

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: BMW 650cs

Novi sam ovde i nemam pravo da pametujem ali moram vam reći da smo mi mnogo ljudi izvukli na ulicu našim aktivnostima u svemu ovome

Mislim da treba svi zajedno da udjemo u grad ako je to izvodljivo jer velika grupa daje pravi efekat

E sad svako za sebe pa da se cekamo na ulazu u grad ili iz BG u grupi to treba da odluče ljudi sa većim iskustvom i autoritetom u moto svetu

U svakom slučaju okupljanje u Nišu u 9 je neizvodljivo

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1937 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Izasao sam iz viber grupa “bajkeri za studente” i slicno, ne podrzavam neke stvari iz tih grupa, a i malo su razbile jedinstvo bajkera, svi grabe neke zasluge i zele da se istaknu.

Valjda neki ljudi jos nisu naucili nista od studenata. Necu vise da mracim

Pratim forum, sta se ovde dogovorimo tako postupam

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 2

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Trenutno se traži raketa da odvuče @Blaza do Niša bar 250 pošto nam je @BokyBoy pao... U krevet. Kad to rešimo, lako ćemo ostalo.

Izvinite za off, ali neke stvari su bitnije od drugih.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

• Haha 1

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow
Upravo sada, Gordak985 je napisao:

Trenutno se traži raketa da odvuče @Blaza do Niša bar 250 pošto nam je @BokyBoy pao... U krevet.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Ziv je Boki, umro nije...pala temp na 38,5, pumpaaaaj Niiiiš!!!💪💪💪

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja