BokyBoy 18300 Napisano pre 7 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Miki, ne brini se ti za nas, snacicemo se mi vec nekako ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16503 Napisano pre 6 sati Drug član, 1849 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jos detalja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos81 48 Napisano pre 6 sati U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan uz rizik da me sad neko opljune kako pametujem, zar nije bilo logicnije da ulaz u grad i prvi defile budu vremenski namesteni tako da APSOLUTNO NAJVECI MOGUCI BROJ bajkera iz svih krajeva uspe da se prikljuci akciji, tj da tajming tamo bude negde +/- podne? Prosto od NS do NI je 320km, o severnijim gradovima da i ne pricam, u koloni ce to biti ozbiljno vreme za dolazak ako je u pitanju voznja u formaciji. Ona moc koju nam je kolona imala pri ulasku u NS u ovoj varijanti ulaska oko 10 SIGURNO NECEMO IMATI. ako ostane tajming kakav jeste - idem i tako, ali prosto mi nema nikakve logike da u Nisu budemo u 9 3 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1256 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ulazak cele kolone oko 10 verovatno nije ni realan ako ce motocikli ici zajedno u koloni sa pesacima. To bude problem za 20 motocikala, a kamoli za veci broj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19367 Napisano pre 6 sati Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, u najboljoj nameri, mi nismo suština tih događaja. Bilo je trenutaka kada su motori imali jako veliku važnost i ulogu. Sada je bitno biti u Nišu. Jer, tu se bije bitka. Motori niti su fokus, niti su sami po sebi važni. Prisustvo jeste! 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlesimiR 115 Napisano pre 6 sati (promenjeno) U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Motocikli su akcentovani kao i bajkeri uz studente kroz parole i sve ostalo. Deo smo protesta jer smo najprimetniji. Na tome i treba da ostane. Besmisleno je okupljati se u NiS-u, vec naci resenje zajednickog putovanja uz pratnju koja sleduje kao i uvek do sada. Puni rezervoari, normalne brzine, a ne da se okupljamo dole pa kao krecemo, idemo. Ako smo uvek delovali kao porodica na tome treba da ostane jer su dolazili ljudi sa svih strana i kod Emezete, Zmaja kao i Ikee. Smatram da to moze da se realizuje ovde i da bi okvirno vreme stizanja na odrediste bilo aproksimativno 3h jer je put otvoren. Dolazi lepo vreme, sunčani dani, najmanje sto mozemo da uradimo da pokusamo grupni put uz definisane prefikse sta moze a sta ne. Ko nije u mogucnosti da isprati prosecnu voznju 100-120kmh neka bude u Nišu. Normalno kolona se pravi sa razmacima prilagodjenim prema uslovima puta i to tako moze, ili bar 50-100 vozaca takav tempo moze da isprati. Uz to mogu biti i vodje 3 nivoa, pro, srednji, amateri. Vozio sam vise puta u takvim i slicnim grupama, uz korekcije na licu mesta. Osim toga mi smo gosti, a domacini ce nas srdacno docekati u bilo koje vreme jer su to Nišlije, dole nema šanse da bude drugačije. Promenio pre 6 sati član BlesimiR 6 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2658 Napisano pre 5 sati ODUSTO OD DIJETE, 2682 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Moje neko razmišljanje, mada ima još dosta vremena, da bar BG ekipa krene zajedno i tako i uđemo u Niš. Vreme dolaska u 9.00 je nerealno. 12,00 već pije vodu i mislim da odgovara svima. Ja sam rezervisao prenoćište u Prokuplju pa ako se uklopim sa nekim za zajednički povratak u nedelju - super. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3107 Napisano pre 3 sati 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Elmilorad said: tu će biti podeljeni prsluci i kartonske tablice učesnicima vožnje Nadam se da niste mislili da lepite preko registarske tablice, već je bilo reči o tome - krivično delo, da ne ponavljam. Malo je bezveze s obzirom na neke od ciljeva protesta (vladavina prava i tako to). 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18085 Napisano pre 3 sati Integrisan, 5355 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo, manite se toga jedva ce docekati da zavrsite u medijima popljuvani a jos mogu da stignu i kazne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 24 Napisano pre 2 sati U prolazu, 6 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan Novi sam ovde i nemam pravo da pametujem ali moram vam reći da smo mi mnogo ljudi izvukli na ulicu našim aktivnostima u svemu ovome Mislim da treba svi zajedno da udjemo u grad ako je to izvodljivo jer velika grupa daje pravi efekat E sad svako za sebe pa da se cekamo na ulazu u grad ili iz BG u grupi to treba da odluče ljudi sa većim iskustvom i autoritetom u moto svetu U svakom slučaju okupljanje u Nišu u 9 je neizvodljivo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6759 Napisano pre 2 sati Drug član, 1937 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Izasao sam iz viber grupa “bajkeri za studente” i slicno, ne podrzavam neke stvari iz tih grupa, a i malo su razbile jedinstvo bajkera, svi grabe neke zasluge i zele da se istaknu. Valjda neki ljudi jos nisu naucili nista od studenata. Necu vise da mracim Pratim forum, sta se ovde dogovorimo tako postupam 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2751 Napisano pre 1 sat Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno se traži raketa da odvuče @Blaza do Niša bar 250 pošto nam je @BokyBoy pao... U krevet. Kad to rešimo, lako ćemo ostalo.Izvinite za off, ali neke stvari su bitnije od drugih.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18300 Napisano pre 1 sat Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Gordak985 je napisao: Trenutno se traži raketa da odvuče @Blaza do Niša bar 250 pošto nam je @BokyBoy pao... U krevet. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Ziv je Boki, umro nije...pala temp na 38,5, pumpaaaaj Niiiiš!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10737 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 2403 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ima nade ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6759 Napisano pre 28 minuta Drug član, 1937 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10737 Napisano pre 12 minuta Ne silazi, 2403 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...